Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-14 07:20:27
(#9386) jólvan,te vagy az utolsó,aki csokit fog kapni^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Holnapra meg sok sikert!
Köszi! Ha valaki kedvet érezne rá: délelőtt kilenctől lesz célszerű mantrázni értem...
Amit már az előbb is mondani akartam: Budapest egy kis város, itt nem nagyon lehet eltévedni - ha mégis, akkor csak hívatok bátran, majd segítek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-13 23:23:58
(#9384) Köszönöm Alister! Holnapra meg sok sikert! Nem lesz ott semmi zakózás, max. amit majd az ing felett hordasz...
Léptem, Jóccakát.
Léptem, Jóccakát.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-13 23:45:07
beküldve: 2009-01-13 23:22:25
(#9383) Kaminaga: Holnap a két-tárgyból-zakózok nap lesz... amúgy meg szerda.
Dragda: Fel a fejjel, én neked drukkolok!
Miyu: "Mikor egy 14 éves lányka (az adatlapján ez áll) 18 karikás ficceket ír."
Perverz a gyerek, ha firkál...
The Exiled: A Depresszió és az Aljas Kúszóbab zenekarok, az ő számaikat hallgattad. A conra hozd a csokit, extra kakaósat.
Dragda: Fel a fejjel, én neked drukkolok!
Miyu: "Mikor egy 14 éves lányka (az adatlapján ez áll) 18 karikás ficceket ír."
Perverz a gyerek, ha firkál...
The Exiled: A Depresszió és az Aljas Kúszóbab zenekarok, az ő számaikat hallgattad. A conra hozd a csokit, extra kakaósat.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nm... nem úgy értettem ám
Na de most megyek! Legyen szépjóestéd! Íccakád!
Csók!
Csók!
A köszönömöt a vizsgára értettem.....
Jóccakát!
Egyedül maradtam?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nm... nem úgy értettem ám
Csók!
Csók!
Positive vibration.
Sok szerencsét Dragda! :)
Unatkozooom... -_-
Köszi szépen....
Itt vagyok ám még...
beküldve: 2009-01-13 22:42:51
(#9379) Én viccesnek találnám, ha elvesznék :)
Azt viszont már nem ha pénz nélül
Nekem csak csütörtökön lesz először sulim! :PPP
Én nem bírnám, az tuti.... halálosan félnék...
Csütörtököm nekem UVém lesz, de puskám már van....
beküldve: 2009-01-13 22:28:47
(#9377) Én viccesnek találnám, ha elvesznék :)
Positive vibration.
nah,jóéjt,holnap suli.Most azon gondolkodo,k,szerdára való tekintettel,hogy mangát,vagy Pókerkészletet vigyek holnap suliba
Jó éjt, én meg most jöttem^^
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-13 22:26:52
(#9375) nah,jóéjt,holnap suli.Most azon gondolkodo,k,szerdára való tekintettel,hogy mangát,vagy Pókerkészletet vigyek holnap suliba
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-13 22:21:43
(#9374) Én volt osztálytársammal megyek, aki most a SOTE-n medika....Így talán nem veszek el a betondzsungelben.... Remélem
beküldve: 2009-01-13 22:08:50
(#9373) nah,tesóm ugrott a kísérőlistáról,májusban érettségizik Maradt unokatesóm nyaggatása
beküldve: 2009-01-13 22:05:05
(#9372) Exiled: Köszi szépen, most mehetek kifosztani a spájzt....