Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hamár úgyis ráérünk xD egy kérdés: valaki tud HTML-t szerkeszteni? és ha Igen miylen progit használ? :S mert nekem nem teccik ami van -.- am téma? szintén passz...
Frontpage-t ajánlok!
Jó Éjt mindenkinek!
nyau azzal nekem bonyolult... én most NVU-t használok... még eléggé kezdő vagyok benne...
Aham. Hát ha engem kérdezel, én nem szeretem ezeket a Html programokat. Szerintem a biztos a Notepad++-ba való hosszadalmas pötyögés (ami nem is olyan hosszadalmas). Egy-két hét és belejösz, ha megállás nélkül trükközöl vele :) Nálam is így volt.
ez elméletben így van... nálam viszont sajnos elég sok az alap hiányosság...
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
nyau azzal nekem bonyolult... én most NVU-t használok... még eléggé kezdő vagyok benne...
Aham. Hát ha engem kérdezel, én nem szeretem ezeket a Html programokat. Szerintem a biztos a Notepad++-ba való hosszadalmas pötyögés (ami nem is olyan hosszadalmas). Egy-két hét és belejösz, ha megállás nélkül trükközöl vele :) Nálam is így volt.
Hamár úgyis ráérünk xD egy kérdés: valaki tud HTML-t szerkeszteni? és ha Igen miylen progit használ? :S mert nekem nem teccik ami van -.- am téma? szintén passz...
Én tudok ^^ Notepad ++ vagy jegyzettömbben szoktam néha csinálni x) Nem sok sikerrel, de azért néha összehozok 1-2 jó izémizét, de annyira profi nem vagyok. :)
beküldve: 2009-01-08 21:35:21
(#8947) te rapider ájjál már le a dupla/triplaposztolásról...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én tudok ^^ Notepad ++ vagy jegyzettömbben szoktam néha csinálni x) Nem sok sikerrel, de azért néha összehozok 1-2 jó izémizét, de annyira profi nem vagyok. :)
beküldve: 2009-01-08 21:28:46
(#8945) Hamár úgyis ráérünk xD egy kérdés: valaki tud HTML-t szerkeszteni? és ha Igen miylen progit használ? :S mert nekem nem teccik ami van -.- am téma? szintén passz...
beküldve: 2009-01-08 21:25:22
(#8944) jeeee, éljenek a kommunikatív emberek. srác, ha ennyire akarsz dumálni inkább valami hasznosat írj a duplahozzászólás helyett...
én is vagyok
nyugi nem hagyunk ki semmiből
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
valami téma?
passz!!!!!!!!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-01-08 21:10:57
(#8941) beküldve: 2009-01-08 21:01:31
(#8940) én is vagyok
beküldve: 2009-01-08 20:55:48
(#8939) beküldve: 2009-01-08 20:51:44
(#8938) Hiromi!Melyik vagy a conos képen az iwiwen?Vagy te készítetted a képet?
nani? ha jól értelmezem amit mondtál, akk nem vok rajta, mivel a hajam ma lett így megcsinálva, anime conkor még nem... akk sajna elmaradt a CP T.T