Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Bár Misa nincs itt nálam!
Ja, tudom, lement piáért.
Lehet ez az utsó estém vele!Ki kell használni
beküldve: 2009-01-09 20:16:55
(#9024) Gyere ha mersz!Bár Misa nincs itt nálam!Attól még megöllek míg ideérsz!
beküldve: 2009-01-09 20:15:56
(#9023) Nincs több kérdés. Tudom ki Kira, el is indulok mingyárt érte. Készülj Kira, itt jön L!
,,Hitler fején ugrálok!"
Jogos, az volt a kérdésed, hogy "2-szer van beírva a halálistába".
De erre ugyanúgy vonatkozik az amit írtam.
És nagyon kérlek NE SPOILEREZZETEK, valaki még el szeretné olvasni...
Bocsi spoilerezgetésért, de még mindig nem értem.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-09 20:04:29
(#9020) nah,azaz ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jogos, az volt a kérdésed, hogy "2-szer van beírva a halálistába".
Szerk: .., 2009-01-09 20:04:54
Erre 2 válasz van: Misora Naomi és az a rendőr izé,aki kezen lőtte light-ot.Elfelejtettem a nevét
Matsuda!Aizen, Light, itt van az előző kommentem szájbarágósabban xD:
"Ki nem győzte le Kirát?"
Ez volt a kérdésed. Ha nem adsz meg lehetséges válaszokat, akkor mondhatok szinte bárkit.
Mondjuk a válaszom: Petőfi Sándor (de ugyanúgy lehetne más is a DN-en kívülről).
És akkor te ezt kénytelen lennél elfogadni, mert nem mondtad, hogy csak a Death Note anime/manga szereplői lehetnek a válaszok.
Ez volt a kérdésed. Ha nem adsz meg lehetséges válaszokat, akkor mondhatok szinte bárkit.
Mondjuk a válaszom: Petőfi Sándor (de ugyanúgy lehetne más is a DN-en kívülről).
És akkor te ezt kénytelen lennél elfogadni, mert nem mondtad, hogy csak a Death Note anime/manga szereplői lehetnek a válaszok.
Ilyet nem írtam. Mind1.
Exiled: Talált, de csak Misora Naomi volt.
Állás:
Might Light 1.
The Exiled 1.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-09 20:04:36
Aizen, Light, itt van az előző kommentem szájbarágósabban xD:
Ott a pont!
beküldve: 2009-01-09 20:01:43
(#9015) Erre 2 válasz van: Misora Naomi és az a rendőr izé,aki kezen lőtte light-ot.Elfelejtettem a nevét
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Aizen, Light, itt van az előző kommentem szájbarágósabban xD:
Might Light, The Exiled: Válaszoljatok! Ki az, 2-szer van beírva a halállistába.
Mello
Sajnos nem talált, de Mello vitte el.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-09 19:59:18
Might Light, The Exiled: Válaszoljatok! Ki az, 2-szer van beírva a halállistába.
Mello