Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-12 20:22:35
(#9235) Heilige Gott im Himmel!
Nem olvastátok véletlenül a topic nevét?... Ez nem a billentyűzetpankráció helyszíne hanem ahol az -értelmes- "barátok" társalognak...
Nem olvastátok véletlenül a topic nevét?... Ez nem a billentyűzetpankráció helyszíne hanem ahol az -értelmes- "barátok" társalognak...
beküldve: 2009-01-12 20:21:15
(#9234) amúgy L és Light jól eltünt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 20:19:12
(#9233) beküldve: 2009-01-12 20:17:16
(#9232) lol közbe vissza olvastam és nem értem most hogy mit nem értett a szövegedbőlXD én értettem na mind1
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 20:17:10
(#9231) úgy,hogy bania vmi zagyvaságot odafirkantott és kölyöknek nevezte bencét. Lőjön már le valaki,vagy álljatok már le...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
lehet az agyhalál felé közelítő komám miatt nem értem miből indult ki ez a vita*nincs kedve vissza olvasni*^^"
Úgy hogy Bence nem tudta becsukni a száját és elkezdödöt...
Szerk: baniaa3 2009-01-12 20:16:14
beküldve: 2009-01-12 20:14:16
(#9229) lehet az agyhalál felé közelítő komám miatt nem értem miből indult ki ez a vita*nincs kedve vissza olvasni*^^"
beküldve: 2009-01-12 20:14:11
(#9228) Baniaa: légy szíves ezt fejezd be és legyél olyan, mint amilyen pár nappal ezelőtt voltál.
Nem érdekel a rengeteg helyesírási hibád, csak ezt ne csináld.
Nem érdekel a rengeteg helyesírási hibád, csak ezt ne csináld.
De ez nem helyesírási hiba..Hanem figyelmetlenség..
Bence kölyök:Inentől lezárom azt a vitát amit kezdtél..
Bence kölyök:Inentől lezárom azt a vitát amit kezdtél..
beküldve: 2009-01-12 20:11:46
(#9226) 1: Bence nem laza,hanem néhanapján használja az eszét( Ahogy én szoktam mondani: Okos emberek nem léteznek,csak olyanok,akik néha használják is a fejüket,arra amire valók )
2: jujj,egy hiba,aaaaa!Neked egy hsz-edben több a helyesírási hiba,mint az összesbe amit én írtam...+ én gyorsan gépelek,szal előfordulhatnak elírások.De inkább zárjuk le,fárasztó ez a hülye téma,meg az is aki ezt felhozta
2: jujj,egy hiba,aaaaa!Neked egy hsz-edben több a helyesírási hiba,mint az összesbe amit én írtam...+ én gyorsan gépelek,szal előfordulhatnak elírások.De inkább zárjuk le,fárasztó ez a hülye téma,meg az is aki ezt felhozta
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igazad lehet, ilyen wannabe kisgyerekekkel nem érdemes leállni vitázni... Csak azt az egyet nem értem, hogy tök normális már egy ideje,de valamiért pár napja elkezdte ezt az újabb fajta elmebaját.
Még én játszom a nagyfiút? Azt hiszed amiért idősebb vagy olyan menő vagy? De inkább nem folytattom, főleg veled
Exelied: Szerkeszés gomb!
Szerk: baniaa3 2009-01-12 20:09:05
beküldve: 2009-01-12 20:07:25
(#9223) én baniaa-t és a kiírását,meg a kommentjét,hangos zsóval nem kommentálnám,max egy nyögéssel:
Szentem ne folytasd a vitát,a végén úgy is csak mindenki írná,hogy kuss legyen mindenki,ne ingereljétek a troolt
Menj vissza tanulni...!
Ezt inkább nem kommentálnám, mert nagyon csúnya lenne...
Csak higgadtan ennyit:
Nagyon nagy fiúnak akarsz tűnni? Úgy, hogy azt mondod, amit a többiek szoktak? Hát hajrá, de legalább akkor mondd, amikor igazad van, mert így nagyon gázul veszi ki magát...