Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nincs kedve valakinek bemásolni azt a mailt?
tessék itt van a bemásolt példány :
Hello
My name is mis eve i saw your
profile today at /mangafan.hu/ and became intrested in you,i will also
like to know you the more,and i want you to send a mail to my email
address so i can give you my picture for you to know whom l am.Here is
my email address( eveipere@yahoo.com
).I believe we can move from
here.I am waiting for your mail to my email address above.mis
eve.(Remeber the distance or colour does not matter but love matters
alot in life)
Please reply me with my email address
here
Barbara-cahan ezt az Animax fórumról loptad
Nem baj, nekem nagyon tetszett! Köszi, Barbara-chan! :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 19:15:02
(#8799) Bár a reprentatív kifejezés nagyon felnőttesen hangzott...azért megkockáztatom hogy 20 nál nem vagy több sőt...17-18..nyertem?
Na nem mintha egy kattintásból nem tudhatnád meg... (Ld. profil :P) De amúgy 18 vagyok. Bár ez talán már nagyon off...
Visszatérve a képre, amit az előbb belinkeltem: nem fénykép, hanem CG. Teljesen ledöbbentem rajta, amikor megtudtam...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 19:14:38
(#8797) Nincs kedve valakinek bemásolni azt a mailt?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én pl nem feltételezek senkiről semmit mert ha tippelek ugyse jön be már megzsoktam...de szerintem rólam tudni lehet h mi a nemem
Csaj?Há' nyilván...bár tegyük fel hogy... nemmm.. de ha mégis...dehogyiiis...
hát monnyuk ja bár a képből lehet következtetni meg raktam magamról képet :P
tényleg idae még nem is írtam ma:sweet 16
×.musz.musz.×
Yagami Light levelet december elején:"Kedves Télapó!
Az idén nagyon jó fiú voltam, mert több ezer rosszindulatú embertől szabadítottam meg az emberiséget, így jobbá tettem a világot. Úgyhogy kérlek, idén hozz nekem egy..."
Ryuk közbeszól: "Te light! Honnét tépted ki azt a lapot?"
Light: *kis szünet* "Jesszusom! TÉLAPÓ!!!"
Az idén nagyon jó fiú voltam, mert több ezer rosszindulatú embertől szabadítottam meg az emberiséget, így jobbá tettem a világot. Úgyhogy kérlek, idén hozz nekem egy..."
Ez zsír poén volt!
sziasztok, kaptam egy mailt angolul, az egyetlen magyar szöveg benne az hogy mangafan.hu profil, úgy néz ki mintha egy itteni felhasználó írta volna, mert innen nézte ki az emailem, most ez csak szokásos szivatás, spam vagy stb, vagy tényleg vannak angol felhasználók is?????, tanácstalan vagyok, valakinek volt már hasonló, hiretelen nem is tudtam ki írta az üzit és honnan
Én is kaptam olyat. Vmi fórum betyár
beküldve: 2009-01-07 19:12:51
(#8793) Yagami Light levelet december elején:"Kedves Télapó!
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
sziasztok, kaptam egy mailt angolul, az egyetlen magyar szöveg benne az hogy mangafan.hu profil, úgy néz ki mintha egy itteni felhasználó írta volna, mert innen nézte ki az emailem, most ez csak szokásos szivatás, spam vagy stb, vagy tényleg vannak angol felhasználók is?????, tanácstalan vagyok, valakinek volt már hasonló, hiretelen nem is tudtam ki írta az üzit és honnan
Te is kaptál?!
igen kaptam, valami eve írta, de biztos csak szivatás avgy körlevél
Egyébként te?Csak mert az avatarodból nem tom eldönteni-bár nem feltétlen utal rá...
Lány vagyok, az avám csak fangirlizmusomat reprezentálja. :P
Egyébként te?Csak mert az avatarodból nem tom eldönteni-bár nem feltétlen utal rá...
Lány vagyok, az avám csak fangirlizmusomat reprezentálja. :P
9/28 NEVER FORGET
Én pl nem feltételezek senkiről semmit mert ha tippelek ugyse jön be már megzsoktam...de szerintem rólam tudni lehet h mi a nemem
Csaj?Há' nyilván...bár tegyük fel hogy... nemmm.. de ha mégis...dehogyiiis...
Te is kaptál?!
Anime and Manga 4ever!!
én nem kaptam semmi ilyesmit....valszeg vmi hülyegyerek szórakozik
Baniaa, hol vagy?
de mért pont angolul , fitogtatja tudását