Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És lám, jó a szemem.
Nekem is, csak szemüveg nélkül távolra nem látok élesen. -Hé, nálunk elment a melegvíz, nálatok is, ugye?
-Nem, nálunk van, csak éppen hideg.
beküldve: 2009-01-10 21:54:51
(#9100) beküldve: 2009-01-10 21:54:23
(#9099) Na, megrendeltem a Bleach díszdobozt. Mikor fog a kezembe lenni? Türelmetlen vagyok.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-10 21:53:15
(#9098) Szijjasztok ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
És lám, jó a szemem.
Nekem is, csak szemüveg nélkül távolra nem látok élesen. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
És lám, jó a szemem.
De jó neked! Én meg hordhatok szemüveget / kontaktlencsét... (Ha elmegyek otthonról, kontaktlencse) (Az egyik szememre -3,5 dioptriás, a másikra -4,5-ös kell, szóval muszáj)
Mellesleg amíg nem kell túl nagy dioptria, és szemüveg meg minden nélkül próbálsz éldegélni huzamosabb ideig, megjavulhat, szemüveggel viszont inkább csak romlik. :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-10 21:36:43
Nekem egyszer mondta egy "szakértő" doki hogy kell - még általánosban, erre a szüleim bepánikoltak, pedig 100-on alul lett volna... de tettünk rá magasról és azóta se monta egy fogorvos se hogy kellett volna... furcsa
Nekem Veszprém (állítólag) legjobb szemésze mondta régebben, hogy nekem szemüveg kell. Azóta szerintem nem is voltam komolyabb szemésznél, csak a rutin eltudod-eolvasnialegkisebbszémo katjobbszemmel vizsgálaton. És lám, jó a szemem.
Mostanság viszont "ezerrel bölcsülök megfelé" amitől folyton vérzik az ínyem és torlódnak a fogaim.... hát nem tudom hogy ez vagy a fogszabályzó...
Nekem pedig a normálisnál eggyel több fogam van, így nem férnek meg nagyon szépen egymás mellett, de nem vészes a dolog.
Szerk: Sakamoto Riku 2009-01-10 21:34:50
Nekem volt fogszabályozóm.
Hiába, a szépségért szenvedni kell...
Ez. Mondjuk nekem tényleg nagyon össze-visszán állt az egész, szóval muszáj volt. (Viszont az eredmény nagyon szép lett. :))
Nekem szerencsére nem orovosok a szüleim, de még így is állandóan C-vitaminnal akarnak tömni, meg hasonlók, én meg nem vagyok a mesterséges dolgok híve, akkor inkább már narancsot eszem.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-10 21:25:24
(#9093) Nekem volt fogszabályozóm.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-10 21:19:12
(#9092) nekem elvileg kell, de mindig kerültem a témát (tudni kell h anyám és nevelőapám orvos (egyik sebész, a másik reumatológus) )
de mostmár mindenki azt mondja h elkezdtek helyrerakódni a fogaim, szal lehet h már nem is kell
de mostmár mindenki azt mondja h elkezdtek helyrerakódni a fogaim, szal lehet h már nem is kell
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nekem is volt fogszabályzóm, hű, legalább 2 évig hordtam... (+ még a kivehető) Mondjuk én eléggé szerettem, tudom, ezzel nem sokan vannak így. :)
De most legalább tök szép a fogsorom. :P
Nem semmi
El tudom képzelni amint nézegeted a fogszabályzódat a tükörben és közben: "nem rossz, de bezzeg ha én csináltam volna... "
Nekem egyszer mondta egy "szakértő" doki hogy kell - még általánosban, erre a szüleim bepánikoltak, pedig 100-on alul lett volna... de tettünk rá magasról és azóta se monta egy fogorvos se hogy kellett volna... furcsa
Mostanság viszont "ezerrel bölcsülök megfelé" amitől folyton vérzik az ínyem és torlódnak a fogaim.... hát nem tudom hogy ez vagy a fogszabályzó...
Elvileg kezd nálunk divatba jönni a fogszabályzó. Lényegtelen, én nem akarok, és eddig szerencsére nem is kerültem fogszabályzó-közeli sztátuszba.
Hát én se, de elférne már.
Egyébként ki látta a (anime változatú) Resident Evil 4-et?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-10 21:11:17
(#9089) Elvileg kezd nálunk divatba jönni a fogszabályzó. Lényegtelen, én nem akarok, és eddig szerencsére nem is kerültem fogszabályzó-közeli sztátuszba.
fogorvos? azok sokat keresnek xDDD legalábbis pl a fogszabályzó fogorvos eléggé xDDD
:3
Nekem is volt fogszabályzóm, hű, legalább 2 évig hordtam... (+ még a kivehető) Mondjuk én eléggé szerettem, tudom, ezzel nem sokan vannak így. :)
9/28 NEVER FORGET
fogorvos? azok sokat keresnek xDDD legalábbis pl a fogszabályzó fogorvos eléggé xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."