Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-12 17:58:00
(#9206) Sziasztok én vagyok Leouch..Kihívásra kész..
De ez más sakktáblán játszodik.. Nekem van a hírhet Fekete Lovagok katonái.. És nekünk fekete lovagoknak, robotunk van.
Valaki (k) Britániával lesznek... Elöször a Britania vezetőjét kell kiválasztani.. Utána lehet dönteni melyik csapatal leszel...
Utána mikor kész leszünk a csapatokal rangok lesznek:
(Pilóta stb, stb..) Szabályok!:
* Lehetetlent ami az animébe is lehetetlen nem szabad csinálni
(pl: Hátul támadás és meghalt akkor meghalt és nem éled újra)
* 10+1(vezető) lesznek a csapat tagok.
*És a Fekete Lovagok kezdenek.
De ez más sakktáblán játszodik.. Nekem van a hírhet Fekete Lovagok katonái.. És nekünk fekete lovagoknak, robotunk van.
Valaki (k) Britániával lesznek... Elöször a Britania vezetőjét kell kiválasztani.. Utána lehet dönteni melyik csapatal leszel...
Utána mikor kész leszünk a csapatokal rangok lesznek:
(Pilóta stb, stb..) Szabályok!:
* Lehetetlent ami az animébe is lehetetlen nem szabad csinálni
(pl: Hátul támadás és meghalt akkor meghalt és nem éled újra)
* 10+1(vezető) lesznek a csapat tagok.
*És a Fekete Lovagok kezdenek.
Szerk: baniaa3 2009-01-12 17:58:54
beküldve: 2009-01-12 17:56:49
(#9205) beküldve: 2009-01-12 17:53:37
(#9204) beküldve: 2009-01-12 17:47:39
(#9203) beküldve: 2009-01-12 17:47:33
(#9202) ez inkább ilyen cg feelingű sakk játszma

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 17:43:17
(#9201) Ez ügyes volt L!Le a kalappal mint valami sakkjátszma!Már teljesen azt hiszem!Csak én olyan sakkozó vagyok...aki nem áldoz egy értékeset egy olyanért ami később ugyanúgy megszerezhető!Csak tod!Az a kár hogy míg nálam a halálista és Misa szeme..én vagyok az Isten és folytathatom a jobb világ megteremtését!Te meg fogd rám hogy én vagyok Kira!Szerinted kit néznek Kirának!Azt akinél egy csomó ál-halállista van és bujkál...vagy azt akire nem is tudnak semmit bizonyítani...ez van!Szóval ha elégeted a listát magadnak teszel jót...és nem nekem!

beküldve: 2009-01-12 17:43:14
(#9200) Várom a támadásod, Kira. Minden percben fel vagyok készülve.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-12 17:39:15
(#9199) Ez bizony okos ötlet volt.

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
L! Hiába csináltál hamis halállistát...ugyanis tudtam hogy Misában nem nagyon lehet megbízni...épp ezért mindíg magamnáltartottam az eredetit!Ebből következik hogy azt soha nem adtam ki a kezeim közül...tehát te sem másolhattad le...csak azt amit én odaadtam Misána,vagyis a hamislistát!így van 3 hamislista és azt hitted bedőlök!Hát ezt nagyon megetted!

Beismerem, nagyon okos vagy Yagami Light, de engem akkor se ölhetsz meg ,nem tudod a nevem. És... ha már ilyen egész jól gondolkodtál, megdicsérlek, én is teszek-veszek egy pár dolgot.

- Hoppá! Nekem is van hamis listám!
Neked is van, de csak Kizárólag abba van beírva a nevem, amelyik nálam van.
Értelmezni, az utolsó mondatot:
Ez kézérintkezésre működik. Vagyis, érzékeli a lista, ha például, Matsuda nyúl a listához, akkor automatikusan, kitörlődnek a beleírt név/nevek.
Nos, mit szólsz ehez, Kira?

,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-12 17:35:59
beküldve: 2009-01-12 17:31:32
(#9197) beküldve: 2009-01-12 17:24:48
(#9196) De csak akkor ha úgy végződik a történet.

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
emberek,ha lehet ne bonyolítsátok túl ezt,mert ha ezt végigjátszogatjátok,a végén vagy 100 hamis lista lesz

Ne szólj bele!

beküldve: 2009-01-12 17:23:29
(#9194) emberek,ha lehet ne bonyolítsátok túl ezt,mert ha ezt végigjátszogatjátok,a végén vagy 100 hamis lista lesz

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-12 17:20:33
(#9193) beküldve: 2009-01-12 17:19:47
(#9192) L! Hiába csináltál hamis halállistát...ugyanis tudtam hogy Misában nem nagyon lehet megbízni...épp ezért mindíg magamnáltartottam az eredetit!Ebből következik hogy azt soha nem adtam ki a kezeim közül...tehát te sem másolhattad le...csak azt amit én odaadtam Misána,vagyis a hamislistát!így van 3 hamislista és azt hitted bedőlök!Hát ezt nagyon megetted!