Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-12 17:58:00
(#9206) Sziasztok én vagyok Leouch..Kihívásra kész..
De ez más sakktáblán játszodik.. Nekem van a hírhet Fekete Lovagok katonái.. És nekünk fekete lovagoknak, robotunk van.
Valaki (k) Britániával lesznek... Elöször a Britania vezetőjét kell kiválasztani.. Utána lehet dönteni melyik csapatal leszel...
Utána mikor kész leszünk a csapatokal rangok lesznek:
(Pilóta stb, stb..) Szabályok!:
* Lehetetlent ami az animébe is lehetetlen nem szabad csinálni
(pl: Hátul támadás és meghalt akkor meghalt és nem éled újra)
* 10+1(vezető) lesznek a csapat tagok.
*És a Fekete Lovagok kezdenek.
De ez más sakktáblán játszodik.. Nekem van a hírhet Fekete Lovagok katonái.. És nekünk fekete lovagoknak, robotunk van.
Valaki (k) Britániával lesznek... Elöször a Britania vezetőjét kell kiválasztani.. Utána lehet dönteni melyik csapatal leszel...
Utána mikor kész leszünk a csapatokal rangok lesznek:
(Pilóta stb, stb..) Szabályok!:
* Lehetetlent ami az animébe is lehetetlen nem szabad csinálni
(pl: Hátul támadás és meghalt akkor meghalt és nem éled újra)
* 10+1(vezető) lesznek a csapat tagok.
*És a Fekete Lovagok kezdenek.
Szerk: baniaa3 2009-01-12 17:58:54
beküldve: 2009-01-12 17:56:49
(#9205) beküldve: 2009-01-12 17:53:37
(#9204) beküldve: 2009-01-12 17:47:39
(#9203) beküldve: 2009-01-12 17:47:33
(#9202) ez inkább ilyen cg feelingű sakk játszma
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-12 17:43:17
(#9201) Ez ügyes volt L!Le a kalappal mint valami sakkjátszma!Már teljesen azt hiszem!Csak én olyan sakkozó vagyok...aki nem áldoz egy értékeset egy olyanért ami később ugyanúgy megszerezhető!Csak tod!Az a kár hogy míg nálam a halálista és Misa szeme..én vagyok az Isten és folytathatom a jobb világ megteremtését!Te meg fogd rám hogy én vagyok Kira!Szerinted kit néznek Kirának!Azt akinél egy csomó ál-halállista van és bujkál...vagy azt akire nem is tudnak semmit bizonyítani...ez van!Szóval ha elégeted a listát magadnak teszel jót...és nem nekem!
beküldve: 2009-01-12 17:43:14
(#9200) Várom a támadásod, Kira. Minden percben fel vagyok készülve.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-12 17:39:15
(#9199) Ez bizony okos ötlet volt.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
L! Hiába csináltál hamis halállistát...ugyanis tudtam hogy Misában nem nagyon lehet megbízni...épp ezért mindíg magamnáltartottam az eredetit!Ebből következik hogy azt soha nem adtam ki a kezeim közül...tehát te sem másolhattad le...csak azt amit én odaadtam Misána,vagyis a hamislistát!így van 3 hamislista és azt hitted bedőlök!Hát ezt nagyon megetted!
Beismerem, nagyon okos vagy Yagami Light, de engem akkor se ölhetsz meg ,nem tudod a nevem. És... ha már ilyen egész jól gondolkodtál, megdicsérlek, én is teszek-veszek egy pár dolgot. Az igaz, hogy nálad van az igazi lista, de itt álljunk meg egy percre. Nálam is van egy lista, igaz, hogy az hamis, de nem is ez a lényeg. Hanem, el fogom égetni az összes halállistát, kivétel azt, ami nálad van. Ez nem is ellened szól, hanem, hogy ne derüljön ki az igazi nevem. Ám, csak akkor nem tüzelem el a hamis halállistákat, ha ideadod, a te igazi halállistádat. Ennyiről szól az egész, de mielőtt azt mondanád:
- Hoppá! Nekem is van hamis listám!
Neked is van, de csak Kizárólag abba van beírva a nevem, amelyik nálam van.
Értelmezni, az utolsó mondatot:
Ez kézérintkezésre működik. Vagyis, érzékeli a lista, ha például, Matsuda nyúl a listához, akkor automatikusan, kitörlődnek a beleírt név/nevek.
Nos, mit szólsz ehez, Kira?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-12 17:35:59
beküldve: 2009-01-12 17:31:32
(#9197) beküldve: 2009-01-12 17:24:48
(#9196) De csak akkor ha úgy végződik a történet.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
emberek,ha lehet ne bonyolítsátok túl ezt,mert ha ezt végigjátszogatjátok,a végén vagy 100 hamis lista lesz
Ne szólj bele!
beküldve: 2009-01-12 17:23:29
(#9194) emberek,ha lehet ne bonyolítsátok túl ezt,mert ha ezt végigjátszogatjátok,a végén vagy 100 hamis lista lesz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-12 17:20:33
(#9193) beküldve: 2009-01-12 17:19:47
(#9192) L! Hiába csináltál hamis halállistát...ugyanis tudtam hogy Misában nem nagyon lehet megbízni...épp ezért mindíg magamnáltartottam az eredetit!Ebből következik hogy azt soha nem adtam ki a kezeim közül...tehát te sem másolhattad le...csak azt amit én odaadtam Misána,vagyis a hamislistát!így van 3 hamislista és azt hitted bedőlök!Hát ezt nagyon megetted!