Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-01 22:47:58
(#8531) Akkor most erőt veszek magamon és leírom az Ausztriai síelés "nagy eseményeit". Hátha valaki még el is olvassa.
26-án indultunk, aznap még nem síeltünk csak berendezkedtünk.
Már tavaly is ezen a helyen -Koralpén- voltunk a két ünnep között, de most úgy döntöttünk, hogy szilveszterre is maradunk.
Jól kifogtuk, valami Dunaújvárosi bunkók voltak felettünk és mind a 7 nap alatt úgy dübörögtek, hogy majd' leszakadt a plafon.
27-én már síeltünk, kicsit köd volt, de azért közel nem annyira, mint egy-két héttel ezelőtt LAchtalban, ahol apukámmal és a tesómmal voltunk.
28-ától végig jó volt az idő. Viszont sajnos Koralpében eléggé trehányan vannak karbantartva a pályák, így a lesíelt 5 nap alatt csak egyszer mentek végig a pályákon ratrakkal. Ez mondjuk szívás volt a gyengébben síelőknek/boardozóknak, mert néhol jeges/buckás volt a pálya. Engem különösebben ez nem zavart. Jó volt az idő, jó ugratók voltak, nem voltak túl sokan, nekem ennyi elég.
Az utolsó síelési napon 31-én találkoztunk egy magyar nénivel, akivel már tavaly is találkoztunk ugyanitt. Ez a néni 65 évesen tanult meg síelni és még most 71 évesen is nyomja. Azért ez bámulatraméltó, respekt neki. Na és akkor kiderült, hogy ez a néni egy sulistársam nagymamája, és a sulistársam is itt van. Ja és ezzel a sulistársammal szinte mindig összetalálkozom véletlenül sulin kívül is. SakuraCon 2008, Őszi Con 2008, és most itt sok száz kilométerrel odébb is. Kár, hogy csak 31-én találkoztunk, ha hamarabb találkoztunk volna, tarthattunk volna egy kétszemélyes, Téli ÁnyiméKont is.
A napjaim az új H.P.Lovecraft kötetem olvasásával (ami mellesleg kibajó), rajzolással, PSP-zéssel, mangaolvasással és sakkozással teltek. Ja, a síelés után persze.
Na de most jön a főattrakció! A szilveszter.
Volt digiTV a szobában és volt rajta egy darab magyar adó is! Bekapcsoltuk és ennek néztük a "fergeteges műsorát"!
Ez a csatorna nem más, mint a BUDAPEST TV!
A TV, amely olyan híres sztárokat vonultat fel, mint Anettka és olyan népszerű műsorai vannak, mint a telefonos gyógyítás és a szakállas bácsis kártyajóslás!
Nos a Budapest TV előásta a kriptából a 30 éve kamerát nem látott énekeseket, mint például Leblanc Győzőt és Szenes Évát. És a műsorvezető Poór Péter művészúr volt!
Természetesen az örökhírű Budapest Televízió friss sztárokat, ifjú tehetségeket is felvonultatott, mint például Bunyós Pityut (így kiírták a nevét, komolyan), akit a nyóckerből szedtek össze és tényleg bunyós, összevert képe volt.
Továbbá fellépett egy református pap is, copfos hajjal, és valami blues dalt adott elő, és olyan menőnek érezte magát.
És mellesleg a közönség is nagyon jó volt! Voltak vagy tizen, két műanyag asztalnál ültek, műanyag székeken, a túlnyomórészt nyugdíjasok. Szerencsétlenek 19ezer forintot fizettek a belépőért és csak egy üveg (Dankó Pista "márkájú") bort ihattak meg öten. Tudjátok, ez az a bor, amit műanyagpalackban lehet kapni...
Na mindegy, a háttérben ment ez a szar, mi inkább Catanoztunk, aztán meg apukámmal átmentünk a másik szobába sakkozni.
2008. 12. 31. tanulsága: Soha a büdös k*rva életben ne nézzetek Budapest TV-t!
Pár sztárfotó Bunyós Pityuról:
26-án indultunk, aznap még nem síeltünk csak berendezkedtünk.
Már tavaly is ezen a helyen -Koralpén- voltunk a két ünnep között, de most úgy döntöttünk, hogy szilveszterre is maradunk.
Jól kifogtuk, valami Dunaújvárosi bunkók voltak felettünk és mind a 7 nap alatt úgy dübörögtek, hogy majd' leszakadt a plafon.
27-én már síeltünk, kicsit köd volt, de azért közel nem annyira, mint egy-két héttel ezelőtt LAchtalban, ahol apukámmal és a tesómmal voltunk.
28-ától végig jó volt az idő. Viszont sajnos Koralpében eléggé trehányan vannak karbantartva a pályák, így a lesíelt 5 nap alatt csak egyszer mentek végig a pályákon ratrakkal. Ez mondjuk szívás volt a gyengébben síelőknek/boardozóknak, mert néhol jeges/buckás volt a pálya. Engem különösebben ez nem zavart. Jó volt az idő, jó ugratók voltak, nem voltak túl sokan, nekem ennyi elég.
Az utolsó síelési napon 31-én találkoztunk egy magyar nénivel, akivel már tavaly is találkoztunk ugyanitt. Ez a néni 65 évesen tanult meg síelni és még most 71 évesen is nyomja. Azért ez bámulatraméltó, respekt neki. Na és akkor kiderült, hogy ez a néni egy sulistársam nagymamája, és a sulistársam is itt van. Ja és ezzel a sulistársammal szinte mindig összetalálkozom véletlenül sulin kívül is. SakuraCon 2008, Őszi Con 2008, és most itt sok száz kilométerrel odébb is. Kár, hogy csak 31-én találkoztunk, ha hamarabb találkoztunk volna, tarthattunk volna egy kétszemélyes, Téli ÁnyiméKont is.
A napjaim az új H.P.Lovecraft kötetem olvasásával (ami mellesleg kibajó), rajzolással, PSP-zéssel, mangaolvasással és sakkozással teltek. Ja, a síelés után persze.
Na de most jön a főattrakció! A szilveszter.
Volt digiTV a szobában és volt rajta egy darab magyar adó is! Bekapcsoltuk és ennek néztük a "fergeteges műsorát"!
Ez a csatorna nem más, mint a BUDAPEST TV!
A TV, amely olyan híres sztárokat vonultat fel, mint Anettka és olyan népszerű műsorai vannak, mint a telefonos gyógyítás és a szakállas bácsis kártyajóslás!
Nos a Budapest TV előásta a kriptából a 30 éve kamerát nem látott énekeseket, mint például Leblanc Győzőt és Szenes Évát. És a műsorvezető Poór Péter művészúr volt!
Természetesen az örökhírű Budapest Televízió friss sztárokat, ifjú tehetségeket is felvonultatott, mint például Bunyós Pityut (így kiírták a nevét, komolyan), akit a nyóckerből szedtek össze és tényleg bunyós, összevert képe volt.
Továbbá fellépett egy református pap is, copfos hajjal, és valami blues dalt adott elő, és olyan menőnek érezte magát.
És mellesleg a közönség is nagyon jó volt! Voltak vagy tizen, két műanyag asztalnál ültek, műanyag székeken, a túlnyomórészt nyugdíjasok. Szerencsétlenek 19ezer forintot fizettek a belépőért és csak egy üveg (Dankó Pista "márkájú") bort ihattak meg öten. Tudjátok, ez az a bor, amit műanyagpalackban lehet kapni...
Na mindegy, a háttérben ment ez a szar, mi inkább Catanoztunk, aztán meg apukámmal átmentünk a másik szobába sakkozni.
2008. 12. 31. tanulsága: Soha a büdös k*rva életben ne nézzetek Budapest TV-t!
Pár sztárfotó Bunyós Pityuról:
Szerk: .., 2009-01-01 22:52:04
beküldve: 2009-01-01 22:21:22
(#8530) beküldve: 2009-01-01 22:17:38
(#8529) Pompás reggelt midnenkinek!
És boldog új évet!
Remélem midnenkinek hasonló jó és eseménydús szilvesztere volt ;)
És boldog új évet!
Remélem midnenkinek hasonló jó és eseménydús szilvesztere volt ;)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Köszi.
Amúgy Joet próbáltam nyominak rajzolni és szerintem a 2. képen levő valaki túl menőn néz ki ahhoz, hogy Joe legyen.
Amúgy Joet próbáltam nyominak rajzolni és szerintem a 2. képen levő valaki túl menőn néz ki ahhoz, hogy Joe legyen.
Tudom, ha nyomib lene jobban hasonlitana rá.
És a 1.kép a főgonoszra üt
Szerk: baniaa3 2009-01-01 22:09:39
Köszi.
A 2.kép az elkébzelésem szerint jobban hasonlit az elkébzelt Joera és az első kép is tetszik, gratula!
Szerk: baniaa3 2009-01-01 22:06:24
beküldve: 2009-01-01 22:02:37
(#8525) Tehát akkor itt lenne a két Igazságos Szárnyak fanartom:
[Link]
Ez a kép nevezhető akár a készülő I.Sz. manga promóciójának is.
Angolulnemtudók számára Artist's Comments fordítása:
Ő Joe az I.Sz.-ből. Ez a kép megmutatja kettős személyiségét. Nappal egy átlagos diák, de éjszaka ő Az Igazságos Szárnyak Birtoklója!
[Link]
Ő nincs benne az I.Sz.-ben, én találtam ki, de szerintem ő jó segítőtársa lenne Joenak, mikor Joe elfogadja a küldetését. Szóval Baniaa, a későbbiekben akár bele is írhatod a sztoriba.
Remélem tetszenek.
[Link]
Ez a kép nevezhető akár a készülő I.Sz. manga promóciójának is.
Angolulnemtudók számára Artist's Comments fordítása:
Ő Joe az I.Sz.-ből. Ez a kép megmutatja kettős személyiségét. Nappal egy átlagos diák, de éjszaka ő Az Igazságos Szárnyak Birtoklója!
[Link]
Ő nincs benne az I.Sz.-ben, én találtam ki, de szerintem ő jó segítőtársa lenne Joenak, mikor Joe elfogadja a küldetését. Szóval Baniaa, a későbbiekben akár bele is írhatod a sztoriba.
Remélem tetszenek.
Szióka emberek!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudja-e valaki, hogy mi van a manga.hu-val?
(Miért nem müködik? )
(Miért nem müködik? )
Nem működik? Sztem neteddel van vmi gond, mert nálam tökéletesen megy.. Próbáld később megnyitni újra, hátha megjavul.
Szerk.: Most hogy jobban megnézem. Csak a főoldal jön be nekem, más nem. Gondolom erre gondoltál előbb, félreértettelek, gomen ^^' De írták hogy vmi hiba volt/van.
Szerk: Toushiro 2009-01-01 21:20:44
beküldve: 2009-01-01 21:15:30
(#8523) Szióka emberek!
(Miért nem müködik? )
(Miért nem müködik? )
LOL, ma volt. De január 6.-án is lesz.
Tudom, már el is olvastam, csak kíváncsi vagyok a folytatásra .D
Szia!*ő is integet*.
Valami téma?
Valami téma?
Visszajöttem. Azt hittem, tesóm idejön a géphez, de nem. Ezért itt vagyok. XD
Ám, tényleg mi a téma?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-01 21:10:54
No Bania, én is írok néhány szót az oldaladról.
Jó hogy jött ez a kicsi alakítás, jobb lett mint ami eddig volt. Szóval gratulálok. ^^
Animét meg ilyeneket én nálad nem szoktam nézni, csak a regényedet olvasom. :) (mikor lesz új rész belőle?)
Jó hogy jött ez a kicsi alakítás, jobb lett mint ami eddig volt. Szóval gratulálok. ^^
Animét meg ilyeneket én nálad nem szoktam nézni, csak a regényedet olvasom. :) (mikor lesz új rész belőle?)
LOL, ma volt. De január 6.-án is lesz.
beküldve: 2009-01-01 21:06:33
(#8519) No Bania, én is írok néhány szót az oldaladról.
És azért valami animét néztél?
Hogyha a te oldaladról:
Csak belekezdtem a Death Note 30. részébe. Meg láttam, lesz szinkronos Bleach.
Hogyha nem a te oldaladról:
Akkor nem néztem semmit.
Szerk.: Na, megyek! Sziasztok! *integet*
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-01 21:04:47