Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-02 23:36:32
(#8650) néma csend és hullaszag
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem így van? :(:)
Nem tudok angolul így a linkelt képek lényegét se értem^^
Ha tudnál angolul, akkor se biztos, hogy értened, bizonyos szintű háttértudás szükséges a megértéséhez.
Baniaa: okés és köszi az ingyenreklámot.
Szerk: .., 2009-01-02 22:16:02
beküldve: 2009-01-02 22:00:40
(#8646) Nem így van? :(:)
Nem tudok angolul így a linkelt képek lényegét se értem^^
MIANEVED?!
Azzi sokat nincs fent XD
Dehát micsoda beszéd ez kérem
Most megyek is aludni, mert van mit kipihennem, de majd holnap beszélünk.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-01-02 21:44:30
(#8643) Ma vagy 20 jó linket találtam tele vicces Cthulhus cuccokkal és szép fanartokkal.
Csicsicsacsipacsi, Dragda matróz!
Ezt szomorúan hallom. pedig olyan jól indult, nem? Node, tessék gyorsan végezni azokkal a gonosz könyvekkel! (;
Ezt szomorúan hallom. pedig olyan jól indult, nem? Node, tessék gyorsan végezni azokkal a gonosz könyvekkel! (;
Igyekszem, Kapitány, igyekszem.... De már most tudom, hogy ebből tuti UV lesz, legalább egy, ha nem mindjárt kettő....
(Szilveszter tényleg jól indult, de volt egy-két csúnyább beszólás, ami elrontotta a kedvem.)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én a Hello Cthulhut szeretem nagyon, de ez akkor is nagyon üt: [Link]
Envy: okés, azt hittem már bithun.
Envy: okés, azt hittem már bithun.
Üdv Parasikoly kapitány!
Sajnálattal jelentem, hogy a szilveszteri szektázásos-bigyóm elég vacakra sikeredett. Értelmesebb lett volna, ha itthon maradok a jegyzetek fölött.
Sajnálattal jelentem, hogy a szilveszteri szektázásos-bigyóm elég vacakra sikeredett. Értelmesebb lett volna, ha itthon maradok a jegyzetek fölött.
Húzok is vissza tanulni...
Csicsicsacsipacsi, Dragda matróz!
Hejhó, Envy, クイックシルバー !
BTW, biztos volt már, de kihagyhatatlan; [Link]
A note része külön móka. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
hehh:)
Mióta moderátor vagyok BH-on, azóta inkább ott lógok többet.
Meg itt senki sincs mikor itt vagyok:(
Mióta moderátor vagyok BH-on, azóta inkább ott lógok többet.
Meg itt senki sincs mikor itt vagyok:(
MIANEVED?!