Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A TA-088 v3 alaplapúak nem pandorázhatóak.
Ja és nem kapok "lazán", mert pandorázható Slimet már nagyon nehéz találni.
Ja és nem kapok "lazán", mert pandorázható Slimet már nagyon nehéz találni.
beküldve: 2009-01-15 17:38:05
(#9489) Slimet lazán kapsz 3 fajtában
Íme a lehetőségek:200X(széria):nyil ván kapható még csak ebből 2 fajta van
1.Pandorázható
2.Nem pandorázható->asszem T-083?(Javítsatok ki ha nem így van)ez az alaplap típusa
Psp 300X->Még nem pandorázható és elvileg nem javították ki a gyári képernyőhibát!
Íme a lehetőségek:200X(széria):nyil ván kapható még csak ebből 2 fajta van
1.Pandorázható
2.Nem pandorázható->asszem T-083?(Javítsatok ki ha nem így van)ez az alaplap típusa
Psp 300X->Még nem pandorázható és elvileg nem javították ki a gyári képernyőhibát!
35k.
Flashelhető Slim? Nekem is olyan kéne! Meg tudnád mondani, honnan szedted ezt az eladót?
Flashelhető Slim? Nekem is olyan kéne! Meg tudnád mondani, honnan szedted ezt az eladót?
beküldve: 2009-01-15 17:33:08
(#9487) Nagyon aranyosak vagytok, hogy segíteni szeretnétek, de már hónapokkal ezelőtt kinéztem vaterán egy eladót, aki konzolokkal foglalkozik, és tőle vennék. Egy mindent visz slimet szeretnék, újonnan. (Amilyet már nem nagyon lehet kapni... bukta ) Egyelőre várom a fejleményeket. (Már Advent óta)
9/28 NEVER FORGET
PSP-2004, Slim and Lite. Kb. 1-1,5 hónapos. Egy karc sincs rajta, dobozzal, egy év garival.
Oké tehát európai gyártmány azt is megtudtam...de MENNYI???
PSP-2004, Slim and Lite. Kb. 1-1,5 hónapos. Egy karc sincs rajta, dobozzal, egy év garival.
beküldve: 2009-01-15 17:28:48
(#9485) Oksa!Írd le mien psp-t szeretnél azt meglássuk tok e segíteni!
クイックシルバー:Fat vagy Slim?Mennyi?
クイックシルバー:Fat vagy Slim?Mennyi?
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-15 17:29:31
Zurelily ha gondolod szívesen segítek egy psp beszerzésében!
De először jelölj már vissza iwiweeeeeeennnn !!!
Óóóó, sorry, nagyon ritkán járok fel, ezért nem esett le, hogy bejelöltél. XD Azonnal pótolom a hiányt. :)
9/28 NEVER FORGET
Sziasztook!
Nagyon komoly az új Naruto:Storm!!
Vennem kell egy ps3 mat de sűrgősen!
Szerintem PSP-re is fog jönni.
Jájj, én meg meguntam a Naruto Ultimate Ninja Heroest.
Jah!
Az 1-et is meg a 2-t is sz*rrá jáccottam már!
Remélem kiadják psp-re!Nagyon komoly a gameplay!
Zurelily ha gondolod szívesen segítek egy psp beszerzésében!
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-15 17:25:16
* Sóhaj * Még mindig nincs PSP-m... Már olyan nagyon régóta szeretnék egyet, a pénz is megvan már hozzá, csak nincs olyan, amilyet szeretnék. ;__;
9/28 NEVER FORGET
Sziasztook!
Nem vagyok egy hobby szakértő (az a kolléganőm ), de szerintem a ''craft foam'' dekorgumi lesz.
És igen! Köszönöm szépen, te egy angyal vagy! Komolyan mondom, keresgettem egy darabig, meg gondolkoztam rajta, hogy mi lehet, de mivel abszolút nem vagyok jártas a kézműves dolgokban (fiatalabb koromban gyöngyöztem, de annak nem sok köze van a dekorgumihoz :P), ezért utolsó lehetőségként a hobby boltos nézelődés maradt volna.
Szerk.: tudtam, hogy az angoltól valami teljesen eltérő neve lesz. Ez valahogy mindig így van...
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-15 16:53:55
Szerintem nincs (még) semmi téma, viszont én kérdeznék egyet: van itt valaki, aki jártas a hobby boltok kínálatában? Esetleg nem tudja valaki megmondani, hogy a ''craft foam''-nak van-e valami magyar neve? (Ilyet keresnék ugyanis...) Vagy csak simán így hívják?
A negyedik képen láthatjátok, hogy miről beszélek. :) (A színes részei)[Link]
A negyedik képen láthatjátok, hogy miről beszélek. :) (A színes részei)[Link]
Nem vagyok egy hobby szakértő (az a kolléganőm ), de szerintem a ''craft foam'' dekorgumi lesz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-15 16:27:01
(#9477) megtaláltam
" A könyv a mangasorozat előzményeit mutatja be Mello elbeszélésében. A történet L első találkozását meséli el Miszora Naomival a los angelesi „BB-sorozatgyilkos ügy” kapcsán, amiről a manga második kötetében történt említés. A könyv cselekményének központi szereplői Naomi, L és az egyik bűnöző, akit L üldöz. A regény emellett bepillantást enged Vatari árvaházának (a „Wammys House”) működési rendszerébe, ahol L, Mello, Beyond Birthday, Matt és Near kiképzése folyt. "
na..erről szól, csak nemtom érdemes-e megszerezni, hátha lesz magyarul
" A könyv a mangasorozat előzményeit mutatja be Mello elbeszélésében. A történet L első találkozását meséli el Miszora Naomival a los angelesi „BB-sorozatgyilkos ügy” kapcsán, amiről a manga második kötetében történt említés. A könyv cselekményének központi szereplői Naomi, L és az egyik bűnöző, akit L üldöz. A regény emellett bepillantást enged Vatari árvaházának (a „Wammys House”) működési rendszerébe, ahol L, Mello, Beyond Birthday, Matt és Near kiképzése folyt. "
na..erről szól, csak nemtom érdemes-e megszerezni, hátha lesz magyarul