Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-06 22:00:13
(#8741) bezony. emellett msn miatt kb 3 órán át sikerült megnéznem 3 kanakon részt x3 És ha minden fasza,holnap 120 szavas angol fogalmazást fogunk írni órán,3 választható témakörből x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-06 22:00:29
beküldve: 2009-01-06 21:51:00
(#8739) ejje ejje gyerekek,nekem csak most kezdődik a nap: várhatólag önsanyaratok magam,ezért arra késztetem megfáradt porhüvelyemet,hogy 45 percik akkordozgassak elektromos( vékony acélhúros(!!!!!!!!!)) gitáron....tegnap este majdnem bevéreztem a gitárt,mire végeztem
szerk: kis túlzással,de ezt jelentené: olyan érzés lesz,mintha 6-7 kiló téglát akasztanék a nyakamba és tompa kés élét nyomogatnám 45 percig,csak kicsit turbózva... Vagy én túlzok nagyon?
szerk: kis túlzással,de ezt jelentené: olyan érzés lesz,mintha 6-7 kiló téglát akasztanék a nyakamba és tompa kés élét nyomogatnám 45 percig,csak kicsit turbózva... Vagy én túlzok nagyon?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-06 21:53:54
Szünet után kegyetlenség korán kelni >.<
Az. Tanulni meg még inkább az
Nekem is kéne.... Lassan vizsgák én meg itt ülök bután xD
MIANEVED?!
Az. Tanulni meg még inkább az
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na ezzel én is így vagyok! Hétfő óta szenvedek.... -.- Jobbulást neked ^^ de nekem sajna mennem kell T.T Sziasztok! Jó éjszakát!
Köszi! :) És jó éjt!
9/28 NEVER FORGET
Nagyon jókor jöttek ezek az óraelmaradások, mert beteg vagyok, és alig bírtam bent ülni a suliban. (De már gyógyulok, úgyhogy tök jó )
Na ezzel én is így vagyok! Hétfő óta szenvedek.... -.- Jobbulást neked ^^ de nekem sajna mennem kell T.T Sziasztok! Jó éjszakát!
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Szerk: Hiromi 2009-01-06 21:25:34
beküldve: 2009-01-06 21:22:53
(#8733) Estét!
Na mi ujság erre?
Most keltem..
Na mi ujság erre?
Most keltem..
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-06 21:17:40
(#8732) Nekem tök jó napom volt: reggel elmaradt az első órám, és mivel a 2. eleve lyukas, csak a harmadikra kellett bemennem. (=kialudtam magam) Aztán csodák csodájára elmaradt a 7-8. is (kémia fakt) - holott ilyen 1,5 éves kémia faktunk során még sose volt.
Nagyon jókor jöttek ezek az óraelmaradások, mert beteg vagyok, és alig bírtam bent ülni a suliban. (De már gyógyulok, úgyhogy tök jó )
9/28 NEVER FORGET
mondcsak, a scanlation-t hol lehet olvasni? ^^
Priviben küldöm a linket.
Köszi :)
Igen. Na, és nektek milyen napotok volt?
Túlélhető... csak nagyon fájt a fejem :S
beküldve: 2009-01-06 21:03:17
(#8729) beküldve: 2009-01-06 21:01:45
(#8728) mondcsak, a scanlation-t hol lehet olvasni? ^^
Priviben küldöm a linket.
9/28 NEVER FORGET