Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-13 17:01:00
(#9280) beküldve: 2009-01-13 15:53:14
(#9279) beküldve: 2009-01-13 14:14:42
(#9278) beküldve: 2009-01-13 10:54:01
(#9277) Nah sziasztok!
Nekem csak csütörtön reggel 9-re kell suliba mennem! xD
Helyzet?
Mi volt ez az L és Kira csata? V mi volt itt?
Nekem csak csütörtön reggel 9-re kell suliba mennem! xD
Helyzet?
Mi volt ez az L és Kira csata? V mi volt itt?
Positive vibration.
Jóó reggelt mindenkinek ^^ a változatosság kedvéért ismét infón unom a fejemet -.-
Én is =)
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-01-13 10:16:11
(#9275) Jóó reggelt mindenkinek ^^ a változatosság kedvéért ismét infón unom a fejemet -.-
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-12 22:37:03
(#9274) tuti hogy képtelen lett volna a bizalmába férkőzni... amilyen kis kétszínü még az IWIW-re is MyVip-s képeket rak fel...LOL XDDDD
beküldve: 2009-01-12 21:39:05
(#9272) szerintem türelem rózsát terem, lightnak a bizalmába kellett volna férkőznie Lnek úgy hogy egy szemernyi gyanúja se legyen és kivárni az alkalmat hogy megtudja a nevét vagy csak hagyni had keressen a hülye úgy se talál rám
na jó szeressük L-t
na jó szeressük L-t
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 21:29:55
(#9271) időpontosaim?mára nem terveztem halottakat!Legyen egy nap amikor nem végzek ki bűnözőket!Na meg nem engedhetem hogy megint rám találj!Ki kell gondolnom valami cselt a megtalálásodra és kiiktatásodra!
beküldve: 2009-01-12 21:26:50
(#9270)
Szerk: Aizen 2009-01-12 21:27:25
beküldve: 2009-01-12 21:26:14
(#9269) muszály tornyot építeni? (jó van most morci néni vagyok sorry:P)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Sziasztok!
Na, ráírtam a MangaFan címére, a kiadványos miatt, de az biztos, hogy csak szerdán lesz meg, mert ha holnap jön, raknak egy papírt, mert nincs itthon senki.
Yagami Light, bújj elő, harcoljunk.
Na, ráírtam a MangaFan címére, a kiadványos miatt, de az biztos, hogy csak szerdán lesz meg, mert ha holnap jön, raknak egy papírt, mert nincs itthon senki.
Itt vagyok L!olvasd vissza mien reklámkampányú új sorozaton gondolkodok!Ilyen van benne hogy új szereplő meg új hangvétel...azt olvasd el!
Egy Death Note:Alternatives címmel kéne egy mangát csinálni
ÁÁÁ! Ez durva! Lol. :P
Oké, folytassuk harcot, csak akkortá nevettem, nem tudom miért.
Na reagálj az előző rész tartalmából!
Sziasztok!
Itt vagyok L!olvasd vissza mien reklámkampányú új sorozaton gondolkodok!Ilyen van benne hogy új szereplő meg új hangvétel...azt olvasd el!
Egy Death Note:Alternatives címmel kéne egy mangát csinálni
ÁÁÁ! Ez durva! Lol. :P
Oké, folytassuk harcot, csak akkortá nevettem, nem tudom miért.
Naon jó. Minden nap élőben. Majd időpontot is szabok.
...Most!
Hétfő: 15:00-től 16:00-ig.
Kedd: (6-kor jövk haza suliból...) 19:00-től 19:30.
Szerda: 15:00-től 16:00-ig.
Csütörtök: (Szabadnap.) -
Péntek: 15:00-től 17:30-ig.
Szombat: 12:00-től 12:45-ig.
Vasárnap: (Szabadnap.) -
Természetesen ez az, ami nekem jó, te is mondd meg mikor jó, és akkor mehet is az:
Újfajta Deth Note, avagy a Végtelen Sakk
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-12 21:25:49