Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-13 22:01:19
(#9371) nyugi,nicns az az isten,hogy kihagyjam a tavaszi con-t :) Majd rendelek jegyet,mert innen pestre vonat indul 6-kor és 9-re ér ide + elindul fél 5-kor a vonat vissza,amivel, szegedi csatlakozás miatt 24 előtt nem érek haza Nem érdekel,fő a con!^^Am haverokkal beszéljük azt is,hogy kecskemétre felmegyünk egy Kameetre,mert haverjaik ott laknak,oszt ott összefutnánk*próbáltam őket elcsábítani az őszi con-ra,ha szegeden lesz,azt mondták,ha fizetek nekik Mc'Donalds-ban annyit kaját,amennyit megtudnak enni,eljönnek^^*
Ideje gyűjtögetni a pénzt
egy kis előleg: [Link]He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-13 22:03:04
Normális esetben,csak szépkislányoknak osztogatok finom csokikat,de mivel te látásom szerint szereted a magyar rock-ot,ezért majd te is kapsz vmi con-on *Verseny lezárva!*
Egy karácsonyi kiszerelésű háromdobozos Toffifee-ért én simán lánynak öltözök;)
Ha hozol mellé Milkát, még szép is leszek
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-13 22:01:28
Dragda: hát,apám azt mondta,ha tesóm feljön velem,1 napra kimehetek majd con-ra,(meggyőzöm,hogy egymás után 2-ször menjek ),szal majd akkor,vagy ha az őszit szegeden rendezik meg,akkor ott biztosan 2 napra mék
Naaaaaaa *bociszemekkel néz rád*
Nekem kell az a csoki!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 21:54:32
(#9368) Dragda: hát,apám azt mondta,ha tesóm feljön velem,1 napra kimehetek majd con-ra,(meggyőzöm,hogy egymás után 2-ször menjek ),szal majd akkor,vagy ha az őszit szegeden rendezik meg,akkor ott biztosan 2 napra mék
Martin: Normális esetben,csak szépkislányoknak osztogatok finom csokikat,de mivel te látásom szerint szereted a magyar rock-ot,ezért majd te is kapsz vmi con-on *Verseny lezárva!*
Martin: Normális esetben,csak szépkislányoknak osztogatok finom csokikat,de mivel te látásom szerint szereted a magyar rock-ot,ezért majd te is kapsz vmi con-on *Verseny lezárva!*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát ha egy vén aranyfogú hapek neked helyesnek számít akkor az! ^^ [természetesen nem -.-]
Garbóban, és macigatyóban se jelennék meg előtte! Pfúj!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szia!
Na ez már kicsit durva... Én megállnék a fehérneműnél (ami most már nem is fehér ). Legalább helyes a pasi?
Na ez már kicsit durva... Én megállnék a fehérneműnél (ami most már nem is fehér ). Legalább helyes a pasi?
Hát ha egy vén aranyfogú hapek neked helyesnek számít akkor az! ^^ [természetesen nem -.-]
szerk: Yagami Light: nem pedofil, a lányok hülyék... de mint ahogy egyik hardcoreos death metálos haverom elhörögte: a lányok fennt pajzánkodnak!!! [és egy kicsit hangosan ezért fel kell jönni szólni xD persze fain lenne ha nem lenne este tanár... mert akkor irány a kocsma xD]
szerk szerk: igen Martin gimisekről... de akadhat 1-2 20 éves is
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2009-01-13 22:06:02
Aki kitalálta,hogy ennek mi értelme volt,az kap egy csokit x3
Könnyen kitalálom, mivel tesóm is ezekért bomlik jelenleg, megkapom a csokimat? A mézeskalácsokért cserébe conon?
Nah hali! ^^
A koleszos témához hozzászólva... a szomszédaink [szomszéd szobában 2 csaj] azzal szórakozik, hogy este meztelenül mennek fogat mosni... + a nevelőtanár aki mindig hapsi föl le járkál xD
A koleszos témához hozzászólva... a szomszédaink [szomszéd szobában 2 csaj] azzal szórakozik, hogy este meztelenül mennek fogat mosni... + a nevelőtanár aki mindig hapsi föl le járkál xD
Szerintem ez nem gáz Én is ott járkálnék
/már ha jól feltételezem, hogy gimisekről van szó/
Exiled: Az utolsó mondatod két együttes neve (a második kicsit nyakatekerten). A Twixet meg a Bountit szeretem, de jöhet a Kinder Maxi King is
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-13 21:44:37
beküldve: 2009-01-13 21:39:54
(#9363) nah emberek,valamit manapság,hiányoltam az életemből,amit a zenével próbáltam pótolni,de nem ment.De most rájöttem: az elmúlt2 hónapban DRASZTIKUSAN misszaesett a mangarendeléseim száma,kevés animét nézte és kevés mangát olvastam és az ecchit emeltem ki,ami jó is,meg minden,csak kimaradt a tömény shounen cucc x3 Emellett pedig rájöttem,hogy mennyire szeretem a depressziót és a kúszóbabot,ami alljasan nő x3
Aki kitalálta,hogy ennek mi értelme volt,az kap egy csokit x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-13 21:32:42
(#9362) Klau:Az a tag pedofil!
Wakka:Néha már olyan érzésem támad mintha kicsit meleg lenne arrafele nem?
Wakka:Néha már olyan érzésem támad mintha kicsit meleg lenne arrafele nem?
beküldve: 2009-01-13 21:32:27
(#9361) Nah hali! ^^
Szia!
beküldve: 2009-01-13 21:28:44
(#9359) Nah hali! ^^
Positive vibration.
Cö... neked legalább nem lógó szőrös és vizes dolgokat kell bámulnod amikor zuhanyozni mész... X _x és még köszönnek is.. kész...
Köszön? ... Jesszumpepi!
Mi csajok nem köszönünk, inkább mindent kitárgyalunk...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-13 21:27:37
Na! Azt azért nem, de azért a kolesz egész rendesen eltörli az olyan dolgokat, mint a szemérem... Legalábbis én ezt vettem észre....
Cö... neked legalább nem lógó szőrös és vizes dolgokat kell bámulnod amikor zuhanyozni mész... X _x és még köszönnek is.. kész...