Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mentem tesomekhoz ki a varosbol, Florian teren vt a kb 90 rendor meg kommandos minden el vt keritve. a rablo meg siman meglepett. na ennyit a magyar rendfentarto erokrol. -.-
lol meglépett?XD nem találták meg a házba?^^"Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Most miért? Ti talán egymás kedvére ugráltok mesztelenül a koliszobában?
Na! Azt azért nem, de azért a kolesz egész rendesen eltörli az olyan dolgokat, mint a szemérem... Legalábbis én ezt vettem észre....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 21:01:51
(#9354) mentem tesomekhoz ki a varosbol, Florian teren vt a kb 90 rendor meg kommandos minden el vt keritve. a rablo meg siman meglepett. na ennyit a magyar rendfentarto erokrol. -.-
beküldve: 2009-01-13 20:58:04
(#9353) Kombanwa!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
ehhh ehh.Van különbség a perverzség és a testvéri szemérem szintje között.
Háááááát....... meg látszik, hogy se Te, se Nővéred sose volt koleszos....
Most miért? Ti talán egymás kedvére ugráltok mesztelenül a koliszobában?
Háááááát....... meg látszik, hogy se Te, se Nővéred sose volt koleszos....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-13 20:42:09
(#9349) Perverzek vagyunk, de a fiúk se ártatlan kisbárányok. Főleg azok nem, akik perverzség terén még a tettek embere is.
Szerk: Usagi-chan 2009-01-13 20:43:35
beküldve: 2009-01-13 20:39:29
(#9348) khm khm
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Lány
A lányok gonoszak! *banyakacaj*
beküldve: 2009-01-13 20:21:12
(#9344) Lány
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
úgy valahogy....tesóm már volt olyan pofátlan,hogy éppen be akartam mászni a tus alá,erre bejön és leordít,hogy neki 0. órája van,tűnjek a francba.Nem ellenkezhetek,ő 18
Ő, lány vagy fiú?
beküldve: 2009-01-13 20:13:34
(#9342)