Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Aizen ez nagyon szívszorító történet volt...ez a Dani 1 valóságos szörnyeteg...ésmég ki is röhögött? :O
borzalmas h vannak ien emberek...
Úgy fejbe rúgtam volna...Ha tehetem volna...
csak éppen a fejberúgó testrészed fájt ^^
Igen. Na, és nektek milyen napotok volt?
Jó is meg nem is...
Anime and Manga 4ever!!
Aizen ez nagyon szívszorító történet volt...ez a Dani 1 valóságos szörnyeteg...ésmég ki is röhögött? :O
Az pedíg egyenlő az:
AUUU-val X)
Anime and Manga 4ever!!
Igen. Na, és nektek milyen napotok volt?
,,Hitler fején ugrálok!"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-06 20:39:48
(#8721) Aizen ez nagyon szívszorító történet volt...ez a Dani 1 valóságos szörnyeteg...ésmég ki is röhögött? :O
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Uh, az tényleg kellemes nap lehetett! Jobbulást a lábadnak Aizen :)
Köszi.
Hát, a mai napom volt a legrosszabb. Már szerencsére elmúlt a fájás, de tesizni nem fogok.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-06 20:18:30
(#8719) Uh, az tényleg kellemes nap lehetett! Jobbulást a lábadnak Aizen :)
beküldve: 2009-01-06 20:03:54
(#8718) Halihó!
Hát a mai napom nem volt semmi.
Hát a mai napom nem volt semmi.
6:10-20 körül felkeltem. Testvéreim elmentek suliba, aztán még tudtam tv-t nézni. Elindultam suliba, beérkeztem. Osztálytársam nem köszönt, többen is mondtuk. Csak bejön a terembe és:
- Feri hol van? (Feri=osztálytárs.)
Azt hiszem, Feri később jött. Itt ugrok. 3:00-kor, elmentünk Tűzzománcra. Szünet lett. Dani (egyik ismerős, de nem barát!) elkezdett kergetni. Elestem és majdnem azt hittem, kitört a lábam. Aj, de fájt. Aztán kiderült, csak meghúzódott. Hát mondom meghúzódott, úgy fájt, mintha Kenpachi és Nnoitora egyesítették volna erejüket. Nagyon fájt. Ám, még Dani nem is segített volna, igaz, hogy nem barát, de jószívűségéből (ami neki nincs), megtehette volna. Aztán ezt mondja:
- Gyere! -, de nem is segít, b@zdm*g. Igaz, hogy nem várom el, hogy minden helyzetben segítsen, mint egy barát, de szerintem jószívűségéből segítenie kellett volna. Jah, és azt hozzáteszem, hogy ki is nevetett. Hazajöttem, bekentük valami kenőccsel a lábam, még akkor is fájt. Jó, összeszedtem az erőmet, idejöttem a géphez, feljöttem hozzátok, hogy elmeséljem ezt, igaz, hogy még mindig fáj kicsit, meg alig tudok felállni , de ezzel a társasággal lenni jó. Alig vannak rossz emberek.
- Feri hol van? (Feri=osztálytárs.)
Azt hiszem, Feri később jött. Itt ugrok. 3:00-kor, elmentünk Tűzzománcra. Szünet lett. Dani (egyik ismerős, de nem barát!) elkezdett kergetni. Elestem és majdnem azt hittem, kitört a lábam. Aj, de fájt. Aztán kiderült, csak meghúzódott. Hát mondom meghúzódott, úgy fájt, mintha Kenpachi és Nnoitora egyesítették volna erejüket. Nagyon fájt. Ám, még Dani nem is segített volna, igaz, hogy nem barát, de jószívűségéből (ami neki nincs), megtehette volna. Aztán ezt mondja:
- Gyere! -, de nem is segít, b@zdm*g. Igaz, hogy nem várom el, hogy minden helyzetben segítsen, mint egy barát, de szerintem jószívűségéből segítenie kellett volna. Jah, és azt hozzáteszem, hogy ki is nevetett. Hazajöttem, bekentük valami kenőccsel a lábam, még akkor is fájt. Jó, összeszedtem az erőmet, idejöttem a géphez, feljöttem hozzátok, hogy elmeséljem ezt, igaz, hogy még mindig fáj kicsit, meg alig tudok felállni , de ezzel a társasággal lenni jó. Alig vannak rossz emberek.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-06 20:15:46
Németül asszem most jelent meg a kilences... én még csak most kezdtem el venni őket... nem tudom pontosan
Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni, ugyanis egy szót sem beszélek németül (sajnos). De amint azt már említettem, azt biztosan tudom, hogy az angol v.9 csak áprilisban jön.
Addig meg marad a scanlation... :)
mondcsak, a scanlation-t hol lehet olvasni? ^^
Németül asszem most jelent meg a kilences... én még csak most kezdtem el venni őket... nem tudom pontosan
Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni, ugyanis egy szót sem beszélek németül (sajnos). De amint azt már említettem, azt biztosan tudom, hogy az angol v.9 csak áprilisban jön.
Addig meg marad a scanlation... :)
9/28 NEVER FORGET
ezért rendeltem meg angolul x3
Nekem is angolul van meg, de ezzel egy nagy baj van: még csak 8 kötetet adtak ki angolul, a volume 9 csak 2009 április 14-én jön ki.
...a scanlation pedig jelenleg a volume 9 ch. 2-nél tart.
Nekem is angolul van meg, de ezzel egy nagy baj van: még csak 8 kötetet adtak ki angolul, a volume 9 csak 2009 április 14-én jön ki.
...a scanlation pedig jelenleg a volume 9 ch. 2-nél tart.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-06 19:32:34
beküldve: 2009-01-06 19:14:37
(#8713) Én is én is én is! :)) Csak kár, hogy nagyon lassan halad a manga scanlation... ;__;
nekem németül van meg ^^" bár jobban örülnék az angolnak... de sajna nekem a német elérhető egyenlőre... Junjou Romanticaaaa (L)(L)