Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-12 21:16:21
(#9266) beküldve: 2009-01-12 21:13:27
(#9265) lol mayamánál elszakadt a húr h&cbeXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Sziasztok!
Na, ráírtam a MangaFan címére, a kiadványos miatt, de az biztos, hogy csak szerdán lesz meg, mert ha holnap jön, raknak egy papírt, mert nincs itthon senki.
Yagami Light, bújj elő, harcoljunk.
Na, ráírtam a MangaFan címére, a kiadványos miatt, de az biztos, hogy csak szerdán lesz meg, mert ha holnap jön, raknak egy papírt, mert nincs itthon senki.
Itt vagyok L!olvasd vissza mien reklámkampányú új sorozaton gondolkodok!Ilyen van benne hogy új szereplő meg új hangvétel...azt olvasd el!
Egy Death Note:Alternatives címmel kéne egy mangát csinálni
Sziasztok!
a te reakciódra várunk amúgy:PNa, ráírtam a MangaFan címére, a kiadványos miatt, de az biztos, hogy csak szerdán lesz meg, mert ha holnap jön, raknak egy papírt, mert nincs itthon senki.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 21:04:52
(#9262) Sziasztok!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerintem ne itt spoilerezzük ki, mert nem mindenki látta, + van saját topikja.
9/28 NEVER FORGET
Szerk.: második évad sok szempontból rosszabb, de szvsz emlékezetesebb.
hát vhogy elveszett a varázsa főleg miután az a szülős hülyeség volt szóval hogy az egész a semmiért volt amit lulu csinált majd képbe jött a bátyja ... vhogy kicsit kezdtem elveszteni a fonalat hogy ez már nem az amivel elindult mintha elfogyott volna az ötlet és vhogy le kellett zárni mégcsak nem is gondoltak úgy a következményekre stb mint első évadba:S
És az jó? csak mert nem ismerem szerintem...
Regényeket lehetne írni a CG-ről, ezért röviden csak ennyit mondanék: aki csak egy kicsit is anime fannak tartja magát, annak kötelező. (Már csak a szélsőségessége miatt is.)
Szerk.: második évad sok szempontból rosszabb, de szvsz emlékezetesebb.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-12 20:56:24
És az jó? csak mert nem ismerem szerintem...
[Link]
Mi az a cg?
Code Geass Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
lol az elébb teljes képernyőre állítottam véletlen böngészőt hirtelen azt se tudtam hogy állítsam vissza de a jobb klik megmentett:P
Nolee:lol
Light:az elmék harca de a ti harcotokról még mindig a cg jut az eszembeX'D
szerk: na de nolee ezt már nem bocsájtom meg
Nolee:lol
Light:az elmék harca de a ti harcotokról még mindig a cg jut az eszembeX'D
szerk: na de nolee ezt már nem bocsájtom meg
Mi az a cg?
Had találjam ki toronyidézés?
Nha jó sztem megyek és kiszellőztetem a fejem mer tkikészülte
szal hello^^
nem dupla post megintX'DNha jó sztem megyek és kiszellőztetem a fejem mer tkikészülte
szal hello^^
beküldve: 2009-01-12 20:41:40
(#9253) Had találjam ki toronyidézés?
szal hello^^
szal hello^^
×.musz.musz.×
óóóó,te jó ég,Készül A Magyar AMV Rettenet 2.0
NA NEEE!!!!!!
AZ KIRÁLY!!!!!
MIANEVED?!