Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-02 19:34:20
(#8621) Én eddig csak az 1. évadot láttam,az azért tetszett Most fogom tölteni a 2. évadot,ha végre kiírom az animéket a gépemről dvd-re,mert nincs helyem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
óóó..a Dokuro-Chant szeressük, nagyon...
az openingjével pedig ki tudom idegelni az egész környezetemet x3
az openingjével pedig ki tudom idegelni az egész környezetemet x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Most nézem a Dokuro-chant Morbid egyben ecchis nagyon jó!
Ó, én azt ismerem, nagyon jó!
(Bár nem láttam normálisan... )
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-02 19:12:29
(#8618) Füzete nincs, de nagyon gonosz. *gonoszan nevet* Na jó, van egy wc-gurigája, van egy kis tála, egy háza és egy mókuskereke. Van egy oldal, ott megnéztem, azt ki lehet venni játszani vele, de ha megfogom, elkezd visítani.
Oh, szóval ijedős a drága Kira. Barátosnémnak is hörijei vannak, de ők nem hajlandók használni a kereket. Feldöntik néha, és annyi. Meg egy bambi. Futni benne azt már nem. Ha meg kiveszi őket valaki, az az első dolguk, hogy eltűnnek az illető pulcsijában. Szeretnek bújócskázni.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Úgy hívom a törpehörcsögömet, hogy Kira. Mert kettő volt, az egyik meghalt, ő lett L, (nem volt túl sok ideig nálunk, sajna... ) amelyik megmaradt, ő pedig, Kira.
Helló Dragda!
Helló Dragda!
És? Van már füzete?
Füzete nincs, de nagyon gonosz. *gonoszan nevet* Na jó, van egy wc-gurigája, van egy kis tála, egy háza és egy mókuskereke. Van egy oldal, ott megnéztem, azt ki lehet venni játszani vele, de ha megfogom, elkezd visítani.
,,Hitler fején ugrálok!"
Úgy hívom a törpehörcsögömet, hogy Kira. Mert kettő volt, az egyik meghalt, ő lett L, (nem volt túl sok ideig nálunk, sajna... ) amelyik megmaradt, ő pedig, Kira.
Helló Dragda!
Helló Dragda!
Szia Aizen! *integet*
Kira nevű törpehörcsög? Aszta, ez nagyon lol. És? Van már füzete?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-02 16:30:56
(#8614) Úgy hívom a törpehörcsögömet, hogy Kira. Mert kettő volt, az egyik meghalt, ő lett L, (nem volt túl sok ideig nálunk, sajna... ) amelyik megmaradt, ő pedig, Kira.
Helló Dragda!
Helló Dragda!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-02 16:33:22
Szijja Dragda!!!
én ma csak 10 órát aludtam x3
én ma csak 10 órát aludtam x3
és köszi ^^
beküldve: 2009-01-02 16:10:14
(#8612) Sziasztok!
12 órás rekord alvás után, megjöttem!
Kaminaga: Nagyon szép az új figurád, de ez a Light nekem is kéne!
12 órás rekord alvás után, megjöttem!
*közben örömkönnyeket hullat, mert végre tudott aludni egy jót*
Kaminaga: Nagyon szép az új figurád, de ez a Light nekem is kéne!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-02 16:10:31
igen, de az csak az átvételi hely....nem a bolt...asszem régebben volt nekik, de mostmár nincs
beküldve: 2009-01-02 15:23:51
(#8610) nem,van egy hely,ahol átveheted,a pénzt vayg ott fizeted vagy utalod és csak végső esetben postáznak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-02 15:22:30
(#8609) Jaja főleg light hogy mi holnap megyünk igaz és majd megnézzük milyen cuccok vannak.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-01-02 15:22:43
tudtommal a Fantasytowernek nincs rendes boltja, hanem csak online lehet rendelni....szóljatok ha rosszul tudom
"Nem bolthelység és nem raktár csak a BT címe"
Valóban...na zsír...ezt megettem.De jó átnéznia dolgokat élőben mielőtt az ember megvenné...na mindegy
tudtommal a Fantasytowernek nincs rendes boltja, hanem csak online lehet rendelni....szóljatok ha rosszul tudom
Szerk: Kaminaga 2009-01-02 15:10:22