Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-13 20:13:13
(#9341) úgy valahogy....tesóm már volt olyan pofátlan,hogy éppen be akartam mászni a tus alá,erre bejön és leordít,hogy neki 0. órája van,tűnjek a francba.Nem ellenkezhetek,ő 18
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Híradó: Én spec KÉNYTELEN vagyok híradót nézni minden reggel.fél 7-re kint kell legyek a fürdőszobából és pont akkor kezdik
Netán kidobnak a saját fürdődből?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 20:08:32
(#9339) nah,visszatértem csendes rajzházim végeztével*El sem hiszem...EZ JÓ LETT!!!*
gázügy: Tudtommal már engedik a gázt,megy minden a régi kerékvágásban.(asszem)
a kis pedo f@szfej: megnézném,hogy ő 7 éves gyerekként hogyan értékelni,ha megerőszakolnák.*én jelenlegi 13 évemmel nem bánnám,ha egy 13-14 éves lány megerőszakolna *
Híradó: Én spec KÉNYTELEN vagyok híradót nézni minden reggel.fél 7-re kint kell legyek a fürdőszobából és pont akkor kezdik
gázügy: Tudtommal már engedik a gázt,megy minden a régi kerékvágásban.(asszem)
a kis pedo f@szfej: megnézném,hogy ő 7 éves gyerekként hogyan értékelni,ha megerőszakolnák.*én jelenlegi 13 évemmel nem bánnám,ha egy 13-14 éves lány megerőszakolna *
EZt lehet komolyan is és nem komolyan is venni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-13 20:09:11
Mi a véleményetek a Kagrra utakatáról????????
A satsuki jobb!
Van benne valami
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-01-13 20:00:35
(#9336) Mi a véleményetek a Kagrra utakatáról????????
grr mikor rakják már fel munto rawt
Látom, rajtam kívül más is várja a sorozatot itt. Mondjuk én a RAW-t biztos nem fogom megnézni, kivárom a feliratot.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Beszélgessünk a gázról!Gáz van a gázzal!Megnyitották és mégsem jön!Na ki hazudik nagyobbat?
Hát persze mert azt mondták hogy mindenki mindenkit hibáztat és ezért nem jön gáz.
beküldve: 2009-01-13 19:55:58
(#9333) grr mikor rakják már fel munto rawt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-13 19:52:53
(#9332) Soha többet ebben a kifordított, szétbarmolt világban nem fogom elvállalni, hogy "beszkenneljem" a pedagógia anyagot... 65-ször ugyanazt a mozdulatsort megcsinálni... ááá... Idegőrlő!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 19:52:09
(#9331) ááá ez annál komblikáltabb*mosolyog* felmgyek a térre és mindenkibe belekötök és csak utána gyepálom meg őket xD de azért én se vagyok chuck norris szal nem vok szuperember így én is megsérültem párszor de összetettben tisztelnek ha hp-ban vesszük a verekedést akkor én már jó sokat fogyasztottam... na mek bb jóccakát all
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Nem így értettem.... nem....
Tudom. Csak kiforgattam a szavaidat. x)
Amúgy: hogy lehet hobbiszinten verekedni? *pislog Foley felé* Ha unatkozol akkor lemész a térre és meggyepálod aki az utadba kerül? Vagy, hogy kell ezt elképzelni? Oo
Felőled teába gyilkolhatom magam? Ejj
Hm, na ez az igazi paradoxon. Mikor egy 14 éves lányka (az adatlapján ez áll) 18 karikás ficceket ír. Vajon, hogy írhatja? Csukott szemmel? Elsuttogja a billentyűzetnek? Mert elvégre a saját sztoriját nem szabadna elolvasnia. Csípem az ilyesmit. x)
Hm, na ez az igazi paradoxon. Mikor egy 14 éves lányka (az adatlapján ez áll) 18 karikás ficceket ír. Vajon, hogy írhatja? Csukott szemmel? Elsuttogja a billentyűzetnek? Mert elvégre a saját sztoriját nem szabadna elolvasnia. Csípem az ilyesmit. x)
Nem így értettem.... nem....
Egen ez már dilemma. Sztem hang-felismerős a klavija a hölgynek....
beküldve: 2009-01-13 19:37:33
(#9328) a tanárom azt is tud...meg oan jó a szeme hogy egész órán Devil May Cry-t néztem a telón meg PSP-ztem és nem vette észre xD hülye haverom meg dolgozatírás közbe úgy puskázott hogy fölemelte a tankönyvet a feje fölé és azt se vette észre xD nna bb és jóccakát all mek Shaiya-zni
most olvasom vissza az üziket meg nem kell neki se ólom se kő+folyó egyszerűen jáccunk vele élijenest csak itt nem a keze lesz az asztalon és a kést is kicseréljük machétára
most olvasom vissza az üziket meg nem kell neki se ólom se kő+folyó egyszerűen jáccunk vele élijenest csak itt nem a keze lesz az asztalon és a kést is kicseréljük machétára
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2009-01-13 19:41:07
Felőled teába gyilkolhatom magam? Ejj
Szerk: miyu 2009-01-13 19:36:01