Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-08 12:20:52
(#8876) üdv minden mostkelőnek és nem most kelőnek
jól kezdődik a napom mert ugye szülinapom van meg hát az ujj resident evil film is megvan ezután már csak jobb jöhet
jól kezdődik a napom mert ugye szülinapom van meg hát az ujj resident evil film is megvan ezután már csak jobb jöhet
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-01-08 10:57:50
(#8875) Jó reggelt!! Épp infón vagyok... most fogunk 11:05 kor dogát írni :S de addig is lkegaslább ficcet írok xD (ááá nem unatkozom nagyon) ráadásul duplas infó ^^""
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Szia, Light! Épp jókor jössz, legalább váltjuk egymást. :P
Szép álmokat mindenkinek!
Jó éjt!
beküldve: 2009-01-07 22:49:23
(#8873) Szia, Light! Épp jókor jössz, legalább váltjuk egymást. :P
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 22:46:21
(#8872) beküldve: 2009-01-07 22:44:54
(#8871) Én még nem igazán találkoztam jó angol szinkronnal, de persze az is lehet, hogy eleve előítéletes vagyok. (Mondjuk a magyarral is így vagyok valahol...)
Arról nem is beszélve, hogy az animék 99%-át japánul láttam, angol felirattal.
Szerk.: tudom, hogy mindaz, amit elmondtam, nem pozitív, de mit tegyek, a szokás hatalma... Talán jobb lenne, ha lazábban venném a dolgokat. ;)
Arról nem is beszélve, hogy az animék 99%-át japánul láttam, angol felirattal.
Itt persze bejön még egy aspektus, a felirat. Nem kedvelem különösebben a magyar feliratot, talán azért, mert túlságosan megszoktam az angolt - kifejezések, stb.
Szerk.: tudom, hogy mindaz, amit elmondtam, nem pozitív, de mit tegyek, a szokás hatalma... Talán jobb lenne, ha lazábban venném a dolgokat. ;)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-07 22:47:39
beküldve: 2009-01-07 22:33:29
(#8870) Mondjuk ha a szinkront nézzük nekem a némettel semmi bajom nem volt, sőt. Sztem általában jó hangokat adtak. (Pl. talán Itachinak a japán hangja volt fura a német után és találtam kevésbé jónak. Mondjuk ez azért ritka... )
Nekem pont az angol szinkron nem tetszett sokáig, lehet hogy csak azért mert véletlen pont rosszakba futottam bele (abból ugyanis nem néztem annyit.) Aztán a Gundam Seed által változott meg a negatív véleményen az angol szinkronról.
Nekem pont az angol szinkron nem tetszett sokáig, lehet hogy csak azért mert véletlen pont rosszakba futottam bele (abból ugyanis nem néztem annyit.) Aztán a Gundam Seed által változott meg a negatív véleményen az angol szinkronról.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A mandarinnal meg vigyázni , mert ismét ráfogják a sorozatra, hogy ártalmas!
Isten ments, hogy miattam ráfogják a Narutóra, hogy ártalmas!
A német verzióhoz sajnos nem tudok hozzászólni, ugyanis egy szót sem beszélek németül... Viszont az angol nagyon nem tetszik, borzalmas a szinkronja. (A német op-hoz meg csak annyit, hogy a nevek kiejtésén mindig derülök egy jót :P)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 22:23:35
(#8868) RTL2ős németre
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Még rémlik vmi a DB OPből is, de arra már annyira nem emlékszem (kicsit régen volt).
Az RTL klubos francia verzióra gondolsz?
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-01-07 22:16:34
(#8866) Még rémlik vmi a DB OPből is, de arra már annyira nem emlékszem (kicsit régen volt). Még az IYsra és a KKJeannosra viszonylag. (Mennyi animet néztem ott... is. )
De legjobban a Naruto ütött.
Szia Gege! ^_^
De legjobban a Naruto ütött.
Szia Gege! ^_^
beküldve: 2009-01-07 22:12:39
(#8865) sztem az RTL2 openingek nagyonis zsírak, teljesen átatták neekm pl a DBfílinget, imádtam
(Wach auf, und führe deine Mission! erre emlékszik rajtam kívül vmki?XD)
(am heló Niki ;) )
(Wach auf, und führe deine Mission! erre emlékszik rajtam kívül vmki?XD)
(am heló Niki ;) )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Húúú, ezt én is mennyiszer láttam, mikor még az RTL II-n néztem a Narutot.
Először khmm..."lestem" én is, hogy ez mi, de szépen hozzászokik az ember.
A mandarinnal meg vigyázni , mert ismét ráfogják a sorozatra, hogy ártalmas!
beküldve: 2009-01-07 21:56:45
(#8863) [Link]
Naruto német opening. Soha nem bírom ki röhögés nélkül, ha megnézem, pedig már nem egyszer láttam. (Az előbb is majdnem félrenyeltem a mandarint XD)
(A kiejtés... meg a szöveg a lényeg :P)
Amúgy teljesen értelmetlen, ha egy eredetiben tök jó kis openinget / endinget megváltoztatnak... Miért, miért?
Naruto német opening. Soha nem bírom ki röhögés nélkül, ha megnézem, pedig már nem egyszer láttam. (Az előbb is majdnem félrenyeltem a mandarint XD)
(A kiejtés... meg a szöveg a lényeg :P)
Amúgy teljesen értelmetlen, ha egy eredetiben tök jó kis openinget / endinget megváltoztatnak... Miért, miért?
jújj ezzel látam előszőr a narutotXD
Hát figy én neked adok igazat mert énis ugyan ezt gondolom róla
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!