• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 2328 2329 ... <<>>
beküldve: 2009-01-13 22:01:19
(#9371)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nyugi,nicns az az isten,hogy kihagyjam a tavaszi con-t :) Majd rendelek jegyet,mert innen pestre vonat indul 6-kor és 9-re ér ide + elindul fél 5-kor a vonat vissza,amivel, szegedi csatlakozás miatt 24 előtt nem érek haza Nem érdekel,fő a con!^^Am haverokkal beszéljük azt is,hogy kecskemétre felmegyünk egy Kameetre,mert haverjaik ott laknak,oszt ott összefutnánk*próbáltam őket elcsábítani az őszi con-ra,ha szegeden lesz,azt mondták,ha fizetek nekik Mc'Donalds-ban annyit kaját,amennyit megtudnak enni,eljönnek^^*
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Ideje gyűjtögetni a pénzt
egy kis előleg: [Link]

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: The Exiled 2009-01-13 22:03:04
beküldve: 2009-01-13 22:00:28
(#9370) Válasz The Exiled (#9368) üzenetére
martin
martin
[ Rászokóban ]
Normális esetben,csak szépkislányoknak osztogatok finom csokikat,de mivel te látásom szerint szereted a magyar rock-ot,ezért majd te is kapsz vmi con-on *Verseny lezárva!*

Egy karácsonyi kiszerelésű háromdobozos Toffifee-ért én simán lánynak öltözök;)
Ha hozol mellé Milkát, még szép is leszek

Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-13 22:01:28
beküldve: 2009-01-13 21:57:06
(#9369) Válasz The Exiled (#9368) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Dragda: hát,apám azt mondta,ha tesóm feljön velem,1 napra kimehetek majd con-ra,(meggyőzöm,hogy egymás után 2-ször menjek ),szal majd akkor,vagy ha az őszit szegeden rendezik meg,akkor ott biztosan 2 napra mék

Naaaaaaa *bociszemekkel néz rád*
Nekem kell az a csoki!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 21:54:32
(#9368)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Dragda: hát,apám azt mondta,ha tesóm feljön velem,1 napra kimehetek majd con-ra,(meggyőzöm,hogy egymás után 2-ször menjek ),szal majd akkor,vagy ha az őszit szegeden rendezik meg,akkor ott biztosan 2 napra mék

Martin: Normális esetben,csak szépkislányoknak osztogatok finom csokikat,de mivel te látásom szerint szereted a magyar rock-ot,ezért majd te is kapsz vmi con-on *Verseny lezárva!*

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-13 21:53:26
(#9367) Válasz Pandafari (#9366) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]

Hát ha egy vén aranyfogú hapek neked helyesnek számít akkor az! ^^ [természetesen nem -.-]

Garbóban, és macigatyóban se jelennék meg előtte! Pfúj!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-13 21:52:05
(#9366) Válasz Dragda O'Riley (#9360) üzenetére
Pandafari
Pandafari
[ Addiktgyanús ]
Szia!
Na ez már kicsit durva... Én megállnék a fehérneműnél (ami most már nem is fehér ). Legalább helyes a pasi?

Hát ha egy vén aranyfogú hapek neked helyesnek számít akkor az! ^^ [természetesen nem -.-]

szerk: Yagami Light: nem pedofil, a lányok hülyék... de mint ahogy egyik hardcoreos death metálos haverom elhörögte: a lányok fennt pajzánkodnak!!! [és egy kicsit hangosan ezért fel kell jönni szólni xD persze fain lenne ha nem lenne este tanár... mert akkor irány a kocsma xD]

szerk szerk: igen Martin gimisekről... de akadhat 1-2 20 éves is

Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2009-01-13 22:06:02
beküldve: 2009-01-13 21:45:55
(#9365) Válasz The Exiled (#9363) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Aki kitalálta,hogy ennek mi értelme volt,az kap egy csokit x3

Könnyen kitalálom, mivel tesóm is ezekért bomlik jelenleg, megkapom a csokimat? A mézeskalácsokért cserébe conon?

beküldve: 2009-01-13 21:42:15
(#9364) Válasz Pandafari (#9359) üzenetére
martin
martin
[ Rászokóban ]
Nah hali! ^^
A koleszos témához hozzászólva... a szomszédaink [szomszéd szobában 2 csaj] azzal szórakozik, hogy este meztelenül mennek fogat mosni... + a nevelőtanár aki mindig hapsi föl le járkál xD

Szerintem ez nem gáz Én is ott járkálnék
/már ha jól feltételezem, hogy gimisekről van szó/

Exiled: Az utolsó mondatod két együttes neve (a második kicsit nyakatekerten). A Twixet meg a Bountit szeretem, de jöhet a Kinder Maxi King is

Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-13 21:44:37
beküldve: 2009-01-13 21:39:54
(#9363)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nah emberek,valamit manapság,hiányoltam az életemből,amit a zenével próbáltam pótolni,de nem ment.De most rájöttem: az elmúlt2 hónapban DRASZTIKUSAN misszaesett a mangarendeléseim száma,kevés animét nézte és kevés mangát olvastam és az ecchit emeltem ki,ami jó is,meg minden,csak kimaradt a tömény shounen cucc x3 Emellett pedig rájöttem,hogy mennyire szeretem a depressziót és a kúszóbabot,ami alljasan nő x3
Aki kitalálta,hogy ennek mi értelme volt,az kap egy csokit x3

beküldve: 2009-01-13 21:32:42
(#9362)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Klau:Az a tag pedofil!

Wakka:Néha már olyan érzésem támad mintha kicsit meleg lenne arrafele nem?

beküldve: 2009-01-13 21:32:27
(#9361)
Zurelily
Zurelily
[ Addiktgyanús ]
Szép jó estét mindenkinek!

9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-13 21:30:33
(#9360) Válasz Pandafari (#9359) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Nah hali! ^^
A koleszos témához hozzászólva... a szomszédaink [szomszéd szobában 2 csaj] azzal szórakozik, hogy este meztelenül mennek fogat mosni... + a nevelőtanár aki mindig hapsi föl le járkál xD

Szia!
Na ez már kicsit durva... Én megállnék a fehérneműnél (ami most már nem is fehér ). Legalább helyes a pasi?

beküldve: 2009-01-13 21:28:44
(#9359)
Pandafari
Pandafari
[ Addiktgyanús ]
Nah hali! ^^

Positive vibration.
beküldve: 2009-01-13 21:08:17
(#9358) Válasz wakka (#9357) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]

Cö... neked legalább nem lógó szőrös és vizes dolgokat kell bámulnod amikor zuhanyozni mész... X _x és még köszönnek is.. kész...

Köszön? ... Jesszumpepi!

Mi csajok nem köszönünk, inkább mindent kitárgyalunk...

Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-13 21:27:37
beküldve: 2009-01-13 21:06:21
(#9357) Válasz Dragda O'Riley (#9355) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Na! Azt azért nem, de azért a kolesz egész rendesen eltörli az olyan dolgokat, mint a szemérem... Legalábbis én ezt vettem észre....

Cö... neked legalább nem lógó szőrös és vizes dolgokat kell bámulnod amikor zuhanyozni mész... X _x és még köszönnek is.. kész...

Oldalak: ... 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 2328 2329 ... <<>>