Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-15 19:32:16
(#9520) hát hja így...én 40kért vettem havertól( bárki vehet tőle xD) 8 gigás kártyával, flesselve + fél év gari. azóta kb akkor van kikapcsolva ha alszom v gépnél ülök, jól bírja a gyűrődést.
(jameg ugye hozzá a szokásos cumók, töltő,tok,tartó,füles)
(jameg ugye hozzá a szokásos cumók, töltő,tok,tartó,füles)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hamár,ennyire belelendültetek a PSP témába,nem vmi ilyesmit kerestek? [Link]
Ezt én is láttam már, csak ezzel az a gond, hogy nem új. És én egy újat szeretnék.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-15 19:05:02
(#9517) Hamár,ennyire belelendültetek a PSP témába,nem vmi ilyesmit kerestek? [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-15 19:05:26
beküldve: 2009-01-15 18:56:58
(#9516) Most elvonulok srácok egy röpke órára (1:23) mert Amerikai Pite 6.-ot nézek!Tádáááám!
beküldve: 2009-01-15 18:50:17
(#9515) Sziasztok!
NEM buktam meg semmiből félévkor XD
És megvannak a vizsga időpontjaim....
Május 18... (!!! 16-17. SakuraCon...)
Júni 11 és Júni 16....
NEM buktam meg semmiből félévkor XD
És megvannak a vizsga időpontjaim....
Május 18... (!!! 16-17. SakuraCon...)
Júni 11 és Júni 16....
MIANEVED?!
én egy wii-t próbálnék ki szívesen, nekem tetszik maga az ötlet is
Anyum szokta nyomi a Sports-szal!Széép!
Táncolgat vele meg ienek...de jó mert legalább mozogsz a lakásban...ha meg ablakot nyitsz...a frissz budapesti levegő(99%szmog)elér és akkor minek kimenni!
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-15 18:51:15
beküldve: 2009-01-15 18:45:26
(#9513) nemtom...én már párszor kézbe vettem PSPt (pl oszttársakét), de mindig az volt az érzésem h szétesik a kezemben...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-15 18:41:00
(#9511) Mivel nekem se PSP-m, se DS-em, én csak annyit tudok mondani, hogy nekem kinézetre a DS szép, de a PSP valahogy "komolyabbnak" tűnik. Meg mintha jobb lenne kézbe venni. :)
9/28 NEVER FORGET
nekem meg a kinézet miatt is pont h a DS jön be...nemtom, sokkal jobban néz ki....a PSP meg olyan....hmm....olyan...:
(PSP fanok ne olvassák xD):
de ez csak az én véleményem x3
(PSP fanok ne olvassák xD):
ratyi
de ez csak az én véleményem x3
beküldve: 2009-01-15 18:28:54
(#9509) sztem ez nem konzol kérdése h meiknek jobb a játékélménye, én jáccottam haverom DSén kb fél órát kb 5 játékkal abból kb 1 fogott meg persze lehet h én fogtam ki pont a nem megfelelő gémeket, de PSP nekem jobban bejön, márcsak a kinézete miatt is xD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-01-15 18:28:22
(#9508) Jó kis rész volt az Új Shippuuden relase!(92.)Nyilván nincs jobb anime ennél a számomra!
na, megyek vissza csapkodni a gépemet xDDD már 10edszer fagy be a Hitmannél (nem az anime xDDD hanem a bérgyilkosos játéknál xDDD)
:3
Ha nem mondod, nekem alapból a KHR! jut az eszembe. :P
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-15 18:15:33
(#9506) na, megyek vissza csapkodni a gépemet xDDD már 10edszer fagy be a Hitmannél (nem az anime xDDD hanem a bérgyilkosos játéknál xDDD)