Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
[Link]
Naruto német opening. Soha nem bírom ki röhögés nélkül, ha megnézem, pedig már nem egyszer láttam. (Az előbb is majdnem félrenyeltem a mandarint XD)
(A kiejtés... meg a szöveg a lényeg :P)
Amúgy teljesen értelmetlen, ha egy eredetiben tök jó kis openinget / endinget megváltoztatnak... Miért, miért?
Naruto német opening. Soha nem bírom ki röhögés nélkül, ha megnézem, pedig már nem egyszer láttam. (Az előbb is majdnem félrenyeltem a mandarint XD)
Amúgy teljesen értelmetlen, ha egy eredetiben tök jó kis openinget / endinget megváltoztatnak... Miért, miért?
jújj ezzel látam előszőr a narutotXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-07 21:03:53
(#8860) [Link]
9/28 NEVER FORGET
Visszatértem...Illetve tértünk mármint Nolee meg Clau
Kézcsók. A wellcome drink már elfogyott
Amúgy engem sem néznének hülyének egy ilyen figurával, áh XD Pedig otthon már kard van a folyosón, meg minden szépség
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Mi elől bujkálsz lyányom?
Szerinted?
A fogalmazás. Szép szó.Ejsd ki! Még ha rólam szól(is)!
beküldve: 2009-01-07 20:26:09
(#8855) Mi baj ezzel a figuval? Nem lóg ki semmije, aminek nem kéne... vagy az árával van gond?
Biztos ezt mondják: Barbi baba?
vagy:Perverz!
vagy:Lány figura fiú létedre
bence: Tudom,hogy nem ez a dolgod,de akárhányszor,ha elírok valamit,te mindig fejharapózsdit játszol velem
Ritkán szólok ahhoz képest, hogy hányszor írsz el, de tök l ényegtelen, a lényeg az, hogy mindenki értse, hogy mit akar az egyén kifejezni. Ha ez megvan, akkor a kommunikáció működik és minden okés, értem?
Miszter Meki
Na de én megyek is vissza a váltakozó áramhoz.
Nem, nem dugom bele az ujjam -akkora szerencsétek nincsen- csak már vagy 4 órája fizikázom és most vagyok a végén.
beküldve: 2009-01-07 20:17:13
(#8852) baniaa: nem,még nem láttam
bence: Tudom,hogy nem ez a dolgod,de akárhányszor,ha elírok valamit,te mindig fejharapózsdit játszol velem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-07 20:15:52
(#8849) beküldve: 2009-01-07 20:13:04
(#8848) OMFG ez CG!!!??? Hatalmas respekt a készítőjének.
Exiled: Jól írtad, meg amúgy sem az én dolgom a lurkókat megtanítani angolul.
Baniaa: ha nem vagy Butters, akkor szerintem nem fognak kinyírni a szüleid. Ha meg az vagy, akkor így jártál.
Nolee: Boldogot neked!
Ja és ne rinyáljatok már ezektől az üziktől, katt arra, hogy ez spam és legközelebb ki lesznek szűrve az ilyen mailek.
Exiled, Baniaa: Nádzson sukár nadzsfiúk vagytok.
Exiled: Jól írtad, meg amúgy sem az én dolgom a lurkókat megtanítani angolul.
Baniaa: ha nem vagy Butters, akkor szerintem nem fognak kinyírni a szüleid. Ha meg az vagy, akkor így jártál.
Nolee: Boldogot neked!
Ja és ne rinyáljatok már ezektől az üziktől, katt arra, hogy ez spam és legközelebb ki lesznek szűrve az ilyen mailek.
Exiled, Baniaa: Nádzson sukár nadzsfiúk vagytok.
Szerk: .., 2009-01-07 20:14:10
beküldve: 2009-01-07 20:12:49
(#8847) Értem, talán megrendelem ha minden jól sikerül am Exelied
Látad a Strawberry Panicot?