Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-15 18:13:12
(#9505) Én nem próbáltam még a DS-t!Biztos jó!Van rajta Naruto?
bezony...nem is egy xDDDDD min. 5....asszem
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
úgyszintén xDDD már nagyon várom...szegény kicsi kék színű DS-em meg mehet a polcra kiállítási tárgynak x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-15 18:07:31
(#9501) Hát a sok Sony fanboy rávágja csuklóból, hogy "PSP jobb", úgy, hogy nem is próbálta a DS-t. Szvsz játékélményben DS nagyon veri a PSP-t.
DS? Hmm, bevallom, hogy egy darabig fontolgattam, hogy DS vagy PSP, bár nem sokáig. Nekem valahogy úgy jött le innen-onnan, hogy a PSP jobb. Mondjuk nem mondom, DS elég csábító lenne, főleg a Phoenix Wright, meg hasonlók miatt.
9/28 NEVER FORGET
Hát igen, fenyegetnek ilyen veszélyek.
Mellesleg nekem volt DS Liteom is és úgy veszem észre, hogy DS-en sokkal jobb a játékélmény, mint PSP-n. Ha kijön majd az NDSi, akkor valszeg fogok venni egyet.
Mellesleg nekem volt DS Liteom is és úgy veszem észre, hogy DS-en sokkal jobb a játékélmény, mint PSP-n. Ha kijön majd az NDSi, akkor valszeg fogok venni egyet.
Amúgy én nem sürgetem annyira a flashelhető Slim vételét, mert Dark Alex dolgozik a TA-088 v3 MoBo flashelésén. Szerintem még nyár előtt lesz megoldás.
Annyira igazából nekem sem sürgős, csak nehogy másra költsem addig a pénzt... (Szülinapra kaptam btw, ami már jócskán elmúlt - már csak ezért is :P)
Na mindegy, kivárjuk.
9/28 NEVER FORGET
Amúgy én nem sürgetem annyira a flashelhető Slim vételét, mert Dark Alex dolgozik a TA-088 v3 MoBo flashelésén. Szerintem még nyár előtt lesz megoldás.
Itt miért nem jó?
Köszi. Majd lehet, hogy érdeklődöm a krapeknál.
Köszi. Majd lehet, hogy érdeklődöm a krapeknál.
Csak azért, mert elméletileg illegális konzolokat modolgatni. XD De igazad van, akár itt is küldhettem volna. :)
9/28 NEVER FORGET
Mond már el légy szíves, hogy hol érhető el ez az eladó.
Küldöm priviben a linket.
9/28 NEVER FORGET
35k.
Flashelhető Slim? Nekem is olyan kéne! Meg tudnád mondani, honnan szedted ezt az eladót?
Flashelhető Slim? Nekem is olyan kéne! Meg tudnád mondani, honnan szedted ezt az eladót?
Ez a baj, hogy nekem is csak kéne. Az eladónak utoljára Karácsony előtt volt belőle, most már csak nem flashelhető van... Szóval kivárom, amíg lesz. :S
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-15 17:43:01