Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szégyen, de nekem először fel sem tűnt, hogy CG...
Igazából nekem is csak azután hogy írtad....^^"
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-01-07 20:10:09
(#8845) figyelj,mondok egy nagy bölcsességet: egy figurát ezerszer könyebb elrejteni,mint napközben,mikor szülők itthon vannak kanokon-t nézni,meg hardcore ecchit olvasni...Emellett én meg nyári srácok mangát akarnék venni,csak az a fránya elrejtés,meg hogy hogy magyaráznám az eltűnt pénzemet :S
szerk: amúgy,tényleg semmi extra nincs benne....akkor aggájoskodj,ha hentai bábut fogsz rendelni xD
szerk: amúgy,tényleg semmi extra nincs benne....akkor aggájoskodj,ha hentai bábut fogsz rendelni xD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-07 20:11:00
Mi baj ezzel a figuval? Nem lóg ki semmije, aminek nem kéne... vagy az árával van gond?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-07 20:06:33
(#8843) Szerintetek hogy reagálnának rá a szüleim hogy ha ilyen figurát rendelnék:^^"
[/SPOILER]
[/SPOILER]
Szerk: baniaa3 2009-01-07 20:17:41
beküldve: 2009-01-07 20:00:59
(#8842) jah el is felejtettem: Sweet sixteenth birthday nolle ^^
megj: bene,ha elírtam a 16-at akk ne nagyon tépd le a fejem x3
megj: bene,ha elírtam a 16-at akk ne nagyon tépd le a fejem x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-07 20:01:46
Uramisten, ez naon KIRÁLY !!!!!!!*akarja mondani h olyan jól sikerült h csak másodjára vette észre h CG*
Jéééééééééééé ez narancsos!
tényleg,az a 2 lehulló hajtincs...ott láttam meg Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3
tényleg! Ha nem mondtátok volna, felse tünt volna... am sziasztok ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-07 19:56:02
(#8839) na ja,kéne nekem is a progi,amivel szerkesztette...Egész nap nagymellű animált csajokat szerkesztenék x3
tényleg,az a 2 lehulló hajtincs...ott láttam meg Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3
BTW egy koreai színésznőt ábrázol a kép. Jó nagy fanja lehet a srác, hogy ennyi időt képes volt CGzésre rászánni...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 19:48:16
(#8837) tényleg,az a 2 lehulló hajtincs...ott láttam meg Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3
beküldve: 2009-01-07 19:48:05
(#8836) Awwww mert olyan minőségű CG awww kinézettel.
Szégyen, de nekem először fel sem tűnt, hogy CG... (Csak úgy véletlenül pillantottam meg valahol) De amikor megtudtam, akkor: ''...' majd: ''Azta!!!'' ;)
Tényleg nagyon szép, szinte már félelmetesen emberi... (a haján és a száján látszik a leginkább, hogy nem az).
9/28 NEVER FORGET
Awwwww, mert awwwww, vagy awwwww, mert CG?
Awwww mert olyan minőségű CG awww kinézettel.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Csak mert iwiwen láttam a képeket,azt ott voltak a poszterek...tadaaaaam!
Ezt nem mondod komolyan... LOL
Már mire gondolsz!nem mondom komolyan!
Amúgy Vezi tudnod kell hogy mindenkit aki bűnöst alakít az életben azt Kira megtorolja
Csak mert iwiwen láttam a képeket,azt ott voltak a poszterek...tadaaaaam!
Ezt nem mondod komolyan... LOL
9/28 NEVER FORGET