Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-09 19:41:08
(#8996) L,megkönnyítem a dolgodat:Kira neve:Pálvics Krisztián
Lakhelye: Budapest,Kálvin tér környéke
Életkora: 17 év
Minél előbb fogják és tartóztassák le,mert beírta a nevem a halál listába
Lakhelye: Budapest,Kálvin tér környéke
Életkora: 17 év
Minél előbb fogják és tartóztassák le,mert beírta a nevem a halál listába
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-09 19:42:11
Oké L!Felveszem veled a harcot!Kezdődjék a harc életre halálra!Itt az győz aki valóban nyerni akar!
Rendben, Yagami Light, Kira! Kezd te a támadást! Én úgyis felveszem feled a harcot, és legyőzlek, azóta még okosabb lettem!
Én is új testben vagyok tudod jól!És az újnak jobb a logikája mint eddig!Én leszek az új, jobb világ istene!
Nyugodtan álmodozz, Yagami Light! Én akkor is erősebb vagyok! De elsőnek nézzük cselekményedet. Kezd!
,,Hitler fején ugrálok!"
Oké L!Felveszem veled a harcot!Kezdődjék a harc életre halálra!Itt az győz aki valóban nyerni akar!
Rendben, Yagami Light, Kira! Kezd te a támadást! Én úgyis felveszem feled a harcot, és legyőzlek, azóta még okosabb lettem!
Én is új testben vagyok tudod jól!És az újnak jobb a logikája mint eddig!Én leszek az új, jobb világ istene!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-09 19:36:47
beküldve: 2009-01-09 19:34:58
(#8991) Oké L!Felveszem veled a harcot!Kezdődjék a harc életre halálra!Itt az győz aki valóban nyerni akar!
beküldve: 2009-01-09 19:32:47
(#8990) amugy usteam-en naruto van ám na mind1 akkor probléma megoldva
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-01-09 19:30:59
(#8989) csáztok!!!
Egy kérdés mit csinál a kisgyere ha egy hullát és egy régi noteszt összekever????????????????
Egy kérdés mit csinál a kisgyere ha egy hullát és egy régi noteszt összekever????????????????
hát Death Notot
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-01-09 19:30:34
(#8988) nemgond,minden részt láttam,csak a legfrissebbet töltöm,és a manga az nem lesz sms-es^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ajj ne,az animeletöltések a naruto-kun-on MS-direkt linké változtak át Most reménykedhetek,hogy a ustem totalcommanderes tárhelyén megtalálom a kérdéses cuccokat
mármint erre az üzidre gondoltam , usteam-en megtom nézni hogy van-e ami neked kell
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-01-09 19:25:21
(#8986) Hm? ezt hogy értetted?
beküldve: 2009-01-09 19:23:23
(#8985) nee,kira-sama,könyörgöm ne!
Ne tessék komolyan venni x3
Nyugodj meg ifjú barátom, én vagyok az L! Igaz, új külsővel, mert visszajöttem a halálból, de nyugodj meg, én itt vagyok, tudom ki Kira, és legyőzöm.
Ezt se vegyétek komolyan!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-09 19:15:20
(#8983) nee,kira-sama,könyörgöm ne!
Ne tessék komolyan venni x3
Amúgy mien?Hogy érted azt hogy te Készítetted?Van képed róla?
Képem nincs róla, és talán egy kicsit be is csaptalak.
Magyarázat:
Ráírtam, hogy Death Note. Aztán egy vonalat, és két ember nevét.
Itt az adatlapom, adatokkal.
Adatlap:
Név:
L
Kép:
Most Kirának foglak venni (Might Light):
Kapj el, Kira! Mostantól nem Near, hanem én vagyok az ellenfeled!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-09 19:24:04