Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-15 14:42:18
(#9460) Közületek van valaki, akinek MSN-e van, és most fent is van? (Beszélgetnék vele msn-en.)
Tényleg , baniaa, neked mi az MSN címed?
Tényleg , baniaa, neked mi az MSN címed?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-15 14:44:45
beküldve: 2009-01-15 14:41:54
(#9459) beküldve: 2009-01-15 14:41:36
(#9458) Sziasztok! Gratulálok a vizsgázóknak, illetve Alisternek még szurkolunk.
Nekem elég jól telt a napom ahhoz képest, hogy éjjel nem bírtam aludni fél háromig, és reggel hatkor keltem... Oo
Nekem elég jól telt a napom ahhoz képest, hogy éjjel nem bírtam aludni fél háromig, és reggel hatkor keltem... Oo
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-15 14:14:24
(#9457) tök jó holnap is itthon leszek cool hawai spaklizhatok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-15 14:10:47
(#9456) Gratula Azzi!
Gratula Alister!
Nem tudom, hogy hova tegyem be, ezért ide teszem, remélem nem gond!
2008-as, "Távoli Világok Arcai" néven indított rendezvényünk sikerére való tekintettel, idén is egy hasonlóan érdekes és izgalmas rendezvénnyel várunk benneteket 2009 februárjában, Debrecenben. Ezúttal azonban új néven, új helyszínnel és megújult programokkal, de a már megszokott jó hangulattal találkozhattok majd.
Honlapunkon igyekszünk minden hasznos információval ellátni benneteket, ha esetleg mégis maradnának megválaszolatlan kérdéseitek, azokat a fórumon tehetitek fel a szervezőknek, valamint a oszake@gmail.com e-mail címen.
Időpont:
2009. február 21. (szombat)
Helyszín:
Debrecen, Medgyessy Ferenc Gimnázium
("Tócóskert", Holló László sétány 6)
Szervezők:
KTV (Kapu Távoli Világokra Egyesület)
[Link]
DAnE (Debreceni Anime Egyesület)
[Link]
Gratula Alister!
Nem tudom, hogy hova tegyem be, ezért ide teszem, remélem nem gond!
2008-as, "Távoli Világok Arcai" néven indított rendezvényünk sikerére való tekintettel, idén is egy hasonlóan érdekes és izgalmas rendezvénnyel várunk benneteket 2009 februárjában, Debrecenben. Ezúttal azonban új néven, új helyszínnel és megújult programokkal, de a már megszokott jó hangulattal találkozhattok majd.
Honlapunkon igyekszünk minden hasznos információval ellátni benneteket, ha esetleg mégis maradnának megválaszolatlan kérdéseitek, azokat a fórumon tehetitek fel a szervezőknek, valamint a oszake@gmail.com e-mail címen.
Időpont:
2009. február 21. (szombat)
Helyszín:
Debrecen, Medgyessy Ferenc Gimnázium
("Tócóskert", Holló László sétány 6)
Szervezők:
KTV (Kapu Távoli Világokra Egyesület)
[Link]
DAnE (Debreceni Anime Egyesület)
[Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-15 14:16:58
Szerk: baniaa3 2009-01-15 14:10:05
beküldve: 2009-01-15 14:02:56
(#9454) Sok sikert alister!
Nekem végülis ma volt utolsó vizsgám. A félévkor mindenem 5ös, vagy "kivállóan megfelelt" kivéve az, amelyikre piásan mentem be szóbelizni, arra végülis csak 4est kaptam, de nem a pia miatt, hanem mert tanár mégegyszer meg akart hallgatni, ez persze azt jelenti, hogy újból le kellett volna vizsgáznom, tételthúzni stb.
Nekem végülis ma volt utolsó vizsgám. A félévkor mindenem 5ös, vagy "kivállóan megfelelt" kivéve az, amelyikre piásan mentem be szóbelizni, arra végülis csak 4est kaptam, de nem a pia miatt, hanem mert tanár mégegyszer meg akart hallgatni, ez persze azt jelenti, hogy újból le kellett volna vizsgáznom, tételthúzni stb.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-01-15 13:55:30
(#9453) Sziasztok!
Hogy vagytok? Én jól vagyok, a lábam nem fáj, tesiztem.
Hogy vagytok? Én jól vagyok, a lábam nem fáj, tesiztem.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-15 13:52:55
(#9452) sziasztok! tegnap kiderült hogy 3 helyett csak 2 órám volt és pont a dogás óra nem volt megtartvaXD még jó hogy nem mentem be de ma sem vagyok mivel ma is segítenem kell csempét verni mint tegnap^^"
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
És nem volt hiába való, 4 lett!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-15 12:15:53
(#9450) Köszönöm szépen mindnekinek, aki gondolt rám a mai napon.
Kiskorú veszélyeztetése, szerencsére elég könnyű témát kaptam.
Az mondjuk meglepett, hogy mindannyian beugrottunk, de örültem neki. :)
Már csak egy van vissza, ami elvileg nem okozhat problémát. :)
Alister: Hatalmas kalappal a visszalévő vizsgákhoz!
És minden vizsgázónak úgyszintén, és kitartás!
Kiskorú veszélyeztetése, szerencsére elég könnyű témát kaptam.
Az mondjuk meglepett, hogy mindannyian beugrottunk, de örültem neki. :)
Már csak egy van vissza, ami elvileg nem okozhat problémát. :)
Alister: Hatalmas kalappal a visszalévő vizsgákhoz!
És minden vizsgázónak úgyszintén, és kitartás!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
nekem összesen van két írásbeli vizsgám
Pont erről beszélek... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem akarok hangulatrontó lenni, de nekem összesen van két írásbeli vizsgám ... a maradék meg nem ilyen kategória
Sok vizsgád van még hátra?
Ha minden jól megy, akkor három szóbeli meg egy beadandóAmi csak, ha valakinek hozzám hasonlóan 14 (sic!) vizsga jut egy félévre, és elég sok, ha (mint némely ismerősömnek) összesen négy vizsgát kell(ett volna) megugorni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."