Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-07 15:50:02
(#8756) én meg nem értettem semmit,mert a naruto-kun is elromlott és azt hittem,hogy ugyan az a szerver ...Már tom,hogy hülye voltm ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
sziasztok jó pár napja nem volt üzem képes az oldal:S mind1 de azért azt hittem lesz vmi chrno meglepi vagy hasonló... amúgy buék ha még nem mondtam volna
Én azt hittem, hogy most lesz az újítás.
beküldve: 2009-01-07 13:37:06
(#8754) sziasztok jó pár napja nem volt üzem képes az oldal:S mind1 de azért azt hittem lesz vmi chrno meglepi vagy hasonló... amúgy buék ha még nem mondtam volna
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-07 12:38:22
(#8752) beküldve: 2009-01-07 09:09:03
(#8751) jóó reggelt néktek fórumozó társaim derég jártam erre (kb 2 napja )
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Eeeeeezzzzzz büüüünteeeet!!!!!!! XDXDXDXD
Csak az nézze meg, akinek van pár ezer felesleges agysejtje...
Holnap drukkoljatok, a két vizsgához szükségem lesz...
ez tényleg fájdalmas vidi!! Szurkolni fogunk neked :)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-06 23:37:55
(#8749) Eeeeeezzzzzz büüüünteeeet!!!!!!! XDXDXDXD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is így vagyok vele...12 előtt nem bírok aludni.... 11:30-kor irány ágy(prancsra) aztán 6-kor kelek,de 12-ő ig nem birok aludni....na mind1,mennem kell,jóéjt!
Ejnye, lurkók. Hát hogy lesztek ti így Update Norbik?
Mikor a maci köp, akkor kell menni aludni és mosolyogva, átölelve az ébredező napot felkelni. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-01-06 22:31:25
(#8746) Én is így vagyok vele...12 előtt nem bírok aludni.... 11:30-kor irány ágy(prancsra) aztán 6-kor kelek,de 12-ő ig nem birok aludni....na mind1,mennem kell,jóéjt!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én 12kor és 6:45kor kelek. MA délután majdnem elaludtam a nápolyi hadjáratok felett...
Na de megyek is, csak egy picit jöttem gépezni, picit kikapcsolódom a sok tanulás után. Manga/könyv ilyesmi.
Jó éjt!
Szerk.: Kapitány, elmegy maga a...!
Na de megyek is, csak egy picit jöttem gépezni, picit kikapcsolódom a sok tanulás után. Manga/könyv ilyesmi.
Jó éjt!
Szerk.: Kapitány, elmegy maga a...!
Szerk: .., 2009-01-06 22:28:54
beküldve: 2009-01-06 22:27:30
(#8744) Az újév első hete olyan, mint egy hosszú, elnyújtott hétfő reggel/délelőtt.
Mindezt megelőzvén, kivettem egy meg nem érdemelt hét szabadságot.
Méregtelenítésre fel! A tanulás lehetőségét pedig teljesen kizártam azzal, hogy nekiültem Warhammer Onlineozni. X_x
Jaj, arghhh, kiskalózok!
Mindezt megelőzvén, kivettem egy meg nem érdemelt hét szabadságot.
Méregtelenítésre fel! A tanulás lehetőségét pedig teljesen kizártam azzal, hogy nekiültem Warhammer Onlineozni. X_x
Jaj, arghhh, kiskalózok!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Envy: Igen, kegyetlenség. Hozzászoktam már az 1-2-kor való lefekvéshez, így iskolaidőben sem tudok elaludni 11, inkább 12 előtt. és 6-7 óra alvás nem sok.
Én mosatnában 1-2felé fekszek és fél6kor kelek...
Ma délután kis is dőltem ezért x(
MIANEVED?!
Az semmi, mi duplamatekot írunk, de az nem is lenne baj, a fő gond az, hogy csütörtökön töriverseny és még csak ma kezdtem el olvasni a szakirodalmat. Na mindegy, majd bemagyarázok valami okos dolgot az esszés feladatnál, a tesztet meg elqrom.
Envy: Igen, kegyetlenség. Hozzászoktam már az 1-2-kor való lefekvéshez, így iskolaidőben sem tudok elaludni 11, inkább 12 előtt. és 6-7 óra alvás nem sok.
Szerk: .., 2009-01-06 22:16:42