Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-07 19:05:02
(#8786) Én pl nem feltételezek senkiről semmit mert ha tippelek ugyse jön be már megzsoktam...de szerintem rólam tudni lehet h mi a nemem
×.musz.musz.×
Ha ien barátnőm lenne egész nap vele lennék!Há' nyilván!Szerintem nagyon szép!Amúgyis bukok az ázsiai csajokra
Remélem írt valaki közben mert duplapost lesz!
Ez most nem jött össze.
Amúgy én eddig azt hittem, hogy lány vagy...
Köszi hogy ezt feltételezted!De nem vagyok
Egyébként te?Csak mert az avatarodból nem tom eldönteni-bár nem feltétlen utal rá...
beküldve: 2009-01-07 19:02:48
(#8784) én nem kaptam semmi ilyesmit....valszeg vmi hülyegyerek szórakozik
Baniaa, hol vagy?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-07 19:02:19
(#8783) beküldve: 2009-01-07 19:00:54
(#8782) beküldve: 2009-01-07 18:59:41
(#8781) sziasztok, kaptam egy mailt angolul, az egyetlen magyar szöveg benne az hogy mangafan.hu profil, úgy néz ki mintha egy itteni felhasználó írta volna, mert innen nézte ki az emailem, most ez csak szokásos szivatás, spam vagy stb, vagy tényleg vannak angol felhasználók is?????, tanácstalan vagyok, valakinek volt már hasonló, hiretelen nem is tudtam ki írta az üzit és honnan
beküldve: 2009-01-07 18:57:49
(#8780) Ha ien barátnőm lenne egész nap vele lennék!Há' nyilván!Szerintem nagyon szép!Amúgyis bukok az ázsiai csajokra
Ez most nem jött össze.
Amúgy én eddig azt hittem, hogy lány vagy...
9/28 NEVER FORGET
Ki hallott már az OSzAKe-ről?
én nem ^^
Debrecenben lesz, február 21-én, az Országos Szerepjáték, Anime és Képregényest! Gyertek ti is!
Tőlem két megállóra
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Ha ien barátnőm lenne egész nap vele lennék!Há' nyilván!Szerintem nagyon szép!Amúgyis bukok az ázsiai csajokra
A bleach se rossz. Mondjuk én most a FMP-re vagyok rákatanva.
Úristen...megfertőztelek a múltkor a FMP-kal
Nem bajjj!Ott az egy Akatsukis élete!!!"Ezaz Konan vedd le azt az első neműt hadd próbáljam fel én is!"-Pain
beküldve: 2009-01-07 18:47:28
(#8774) beküldve: 2009-01-07 18:46:30
(#8773) Ki hallott már az OSzAKe-ről?
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-01-07 18:42:07
(#8772) A bleach se rossz. Mondjuk én most a FMP-re vagyok rákatanva.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!