Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-02 15:09:06
(#8606) Holnap akarok menni Fantasy Towerbe!Nem tudjátok mikor van nyitva?A honlapon nem találtam nyitvatartási rendet...
Kellenek a cuccok Sakuraconra!
na éppen ez az!!!
barátnémnak Akira figusza van a Togainu no Chi-ből (egy yaoi-s és asszem még harcolós játék + manga...aki nem ismerné), és igaz h nem vetkőztethető, de eléggé ki van gombolva a gatyája xDDD bár én ezt a karaktert személy szerint nem túlzottan szeretem, de ha vetkőztethető is lenne, akkor sztem nem túl sokáig maradna a barátnőm tulajdona x3
szerk:
Exiled: igen, mert ez a fiúkál egyértelmű :3
Might Light: Fantasytowerben, és 48ezerért x3
barátnémnak Akira figusza van a Togainu no Chi-ből (egy yaoi-s és asszem még harcolós játék + manga...aki nem ismerné), és igaz h nem vetkőztethető, de eléggé ki van gombolva a gatyája xDDD bár én ezt a karaktert személy szerint nem túlzottan szeretem, de ha vetkőztethető is lenne, akkor sztem nem túl sokáig maradna a barátnőm tulajdona x3
szerk:
Exiled: igen, mert ez a fiúkál egyértelmű :3
Might Light: Fantasytowerben, és 48ezerért x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-01-02 15:06:23
Fiúk, mondjátok azt, hogy egy lány figunál nem örültök ennek a lehetőségnek!
Senki nem mondott oljat,hogy mi nem örülünk,csak mi nem hangoztatjuk x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem veszed ki rosszul xP az az egyik része a dolognak...
másik h gyönyörű!!! és van egy Death Note a kezében (milyen meglepő xDD)
Kép:
Kép:
Hol mennyiért kapható?
Ilyen figu van L-ben is, nekem inkább arra fáj a fogam, csak hát iszonyatosan drága. Persze a Kuroshitsuji figuk is jöhetnének, főleg Seb!
A vetkőztethető funkció meg mindig jó! Fiúk, mondjátok azt, hogy egy lány figunál nem örültök ennek a lehetőségnek!
A vetkőztethető funkció meg mindig jó! Fiúk, mondjátok azt, hogy egy lány figunál nem örültök ennek a lehetőségnek!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
ezt még átbeszélem a menedzseremmel....
(ez olyan, mint Misa: aktfotót nem vállalok, de fürdőruhás jöhet xDDD)
szerk: megyek Junjou Romanticát nézni...majd 20percenként visszajövök :3
(ez olyan, mint Misa: aktfotót nem vállalok, de fürdőruhás jöhet xDDD)
szerk: megyek Junjou Romanticát nézni...majd 20percenként visszajövök :3
Szerk: Kaminaga 2009-01-02 14:51:23
Nem vagyok drága,hasonló ellenszolgáltatást kívánok,csak tőled
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-02 14:45:29
te kis huncut perverz.Vegyél fel msn-re,oszt majd engem vetkőztethetsz a nap 24 órájában
Ez odab*szott.
mire gondoltál?
ha túl drága vagy, akkor inkább keresek más elfoglaltságot x3
ha túl drága vagy, akkor inkább keresek más elfoglaltságot x3
beküldve: 2009-01-02 14:43:14
(#8597) Megvettem a Death Note 3-at!!!!!Köszönöm Mangafan!Most már tényleg boldog az új év!!!
beküldve: 2009-01-02 14:42:40
(#8596) persze egy kis ellenszolgáltatást kérnék a munkámért
xDDDD
milyen jó dolgom lesz nekem
milyen jó dolgom lesz nekem
beküldve: 2009-01-02 14:40:28
(#8594) te kis huncut perverz.Vegyél fel msn-re,oszt majd engem vetkőztethetsz a nap 24 órájában
Ezt nem kell komolyan venni
nem veszed ki rosszul xP az az egyik része a dolognak...
Kép:
Kép:
beküldve: 2009-01-02 14:35:26
(#8592) én veszem ki rosszul,vagy te csak a vetkőztetős funkcióra vagy kíváncsi? ^^