Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-13 19:32:54
(#9326) Beszélgessünk a gázról!Gáz van a gázzal!Megnyitották és mégsem jön!Na ki hazudik nagyobbat?
beküldve: 2009-01-13 19:32:33
(#9325) nna ekkora átcseszést halljátok... leszedtem a szinkron 410 mega volt és akkor kiderül hogy nem is magyar szinkron hanem az összesen 7mb-nyi szöveget nekeik 410mb-be került lefordítani magyarra azért ez egy kicsit... hát értitek
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2009-01-13 19:29:56
(#9324) Felőlem.... öhm, valami téma-ötlet?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Okés, ezt még hosszan lehetne ecsetelni, de nem váltanánk témát? Mert merő empatikusságból mindjárt teába fojtom magam, olyan jó kedvem lesz ettől. :/
Egen, ebben van némi igazság... Remélem sokszor leejti a szappant.
ennek még az is túl jó, utálom az ilyeneket
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ne pazaroljuk az ólmot! Követ a nyakába és a folyóba vele!
Legalább az "vigasztaló", hogy a börtönben nem lesz egy virág élete. A pedofilokat még az anyagyilkosok is rühellik.
Egen, ebben van némi igazság... Remélem sokszor leejti a szappant.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Legalább az "vigasztaló", hogy a börtönben nem lesz egy virág élete. A pedofilokat még az anyagyilkosok is rühellik.
Ezért nem nézek híradót.
Egyszer láttam a műszíves gyereket a híradóba
az durva vót
beküldve: 2009-01-13 19:14:27
(#9318) Ezért nem nézek híradót.
Egyszer láttam a műszíves gyereket a híradóba
Szerk: baniaa3 2009-01-13 19:14:45
beküldve: 2009-01-13 19:13:56
(#9317) Ej, de humánus itt mindenki... velem együtt....
*mártogatja a teafiltert a bögre forró vízbe*
*mártogatja a teafiltert a bögre forró vízbe*
Szerk:
Komolyan mondom nem nézek többet híradót... Egy huszonéves pasas elcsalt és megerőszakolt egy hétéves kisfiút... Normális az ilyen? Ólmot neki!
Komolyan mondom nem nézek többet híradót... Egy huszonéves pasas elcsalt és megerőszakolt egy hétéves kisfiút... Normális az ilyen? Ólmot neki!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szidom a tanárt..., mert megvágott a vizsgán, és most szenvedhetek a magolással.
neki
Ej, te szegény, sok sikert hozzá. Szorítunk.
Szerencsére én már mindenen túl vagyok, úgyhogy februárig édes semmit tevés lesz a fő programom.
Szerk:
Na ezért nem nézek/hallgatok híradót. Tudom, hogy így "lemaradok" sok mindeniről, de csak felhergelem az agyvizem, és megcsömörlöttem már a sok robbantástól, gyilkosságtól miegymástól. Nem igaz, hogy nincs egy olyan nap amikor nem törtnéik más csak fel kell a napocska, nő a fű, lemegy a napocska...
beküldve: 2009-01-13 19:05:54
(#9314) Ezért tanulok hogy az ilyen söpredéket eltüntessem a földről!Remélem sikerül megcsinálnom hogy ne legyen ilyen a jövőben!
Szerk:
nem 2 éves fiú volt??
hát..vannak ilyen b@lfaszok
És most már a tököm kivan ezzel a gázos gáz-üggyel....
nekem isXD
nem nem normális, meg hogy ne mutassák az arcát cöh cöh
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?