Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-03 01:19:38
(#8666)
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-03 01:35:15
beküldve: 2009-01-03 01:16:40
(#8665) I'm here. Gyártom az avatarokat. Annyira jó érzés, hogy végre valahol értékelik őket. :'3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-01-03 01:01:08
(#8664) kérem karnyújtással jelentkezzenek azok az emberi-félemberi teremtmények akik jelen vannak ^^
szerk:jó éjt emberek.
szerk:jó éjt emberek.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-03 01:02:07
Az a cél kérem, az a cél. A tiszta agyrombolás! (;
Node, hejhó. Mára ennyi volt a móka.
Node, hejhó. Mára ennyi volt a móka.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Igen, az van az elején.
Fúú, nekem tök kínai amiről abban a topikban beszélnek, pedig jártas vagyok az RPG-k és TCG-k világában. De ez valami új és valószínűleg fantasztikus dolog.
Munchkint messze elkerülöm, mert pure agyrombolás és félek, hogyha elkezdeném, akkor a rabja lennék rövid időn belül.
Fúú, nekem tök kínai amiről abban a topikban beszélnek, pedig jártas vagyok az RPG-k és TCG-k világában. De ez valami új és valószínűleg fantasztikus dolog.
Munchkint messze elkerülöm, mert pure agyrombolás és félek, hogyha elkezdeném, akkor a rabja lennék rövid időn belül.
Arkham Horror vagy magyarul Rettegés Arkhamban FFG-s. Emberkék pistolyal lövöldöznek kocsiból a szörnyre a borítóján.
Kártyához most fog megjelenni egy kiadós Core set neévre hallgató móka.Két emberke számára főleg régi kiadásokból összerakott pakk játéktérrel, tokenekkel, kis szobrocskákkal, mindennel ami kell.
Ha pedig pesti vagy és nem ismernéd, akkor padammm; [Link]
Szvsz csak örülnének egy újabb érdeklődőnek.
De az igazán őrült kultisták ezzel járkálnak; [Link]
(%
Kártyához most fog megjelenni egy kiadós Core set neévre hallgató móka.Két emberke számára főleg régi kiadásokból összerakott pakk játéktérrel, tokenekkel, kis szobrocskákkal, mindennel ami kell.
Ha pedig pesti vagy és nem ismernéd, akkor padammm; [Link]
Szvsz csak örülnének egy újabb érdeklődőnek.
De az igazán őrült kultisták ezzel járkálnak; [Link]
(%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Egyedül? :O
OMG. Na mindegy, engem inkább a kártyajáték érdekel. Lehet, hogy haveromat átnevelem kultistának.
Amúgy pesti vagyok.
Én láttam a Sárkánytűzben még régebben HPL világára épülő társast, asszem Arkham Horror címmel. Azt ismered?
OMG. Na mindegy, engem inkább a kártyajáték érdekel. Lehet, hogy haveromat átnevelem kultistának.
Amúgy pesti vagyok.
Én láttam a Sárkánytűzben még régebben HPL világára épülő társast, asszem Arkham Horror címmel. Azt ismered?
Köszi, ismerem, de hát társaság nélkül nem sokat ér.
Most olvasom a Vaultokat elölről, tök jók.
A társast, elég érdekes módon, egyedül is lehet játszani. ha pedig pesti vagy, akkor adott a társaság. bezzeg Szögeden nincsenek kultisták vagy nagyon zártkörűek. (;
Holnap megpróbálom beszerezni a mester hiányzó két kötetét a helyi olvasós kislány könyvesláncban.
beküldve: 2009-01-03 00:17:42
(#8657) Köszi, ismerem, de hát társaság nélkül nem sokat ér.
beküldve: 2009-01-03 00:09:18
(#8655) Ezek szerint mindenki itt van csak éppen írni smafu. (%
'cakát. Ideje elkezdeni a méregtelenítő szektahetet. nem hittem volna, hogy vala erre vágyok majd... X_x
クイックシルバー ; látom nagyon benne vagy a Cthulhu őrületben. Ha mág nem ismered, ajánlom figyelmedbe a tásas és kártya verzióját az FFG gondozásában; [Link]
'cakát. Ideje elkezdeni a méregtelenítő szektahetet. nem hittem volna, hogy vala erre vágyok majd... X_x
クイックシルバー ; látom nagyon benne vagy a Cthulhu őrületben. Ha mág nem ismered, ajánlom figyelmedbe a tásas és kártya verzióját az FFG gondozásában; [Link]
Szerk: Parasikoly 2009-01-03 00:09:56
beküldve: 2009-01-03 00:00:23
(#8654) beküldve: 2009-01-02 23:54:32
(#8653) néma csend és hullaszag
Én is itt lógok még....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]