Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk.: most látom, hogy nem nekem írtad. Akkor tárgytalan.
Okés.
Baniaa: igen tudom és ez nem az... A másik meg az, hogy érthetetlenül írtad le...
CC premier:animax február 6 21:15 romantikus pénteken...
[Link]
[Link]
Romantikus péntek...?
Ez az! Nem fog Jaoi meni egy ideig.
Én sz'tem megnézzem
Bence: Tudod mi az a szerepjáték...?
beküldve: 2009-01-12 19:32:59
(#9216) lol nekem tetszett az anime a mangát még nem olvastam szóval ez egy kitünő alkalom hogy megtegyem ha már kiadják magyarul és legalább össze tudom majd hasonlítani őket és hát egy kis anime nosztalgia sem árt igaz már 20 milliószór nosztalgiáztam végig dehát nem lehet mit tenni...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
WTF?
Valami rosszat mondtam? Szerintem teljesen érthetően fejeztem ki a véleményemet... Senkit sem akartam megbántani vele, de nekem tényleg nem tetszett. Mindazonáltal minél több sorozatot adnak, annál jobb, mert nagyobb a választék.
ezzel énis így vok mert nekem se tetszik annyira.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
WTF?
Valami rosszat mondtam? Szerintem teljesen érthetően fejeztem ki a véleményemet... Senkit sem akartam megbántani vele, de nekem tényleg nem tetszett. Mindazonáltal minél több sorozatot adnak, annál jobb, mert nagyobb a választék.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-12 19:27:21
[Link]
[Link]
A Romantikus Péntekbe rakják? (De rühellem ezeket a tematikus napokat!) És akkor hová fogják pakolni a Nanát, vagy azt májusnál korábban nem fogják vetíteni?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
[Link]
[Link]
Már láttam, nem is tetszett, szóval engem nem érint. Tudom, másoknak sokkal többet jelent ez a hír. :) (A mangát azért majd elolvasom, hogy összehasonlíthassam a kettőt)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-12 19:12:00
(#9210) CC premier:animax február 6 21:15 romantikus pénteken...
[Link]
[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 18:10:04
(#9209) Juj!Már majdnem bedőltem!L tudtad hogy a halálistenek csak almát esznek?(poén helye)
Na de kérlek,csak úgy szerkeszteni nem tudsz, max ha egy halálisten "le nem ejti"a füzetét a földre,vagy az enyémet meg nem szerzed ami eddig is kilátástalan volt a számodra!
És igazad van!Valamikor meg kell hozni az áldozatot!Főleg ha a saját embered ellenszegül...igenám csakhogy Misa csakúgy nem fog hozzád odamenni ugyanis az előzőkből tanulva mindíg mellettem lesz(még fűrdés közben is ).
Szal ez a teória kilőve számodra L!
Na de kérlek,csak úgy szerkeszteni nem tudsz, max ha egy halálisten "le nem ejti"a füzetét a földre,vagy az enyémet meg nem szerzed ami eddig is kilátástalan volt a számodra!
És igazad van!Valamikor meg kell hozni az áldozatot!Főleg ha a saját embered ellenszegül...igenám csakhogy Misa csakúgy nem fog hozzád odamenni ugyanis az előzőkből tanulva mindíg mellettem lesz(még fűrdés közben is ).
Szal ez a teória kilőve számodra L!
Ez ügyes volt L!Le a kalappal mint valami sakkjátszma!Már teljesen azt hiszem!Csak én olyan sakkozó vagyok...aki nem áldoz egy értékeset egy olyanért ami később ugyanúgy megszerezhető!Csak tod!Az a kár hogy míg nálam a halálista és Misa szeme..én vagyok az Isten és folytathatom a jobb világ megteremtését!Te meg fogd rám hogy én vagyok Kira!Szerinted kit néznek Kirának!Azt akinél egy csomó ál-halállista van és bujkál...vagy azt akire nem is tudnak semmit bizonyítani...ez van!Szóval ha elégeted a listát magadnak teszel jót...és nem nekem!
Még mindig okos vagy, Yagami Light. Ám, még mindig nem áldozol nagyot, hogy jobbat kapj. ,,Aki a kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli!", de mindegy. Jön az én támadásom.
Mivel nem áldoztad a listát, ezért olyat teszek, amit nagyon megbánsz. Kezdem is.
Szerkesztek egy igazi listát, és azt Misának adom.
A következő célból:
Neki adom, de az lesz ráírva: Love Note. Vagyis, beleírja a szerelme nevét,és így szerencséje lesz neki, és a szerelmének, vagyis neked. Ám, belesüllyeszt Misa téged a szerelembe, és elfelejted a harcot, a listát, Ryuk kiütést kap, mert nem kap almát, miattad. Addig, mi elküldjük Ryukot, hozza el a listádat, az igazit, és mikor elhozta Ryuk a listát, kap 3 kg almát.
Nos, ez, hogy tetszik, Yagami Light?
Miután, már nálunk van a lista, és már Ryuknak odaadtuk a 3 kg almát , aztán kihívjuk a zsarukat,kapjanak el téged.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-12 17:58:28
(#9207) Ja light ez nagyon szép volt.De a zért L sem becsüljétek le!!!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-01-12 17:58:58