Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-08 16:14:09
(#8891) Hali mindenkinek!
Már teljesen meggyógyultam. Jah, és amint feltudom valamilyen oldalra rakni új mangámat, kiírom ide, az oldal nevét, és elolvashatjátok, véleményezhetek is, ha felregisztráltok. (Vagy ide kiírjátok a véleményt.)
Már teljesen meggyógyultam. Jah, és amint feltudom valamilyen oldalra rakni új mangámat, kiírom ide, az oldal nevét, és elolvashatjátok, véleményezhetek is, ha felregisztráltok. (Vagy ide kiírjátok a véleményt.)
,,Hitler fején ugrálok!"
dede,abbahgyják,fölösleges,mi vel van gyári angol felirat is,amit ráadásul kismillióan felvesznek dvd-re és feltöltik torrentoldalra
Pedig úgy szerettem a dattebayo-s fordítást!
Felvettelek msn-re ha nem gond!
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-08 16:08:15
beküldve: 2009-01-08 16:02:46
(#8889) dede,abbahgyják,fölösleges,mi vel van gyári angol felirat is,amit ráadásul kismillióan felvesznek dvd-re és feltöltik torrentoldalra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ezt a naruto-kun-ról másoltad,szal nekem újat nem mondtál
Nyilván!Oda is tettem hogy jogot ne sértsek idézésnek megfelelően Csütörtökön az a honlap nekem az első iskola után!1000 ft-be hogy Dattebayoék nem hagyják abba a Shippuuden feliratot!!!
beküldve: 2009-01-08 15:46:34
(#8887) ezt a naruto-kun-ról másoltad,szal nekem újat nem mondtál
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-08 15:44:44
(#8886) Sziasztok srácok! Ezt az egyik honlapon olvastam!
"2009-ben változik a MAT tagság feltételrendszere: idén a MAT-tagságival immár nem lehet ingyen bejönni a Conra. Helyette életbe lép egy Conbérlet, amely belépést biztosít a társaság 2009-es AnimeCon rendezvényeire (természetesen a tavaszi SakuraConra is!). A rendezvényekre az ott dolgozók és segítők a korábbi feltételeknek megfelelően ingyenesen jöhetnek be. A Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre a jelenlegi MAT tagoknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Conbérlet-vásárlási igényeteket kérlek, lehetőleg e-mailben, esetleg postai úton jelezzétek a MAT-nak!" (naruto-kun.hu)
Remélem új információkkal tudtam szolgálni!
Shino-kun Boldog Születésnapot!!
"2009-ben változik a MAT tagság feltételrendszere: idén a MAT-tagságival immár nem lehet ingyen bejönni a Conra. Helyette életbe lép egy Conbérlet, amely belépést biztosít a társaság 2009-es AnimeCon rendezvényeire (természetesen a tavaszi SakuraConra is!). A rendezvényekre az ott dolgozók és segítők a korábbi feltételeknek megfelelően ingyenesen jöhetnek be. A Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre a jelenlegi MAT tagoknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Conbérlet-vásárlási igényeteket kérlek, lehetőleg e-mailben, esetleg postai úton jelezzétek a MAT-nak!" (naruto-kun.hu)
Remélem új információkkal tudtam szolgálni!
Shino-kun Boldog Születésnapot!!
beküldve: 2009-01-08 14:40:40
(#8884) He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-08 14:39:14
(#8883) Nem hiszem el! a DMC4 megint nem tudtam feltelepiteni
Próbálkoztam:
Augusztus:Nem sikerült!
Óktober:Nem
És most?Nem
Próbálkoztam:
Augusztus:Nem sikerült!
Óktober:Nem
És most?Nem
beküldve: 2009-01-08 14:20:22
(#8882) beküldve: 2009-01-08 14:06:19
(#8881) beküldve: 2009-01-08 13:29:55
(#8880) beküldve: 2009-01-08 13:26:53
(#8879) üdv minden mostkelőnek és nem most kelőnek
jól kezdődik a napom mert ugye szülinapom van meg hát az ujj resident evil film is megvan ezután már csak jobb jöhet
jól kezdődik a napom mert ugye szülinapom van meg hát az ujj resident evil film is megvan ezután már csak jobb jöhet
Boldog szülinapot!!! :)
köszi
BANKAI:"hihio Zabimaru"
üdv minden mostkelőnek és nem most kelőnek
Boldog szülinapot!!! :)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"