Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szidom a tanárt..., mert megvágott a vizsgán, és most szenvedhetek a magolással.
És most már a tököm kivan ezzel a gázos gáz-üggyel....
Cpt. Foley: *integetést küld neked*
Szerk:
Komolyan mondom nem nézek többet híradót... Egy huszonéves pasas elcsalt és megerőszakolt egy hétéves kisfiút... Normális az ilyen? Ólmot neki!
neki
És most már a tököm kivan ezzel a gázos gáz-üggyel....
Cpt. Foley: *integetést küld neked*
Szerk:
Komolyan mondom nem nézek többet híradót... Egy huszonéves pasas elcsalt és megerőszakolt egy hétéves kisfiút... Normális az ilyen? Ólmot neki!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-13 18:52:41
beküldve: 2009-01-13 18:43:50
(#9310) nekem is kéne vmi nyelvtanra
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-13 18:41:34
(#9309) Szia Dragda!Nekem is kéne valamit csinálnom holnap matekra!Amúgy én jól vagyok!
És te?
És te?
beküldve: 2009-01-13 18:40:52
(#9308) hi neked!*integet*
ma et meghívott ebédre xD egyébként ha én lennék a tetőn már inkább hasonlítana trapista sajtra mint bankrablóra
12 perc és igazi "Marauder"(martalóc) rangot kapok a SST-ben ugyan is lejön a játékra a magyar szinkron!
ma et meghívott ebédre xD egyébként ha én lennék a tetőn már inkább hasonlítana trapista sajtra mint bankrablóra
12 perc és igazi "Marauder"(martalóc) rangot kapok a SST-ben ugyan is lejön a játékra a magyar szinkron!
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2009-01-13 18:42:44
beküldve: 2009-01-13 18:37:23
(#9307) 'Estét!
Meguntam a magolást, és most puskát nyomtatok.
Mizu veletek?
Meguntam a magolást, és most puskát nyomtatok.
Mizu veletek?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 18:33:24
(#9306) Úristen!!Állítólag elmenekült a tag!Mesterlövészek vannak a tetőkön! Ez nem semmi valszeg valami állatról lehet szó!98%ra mondják a rendőrök hogy már nincs az épületben!
Ide K nyomozó kell!Vagyis ééénn!! Én megtalálnám!
Ide K nyomozó kell!Vagyis ééénn!! Én megtalálnám!
beküldve: 2009-01-13 18:28:38
(#9305) az ESS-álcázórendszer de mind1 és abban a szent pillanatban amikor meglátnék egyet azonnal elkötném(ugyanis én mindent elkötök aminek kereke,szárnya,lába vagy lánctalpa van) ha nem menne akkor a jól bevált Csillagközi Inváziós módszer Q-Bomba >>> föld >>> placcs
xD
xD
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
ha megölnéd talán szólj mert nekem is kéne egy és mint tudjuk egy névtelen árnyat nem lehet megölni.... főleg ha egy Zy-98 Shadowban ülnék vagy egy ARX-8 Leavatein-ben eminek GRAW-4 monomolekuláris vágója van a Zy-98-asnak pedig csak IAI Dark Edge-je és egy 57mm anti-AS gattling ágyuja abból is az AK-87 kiadás
Nagyjából értettem!Nyilván egy Arx-8 -sal lopakodó üzemmódban meg lehetne figyelni a körülményeket---sőt még vér se fojna max a tagé aki rabolt!Mocskos állat!
beküldve: 2009-01-13 18:22:31
(#9303) ha megölnéd talán szólj mert nekem is kéne egy és mint tudjuk egy névtelen árnyat nem lehet megölni.... főleg ha egy Zy-98 Shadowban ülnék vagy egy ARX-8 Leavatein-ben eminek GRAW-4 monomolekuláris vágója van a Zy-98-asnak pedig csak IAI Dark Edge-je és egy 57mm anti-AS gattling ágyuja abból is az AK-87 kiadás
beküldve: 2009-01-13 18:17:54
(#9302) sziasztok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-13 18:17:10
(#9301) Flórián téren bankrablás!Na ilyenkor jól jönne egy halállista...hidegvérrel elintézném !Ezen felül még túszokat is ejtett!
Próba cseresznye beírom a saját készítésű listámba ha megtom a nevét meg látom az arcát Hátha...
Próba cseresznye beírom a saját készítésű listámba ha megtom a nevét meg látom az arcát Hátha...
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-13 18:17:23
beküldve: 2009-01-13 18:15:56
(#9300) a NOLF 2 sztem is yo játék de pejsze én maradok SST 2005-nél a Silkroad online-nál és a Crysisnél meg valaki nem tud egy helyet ahonnan házhozszállítással lehet megszerezni a Full Metal Panic!: collection-t?? plzzzz help!
Amilyennek lennie kell
naná, de azon belül? :3
jóestét minden "beérkezőnek" x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-13 18:12:23
(#9298) Jó estét mindenkinek ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-13 18:01:25
(#9297) valami rendszerhiba volt?
nem engedett belépni mer azt írta hogy error nem tud csatlakozni és kiadott valami bannedet és egy tök idegen e-mail címet hogy az lett bannolva de az nem az enyém most mi volt?
egyébkint szijasztok
nem engedett belépni mer azt írta hogy error nem tud csatlakozni és kiadott valami bannedet és egy tök idegen e-mail címet hogy az lett bannolva de az nem az enyém most mi volt?
egyébkint szijasztok
Szerk: Raidon 2009-01-13 18:01:47