Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-12 16:55:30
(#9176) szerencsé(tlenségemre)mre,igen .Ám virul a fejem,mert kihagytam az angol fogalmazásírást,amit órán írtunk volna és nem írom már meg,mert holnap nincs óránk,szerdán,meg osztályozó értekezlet^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-12 16:54:01
(#9175) halihó mindenki
most látom megint szintet léptem
most látom megint szintet léptem
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 16:51:54
(#9174) Hali Mindenki!
Zurelily!Visszajelölsz iwiwen?
Exiled:meggyógyultál már?
Aizen:L gyere elő folytassuk a harcot!!!
Zurelily!Visszajelölsz iwiwen?
Exiled:meggyógyultál már?
Aizen:L gyere elő folytassuk a harcot!!!
beküldve: 2009-01-12 16:40:52
(#9173) a gépem rendben lett,új videókártyát is akartam venni és 45 percig tartott,mire rájöttem,hogy milyen aés mekkora kapacitású vidikártyám van... Am mostmár minden szép és jó,hála picilánynak,akit istennőként magasztalok,olyan szép linket adott a törilecóhoz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-12 16:29:55
(#9172) Sziasztok! :)
Sok sikert hozzá, Exiled. Amúgy mi lett végülis a gépeddel?
Én ma orvosnál voltam, kiírt szerdáig... bár nem tudom, valószínűleg faktokra azért bemegyek.
Sok sikert hozzá, Exiled. Amúgy mi lett végülis a gépeddel?
Én ma orvosnál voltam, kiírt szerdáig... bár nem tudom, valószínűleg faktokra azért bemegyek.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-12 16:14:45
(#9171) nah,fasza.Mivel a hétvégén az ágyat nyomtam,most vettem észre,hogy holnap egy oldalas töri kiselőadást kell írni,a ''48-49-es forradalom egyik eseményéből....ami azért vicc,mert még csak az előzményeket vesszük
Szerk: The Exiled 2009-01-12 16:14:58
beküldve: 2009-01-12 15:57:41
(#9170) beküldve: 2009-01-12 13:50:21
(#9169) Oh wow. Honnan tudta a csoportvezető, hogy én nem tudom, hogy ma forgatásom van? Komolyan mondom ijesztő ez az ember.
Már el is kellett volna indulnom. Byez.
Már el is kellett volna indulnom. Byez.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-01-12 13:50:35
beküldve: 2009-01-12 09:26:04
(#9168) Jóóóó reggelt! Ma kaptam egy nap betegszabit,szal azzal töltöm a reggelem,hogy szétszedem a gépemet,majd rendesen újrakötök mindent....eddig ha egy vezetéket meghúztam,jtt vele az egész^^
ui: Most anyám gépéről írok^^
ui: Most anyám gépéről írok^^
beküldve: 2009-01-12 01:30:44
(#9167) Ma (hétfő) délután mantrázhatnátok nekem, mert "filmet forgatok", 'Természetjog újratöltve' címmel...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Van valaki még?
Én, mert most tudtam meg, hogy holnap francia TZ...
HOPP. az kellemes
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-11 22:20:10
(#9163) Hamarosan meg tudom nézni a RE 4-et, ami a sima RE-hez hasonló. (Resident Evil.) És hamarosan meg lesz a Bleach díszdobozos kiadás is.
A RE4 film kiváló, hangulatos alkotás Akinek nem tetszett, ahogy az első három film sárba tiporta a játékot azoknak nagyon ajánlom! De aki nem rajongó annak egy átlag animációs film.
Someday the Dream will End