Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-11 21:33:06
(#9161) Ez az L Miért nem jössz elő.
tán félsz lightól????????
tán félsz lightól????????
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-01-11 21:33:20
De a harc még csak most kezdődik.
Hát ha L még elő meri tolni a pofáját!
beküldve: 2009-01-11 21:23:17
(#9159) De a harc még csak most kezdődik.
beküldve: 2009-01-11 21:08:58
(#9158) Halihó!
Megnéztük, a (angol cím) Robots (ami Robotokat jelent) című filmet. Mese, de irtózatosan jó.
Hamarosan meg tudom nézni a RE 4-et, ami a sima RE-hez hasonló. (Resident Evil.) És hamarosan meg lesz a Bleach díszdobozos kiadás is.
Megnéztük, a (angol cím) Robots (ami Robotokat jelent) című filmet. Mese, de irtózatosan jó.
Hamarosan meg tudom nézni a RE 4-et, ami a sima RE-hez hasonló. (Resident Evil.) És hamarosan meg lesz a Bleach díszdobozos kiadás is.
Az nagyon zsír. nekem is meglesz majd.
beküldve: 2009-01-11 20:53:45
(#9156) Halihó!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-11 20:52:26
(#9155) csá all.
Mi a téma????????????????????
Mi a téma????????????????????
Szerk: rapider 2009-01-11 20:53:54
beküldve: 2009-01-11 20:46:04
(#9154) beküldve: 2009-01-11 19:26:07
(#9153) Szabályok, ha Tom Cruise-zal forgatsz filmet:
1. T. C.-nak mindig igaza van.
2. Ha nincs igaza, akkor azonnal az 1. szabály lép életbe.
Sz'al T. C. sosem volt normális.
Hanon: A NAPLÓban volt a csepeli ügy és mikor elmondták, hogy a rendőrség hogy jött rá az igazságra, a Fűrész zenéje ment. Nagyon odab*szott, miközben a véres lábnyomokat mutatták.
1. T. C.-nak mindig igaza van.
2. Ha nincs igaza, akkor azonnal az 1. szabály lép életbe.
Sz'al T. C. sosem volt normális.
Hanon: A NAPLÓban volt a csepeli ügy és mikor elmondták, hogy a rendőrség hogy jött rá az igazságra, a Fűrész zenéje ment. Nagyon odab*szott, miközben a véres lábnyomokat mutatták.
Az utolsó szamurájt nagyon szeressem, meg is van DVD-n. Akkoriban még Tom Cruise normális volt.
Ja, teljesen egyetértek. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az utolsó szamurájt nagyon szeressem, meg is van DVD-n. Akkoriban még Tom Cruise normális volt.
Az új Residen Evil mozit délelőtt néztük az öcsémmel, de nálam totál hazavágta az élvezetét, hogy a szereplők zéró mimikával rendelkeztek, és csak megerősített abban, hogy nem szeretem a japán CGI-s filmeket.
Az új Residen Evil mozit délelőtt néztük az öcsémmel, de nálam totál hazavágta az élvezetét, hogy a szereplők zéró mimikával rendelkeztek, és csak megerősített abban, hogy nem szeretem a japán CGI-s filmeket.
mondjuk én kíváncsi vagyok a residentre bizti megnézem meg az utolsó szamurájt is ha már ennyi jót hallok róla
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-11 18:17:35
(#9150) Az utolsó szamurájt nagyon szeressem, meg is van DVD-n. Akkoriban még Tom Cruise normális volt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hát én se, de elférne már.
Egyébként ki látta a (anime változatú) Resident Evil 4-et?
gomen tudom régire írtam ,de imádom a resident -et nem is tudtam,h van
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: .., 2009-01-11 17:54:17
beküldve: 2009-01-11 17:32:08
(#9147) Mangalista végre updateelve.
Ejj, szegény wallcrollom nem fogja sokáig bírni egy szögön. Keresni kéne már Alucardnak egy jobb helyet, mert ahol most van lehetetlen rendesen elhelyezni, hacsak nem lesz egy szép luk a falon és mellette két szög. A plafon meg foglalt Integrának.
Bence: ha másért nem, a zenéért lehet megnézem az első kettőt. Imádom a main themet.
Ejj, szegény wallcrollom nem fogja sokáig bírni egy szögön. Keresni kéne már Alucardnak egy jobb helyet, mert ahol most van lehetetlen rendesen elhelyezni, hacsak nem lesz egy szép luk a falon és mellette két szög. A plafon meg foglalt Integrának.
Bence: ha másért nem, a zenéért lehet megnézem az első kettőt. Imádom a main themet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-01-11 17:32:44