Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-08 18:28:30
(#8906) beküldve: 2009-01-08 18:26:36
(#8905) beküldve: 2009-01-08 18:24:30
(#8904) Ja egész jól néz ki. De lehetne egy kérdésem hol lehet szerezni homokfalus fejpántot???????????
Hát neten biztosan lehet rendelni meg majd conon is
×.musz.musz.×
beküldve: 2009-01-08 18:08:55
(#8902) beküldve: 2009-01-08 17:55:00
(#8901) Ja egész jól néz ki. De lehetne egy kérdésem hol lehet szerezni homokfalus fejpántot???????????
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-01-08 17:33:52
(#8900) Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri itt a Kannagit, de ezt a Nagi cosplayert nézzétek! Mintha az animéből lépett volna ki...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-08 17:34:56
beküldve: 2009-01-08 17:14:29
(#8899) jó felmegyek.
de ne tépjél szét minthülyegyerek a mesekönyvet
beküldve: 2009-01-08 17:14:14
(#8898) sztem mki nyugott lehet mert abbahaggyák...ez már nem vicc, TV Tokyo bekeményített, ők meg leállnak...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Sziasztok!!!!!!!!!!!
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbhagyi a a fordítást.
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbhagyi a a fordítást.
Öcsém!Ide írsz!Msn re meg nem jössz fel!
Szééép!
beküldve: 2009-01-08 16:53:57
(#8896) Sziasztok!!!!!!!!!!!
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbahagyni a fordítást.
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbahagyni a fordítást.
Szerk: rapider 2009-01-08 17:12:21
1000 ft-be hogy Dattebayoék nem hagyják abba a Shippuuden feliratot!!!
Bevallom őszintén, hogy ez nekem is megfordult már a fejemben... Hiába, túl sokat trollkodtak már ahhoz, hogy bármit is el lehessen hinni nekik. Mindazonáltal most tényleg lenne rá okuk, hogy abbagyják. Majd meglátjuk - majd elhiszem, ha látom.
Szerk.: BTW ma kijött egy Naruto S. ep. 91 angol felirattal a HorribleSubs-tól. Erre tud valaki valamit mondani? (Fake, nem fake, elmondhatatlanul borzalmas... etc.)
Szerk. 2.: belenéztem, az encoding szörnyű. Senkinek nem ajánlom.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-08 17:09:21
Hali mindenkinek!
Már teljesen meggyógyultam. Jah, és amint feltudom valamilyen oldalra rakni új mangámat, kiírom ide, az oldal nevét, és elolvashatjátok, véleményezhetek is, ha felregisztráltok. (Vagy ide kiírjátok a véleményt.)
Már teljesen meggyógyultam. Jah, és amint feltudom valamilyen oldalra rakni új mangámat, kiírom ide, az oldal nevét, és elolvashatjátok, véleményezhetek is, ha felregisztráltok. (Vagy ide kiírjátok a véleményt.)
Én elovasom ha majd feltűnteted hol van!!!
Nyugi. Nagybetűkkel fogom írni, és megcsinálom feltűnőre: Pl.:Szó.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hali mindenkinek!
Én elovasom ha majd feltűnteted hol van!!!
Hali mindenkinek!
Én kiváncsian várom!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"