Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Minden konfiguráción?
LOL.
Akkor majd a C64-emen meg a mosógépemen is tesztelem.
LOL.
jó jó, gy gondoltam hogy az amd és az inteles procikon , ati és geforce kártyákon stb
majd ps1-re kell megpróbálni, bootolhatna
Minden konfiguráción?
LOL.
LOL.
beküldve: 2009-01-09 15:30:13
(#8964) végülis igen , amúgy azt írták hogy ne keseredjen az sem akinek régebbi típusú a gépe, mert arra is szükségük lehet, lehet akkor hogy azt nézik hogy minden gép konfiguráción megy-e,még azt nem tudom, hogy aki ilyenen vesz részt annak majd meg kell írnia hogy megy-e a játék és esetleg ha hiba van akkor azt is ?
Én Stargate SG-1 fan vagyok és fogok jelentkezni a béta tesztre.
Ja és persze, hogy nem lop el semmit, meg hát a kiadó nem adja ki 3. félnek az adatokat.
Ja és persze, hogy nem lop el semmit, meg hát a kiadó nem adja ki 3. félnek az adatokat.
Szervusz. Bár én személy szerint nem szeretem a Stargatet, de ha rajongó vagy mindenképpen érdemes bétára jelentkezni.
A béta mindig csudamókás, mert alig vannak még, az elsők között próbálhatod ki, milyen is lesz majd, ingyen van, meg minden. Én nagyon örültem volna anno egy WAR betának.
És még mindig nem mennek a szerverek. -.-
A béta mindig csudamókás, mert alig vannak még, az elsők között próbálhatod ki, milyen is lesz majd, ingyen van, meg minden. Én nagyon örültem volna anno egy WAR betának.
ahoz hogy jelentkezni lehessen, fel kell tölteni a dxdiag.xml fájlunkat, amit lementettünk a dxdiagban, az azért kell, hogy tudják a gépünk erősségét?, abból más adat nem derül ki nem?
beküldve: 2009-01-09 15:09:38
(#8961) beküldve: 2009-01-09 14:39:26
(#8960) Szervusz. Bár én személy szerint nem szeretem a Stargatet, de ha rajongó vagy mindenképpen érdemes bétára jelentkezni.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-01-09 09:56:25
(#8958) sziasztok
nem tudom, hogy vannak-e köztetek stargate rajongók, de ha igen akkor bizonyára hallotátok hogy lesz nyílt béta tesztje a stargate worlds játéknak, szerintetek megéri majd jelentkezni és kipróbálni? úgyértem hogy mivel ez csak béta és nem stabil nem lesz gond a rendszerünkkel? , valaki volt már béta tesztelő?
nem tudom, hogy vannak-e köztetek stargate rajongók, de ha igen akkor bizonyára hallotátok hogy lesz nyílt béta tesztje a stargate worlds játéknak, szerintetek megéri majd jelentkezni és kipróbálni? úgyértem hogy mivel ez csak béta és nem stabil nem lesz gond a rendszerünkkel? , valaki volt már béta tesztelő?
HEJHÓ jó reggelt kapitány!
Arghhh, kiskalóz! Mire ez a boldogság? Törött végtagok hogy vannak?
elég jól vannak szerencsére
BANKAI:"hihio Zabimaru"
HEJHÓ jó reggelt kapitány!
Arghhh, kiskalóz! Mire ez a boldogság? Törött végtagok hogy vannak?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-01-09 08:19:09
(#8955) beküldve: 2009-01-09 08:09:15
(#8954) Hé, te Server Maintenance, nem igazán kedveljük a te fajtádat errefelé! X_x
Hejhó, hejhó. Ez a napi világfajdalom.
Hejhó, hejhó. Ez a napi világfajdalom.
Szerk: Parasikoly 2009-01-09 08:09:56
beküldve: 2009-01-08 23:32:47
(#8953) Na jól van, kezdek elálmosodni, úgyhogy lépek (És én ma még két anime részt meg akarok nézni...)
Jó éjt mindenkinek! :)
Jó éjt mindenkinek! :)
9/28 NEVER FORGET
Hamár úgyis ráérünk xD egy kérdés: valaki tud HTML-t szerkeszteni? és ha Igen miylen progit használ? :S mert nekem nem teccik ami van -.- am téma? szintén passz...
Frontpage-t ajánlok!
Jó Éjt mindenkinek!
köszi!
neked is jó éjt!
lassan én is megyek met álmos vagyok...
de lehet hogy még felbukkanok xD
Addig is! Jó éjt mindenkinek!! (L)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"