Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-10 19:29:13
(#9071) szijjasztok ^^
fúha mijen híreket kaptam már :3 valószínűsítem h sokan vagytok MAT-osok, vagy sokan kaptok hírlevélt, esetleg lehet h máshonnan már tudjátok, de én úgy örültem neki h bemásolom a spoilerbe a levelet xDDDD nagyjából....
yuyyy jó hírek powaaa~ xDD
fúha mijen híreket kaptam már :3 valószínűsítem h sokan vagytok MAT-osok, vagy sokan kaptok hírlevélt, esetleg lehet h máshonnan már tudjátok, de én úgy örültem neki h bemásolom a spoilerbe a levelet xDDDD nagyjából....
Az idei év egyik legkomolyabb eseménye a nyári AnimeCon lesz, amelyet a korábbiaktól eltérően nem vidéken, hanem Budapesten rendezünk meg egy nagyobb, várhatóan három napos fesztivál formájában, valamikor a nyár végén; új témák, új programok és az eddigieknél sokkal több érdekesség fogja várni kedves vendégeinket!
Ezzel párhuzamosan a vidéki Conunk őszre tevődik át, így vidéki szervezőtársainknak is több idejük jut a
részletek kidolgozására. A vidéki AnimeCon pályazata hamarosan elérhető lesz honlapunkon, a http://animetarsasag.hu oldalon.
Ám, aki nem szeretne nyár végéig várni, annak álljon itt a tavaszi SakuraCon pontos időpontja: 2009. május 16-17. (szombat, vasárnap). A rendezvény helyszíne a budapesti Petőfi Csarnok lesz. Várunk mindenkit nagy szeretettel!
További fontos hírünk, hogy 2009-ben változik a MAT tagság feltételrendszere: idén a MAT-tagságival immár nem lehet ingyen bejönni a Conra. Helyette életbe lép egy Conbérlet, amely belépést biztosít társaságunk 2009-es AnimeCon rendezvényeire (természetesen a tavaszi SakuraConra is!). A rendezvényekre az ott dolgozó és segítő társaink a korábbi feltételeknek megfelelően ingyenesen jöhetnek be. A Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre jelenlegi tagjainknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Conbérlet-vásárlási igényeteket kérlek, lehetőleg e-mailben, esetleg postai úton jelezzétek nekünk!
A MAT-tagság éves díja nem változik, a tavalyihoz hasonlóan 4000 forint. De felhívnánk a figyelmedet, hogy csak akkor éri meg tagnak maradni, ha ténylegesen bele szeretnél szólni az Egyesület ügyes-bajos dolgaiba és támogatni szeretnéd a működését; ha eddig a Conokra való ingyenes belépés miatt voltál MAT-tag, akkor mostantól érdemesebb a Conbérletre váltanod!
Ezzel párhuzamosan a vidéki Conunk őszre tevődik át, így vidéki szervezőtársainknak is több idejük jut a
részletek kidolgozására. A vidéki AnimeCon pályazata hamarosan elérhető lesz honlapunkon, a http://animetarsasag.hu oldalon.
Ám, aki nem szeretne nyár végéig várni, annak álljon itt a tavaszi SakuraCon pontos időpontja: 2009. május 16-17. (szombat, vasárnap). A rendezvény helyszíne a budapesti Petőfi Csarnok lesz. Várunk mindenkit nagy szeretettel!
További fontos hírünk, hogy 2009-ben változik a MAT tagság feltételrendszere: idén a MAT-tagságival immár nem lehet ingyen bejönni a Conra. Helyette életbe lép egy Conbérlet, amely belépést biztosít társaságunk 2009-es AnimeCon rendezvényeire (természetesen a tavaszi SakuraConra is!). A rendezvényekre az ott dolgozó és segítő társaink a korábbi feltételeknek megfelelően ingyenesen jöhetnek be. A Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre jelenlegi tagjainknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Conbérlet-vásárlási igényeteket kérlek, lehetőleg e-mailben, esetleg postai úton jelezzétek nekünk!
A MAT-tagság éves díja nem változik, a tavalyihoz hasonlóan 4000 forint. De felhívnánk a figyelmedet, hogy csak akkor éri meg tagnak maradni, ha ténylegesen bele szeretnél szólni az Egyesület ügyes-bajos dolgaiba és támogatni szeretnéd a működését; ha eddig a Conokra való ingyenes belépés miatt voltál MAT-tag, akkor mostantól érdemesebb a Conbérletre váltanod!
yuyyy jó hírek powaaa~ xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-10 17:54:08
(#9070) beküldve: 2009-01-10 16:52:22
(#9069) Szia Exiled!
Fokhagymás méz? Tuti visszaköszönne egy lavórban...
Torokgyuszira meg nem jó az algopirin. Tessék teázni, és lándzsás-útifű szirupot nyeldesni.
Amúgy jobbulást és a bulihoz meg jó szórakozást!
Fokhagymás méz? Tuti visszaköszönne egy lavórban...
Torokgyuszira meg nem jó az algopirin. Tessék teázni, és lándzsás-útifű szirupot nyeldesni.
Maria Treben forever!
Amúgy jobbulást és a bulihoz meg jó szórakozást!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-10 16:52:38
beküldve: 2009-01-10 16:47:00
(#9068) tippem: A fokhagymát,úgy egyed,hogy egy kanál mézbe felaprítod és gyorsan lenyeled.AMgy meg arcüreg gyulladásra használj infra lámpát,az nagyban segít
Amgy én is szenvedek: 3. napja torokgyulladás és ma a legrosszabb Reggel bevettem egy algopirint,5 órán át használt,tüsszentettem egyet és onnantól kezdve elmúlt Ráadásként most indulunk tesóm érettségi báljára és hajnalban jövünk haza
Amgy én is szenvedek: 3. napja torokgyulladás és ma a legrosszabb Reggel bevettem egy algopirint,5 órán át használt,tüsszentettem egyet és onnantól kezdve elmúlt Ráadásként most indulunk tesóm érettségi báljára és hajnalban jövünk haza
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-10 16:13:38
(#9067) Köszönöm a tippeket... És a 'jobbulásokat" is!
Ramen: Khm, a sima húsleves nem megy le a torkomon, ergo ez kilőve.
Szaké: Sima, magyar pálinka sem használt. Ergo ez is kilőve.
Fokhagyma: Egy a baj vele. Nem szeretem....
Marad a nyákoldó cucc és az antibiotikumocska....
Ramen: Khm, a sima húsleves nem megy le a torkomon, ergo ez kilőve.
Szaké: Sima, magyar pálinka sem használt. Ergo ez is kilőve.
Fokhagyma: Egy a baj vele. Nem szeretem....
Marad a nyákoldó cucc és az antibiotikumocska....
*Alisternek küld egy személyre szabott integetést*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-10 16:14:58
Szevasztok!
Kezd az agyamra menni ez a fránya arcüreggyulladás valakinek nincs valami jó tippje, hogy túléljem? (Dokinéni gyógyszert adott, de nem akar használni )
Amúgy mizu errefelé? Látom nem nagyon pezseg ma az élet...
Kezd az agyamra menni ez a fránya arcüreggyulladás valakinek nincs valami jó tippje, hogy túléljem? (Dokinéni gyógyszert adott, de nem akar használni )
Résztvétem...
Merem ajánlani a fokhagyma neveztü csodaszert, ami ugyebár mindent üt...
Nekem is volt már és sejtem milyen kellemes lehet..
Tovább jobbulást!
Szia!
Remélem hamar meggyógyulsz...
Remélem hamar meggyógyulsz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szevasztok!
Egyél egy rákos izesítésű ráment...illetve igyál egy kis szakét is!Itt van nálam Rapider azt mi is ezt tesszük!
beküldve: 2009-01-10 15:43:55
(#9063) Szevasztok!
beküldve: 2009-01-10 14:15:56
(#9062) engem szerencsére nővérem nem küld el sehova
Nolee:ha elküldenek otthonrol gyere hozzám
Nolee:ha elküldenek otthonrol gyere hozzám
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Na és hogy sikerültek a vizsgák?
A versenyjog jól, a kereskedelmi éppen hogy Hiromi: Köszönöm a drukkot! Bejött
Zurelily: Woááá! Ez a kép... nagy csinos! És CG? Magamtól nem vettem volna észre
Nolee, Shino-kun: Utólag is boldog születésnapot!
Hiromi: A magas homlok az intelligencia jele.
Hanon: Próbálom a minimálisra csökkenteni a konfliktushelyzeteket, ha már az öcsém volt olyan kedves, és vidéki főiskolára jár... ;)
Persze azt ő is tudja, hogy ebből nem lesz rendszer.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-10 13:29:56
(#9060) Hát én mostanság elég sokszor elvagyok küdve mert a nővérem van otthon
És nem hiányzik egy otthon tébláboló hugi aki nem igazán ésrti a magyar szlenget
És nem hiányzik egy otthon tébláboló hugi aki nem igazán ésrti a magyar szlenget
×.musz.musz.×
Hahó!
Pár nap kényszerű kihagyás után (szerda: vizsga után ünneplés; csütörtök: a szolgáltató bemondta az unalmasat; péntek: öcsém áthívta a barátnőjét és célzott rá, hogy nem kéne itt lennem...) visszatértem! Most megyek visszaolvasni.
Pár nap kényszerű kihagyás után (szerda: vizsga után ünneplés; csütörtök: a szolgáltató bemondta az unalmasat; péntek: öcsém áthívta a barátnőjét és célzott rá, hogy nem kéne itt lennem...) visszatértem! Most megyek visszaolvasni.
Te vagy a bátyja, miért nem küldöd inkább őket el? Te vagy a dominánsabb, egy öccs épp aktuális barátnője nem ér meg egy egész napnyi netnélküliséget.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hahó!
Hehh, ez jól összejött.
Na és hogy sikerültek a vizsgák?