Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó reggelt
Neked is ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-11 09:33:45
(#9115) beküldve: 2009-01-11 00:27:21
(#9114) Nofene, megnéztem egy konkrét dologért a Fűrész 4-et, erre minden benne van csak az nincs amire kíváncsi voltam. Az első 2 film ismerete nélkül pedig elég nehéz összetenni a dolgokat.
Omg, most nézem csak, itt megy még a stáblista, a soundtrack X Japan. :'D
Pedig tökre érdekelt volna, hogy a 3. rész végén bezárva lévő kislánnyal végül is mi lett. Megtalálta-e az apja vagy szépen megfulladt. Volt ebben a részben egy rakatnyi flashback, csak erről nem szólt egyik sem.
A film legelején lévő szerkezet működése pedig elég homályos így elsőre. Először azt hittem, az egyik fél fejét le kell vágni.
A film legelején lévő szerkezet működése pedig elég homályos így elsőre. Először azt hittem, az egyik fél fejét le kell vágni.
Omg, most nézem csak, itt megy még a stáblista, a soundtrack X Japan. :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-01-11 00:48:38
Alister hsze kábé olyan volt, mint ez a vicc.
Bingó! Már legalábbis én a magamét viccnek szántam..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Akkor elnézést kérek az érintettektől. Megbüntetem miatta magamat és elmegyek fürödni. Pá.
Amúgy nem mentél volna?
beküldve: 2009-01-10 22:26:39
(#9111) Akkor elnézést kérek az érintettektől. Megbüntetem miatta magamat és elmegyek fürödni. Pá.
Húha, mi lehet az oka, hogy ezeket a rövidítéseket nem vágom igazán?
A "Hm?", talán valami Hogy micsoda?-szerűség, a Gy. k. pedig szerintem gyengébbek kedvéért. A másodikat biztos eltaláltam.
A "Hm?", talán valami Hogy micsoda?-szerűség, a Gy. k. pedig szerintem gyengébbek kedvéért. A másodikat biztos eltaláltam.
lehet csak én vok ilyen okos de a hm az lehet gondolkodás hangja is nem?
A vnéav pedig talán lehetne a valaki-nem-érti-a-viccet is. Bár tény, hogy este van, lehetnének jobb vicceim is, vagy inkább fognám be a szám.
Szerk: Sakamoto Riku 2009-01-10 22:18:18
XDDDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
lehet csak én vok ilyen okos de a hm az lehet gondolkodás hangja is nem?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hm?
Gy.k. előző hszem újra: Alister hsze kábé olyan volt, mint ez a vicc.
Gy.k. előző hszem újra: Alister hsze kábé olyan volt, mint ez a vicc.
És lám, jó a szemem.
Nekem is, csak szemüveg nélkül távolra nem látok élesen. -Hé, nálunk elment a melegvíz, nálatok is, ugye?
-Nem, nálunk van, csak éppen hideg.
JA, ez kábé ilyen volt.
jóóóvan ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
És lám, jó a szemem.
Nekem is, csak szemüveg nélkül távolra nem látok élesen. -Hé, nálunk elment a melegvíz, nálatok is, ugye?
-Nem, nálunk van, csak éppen hideg.
JA, ez kábé ilyen volt.
Hát ezek az átlagkivizsgálások nem valók semmire... mindössze arra hogy diagnosztizálják azt hogy vak vagy, vagy hogy rohadnak a fogaid... nem elég alapos - tisztára futószalag termelés... utálom!
Tök király hogy eggyel több fogad van! Vagy nem?
Nekem spec. jólnézett ki amíg az alsó szemfogaim tök hegyesek voltak, de sajna túl hosszúak voltak így letört egy jó részük....
Tök király hogy eggyel több fogad van! Vagy nem?
Nekem spec. jólnézett ki amíg az alsó szemfogaim tök hegyesek voltak, de sajna túl hosszúak voltak így letört egy jó részük....