Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-01 20:59:28
(#8516) Mindenkilap!Csak igy tudom megcsinálni az üzenőfalt meg ezeket ha lehetne én is ezt csinálnám
Akkor bocs...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-01 20:54:05
(#8514) Mindenkilap!Csak igy tudom megcsinálni az üzenőfalt meg ezeket ha lehetne én is ezt csinálnám
Remélem nem röhögtök ki hogy milyen vérszegény grafikás manga lesz.
Csak jó lesz az! Nem tudom, hogy ez off, (bár mondjuk ez off topic) vagy nem, de leírok bár cuccost, vagy mi a szösz:
Jó lett az oldalad! Csak szerintem, egy nagy háttér legyen, és úgy foglalja be a helyet. A hirdetéseket ne lehessen húzni, az Üzenőfal nagyobb legyen, minden hozzászólás látszódjon (vagy csak nekem nem látszódik...), az óra kiemelkedő legyen! Csak jó tanácsok, szerintem így tökéletes lenne az oldal (bár így se rossz)!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-01 20:52:55
beküldve: 2009-01-01 20:47:19
(#8512)
Szerk: baniaa3 2009-01-01 20:48:08
Egyébként, én biztos, hogy nem lennék túl jó manga rajzoló. Akit eddig sikerült lerajzolnom, normálisan, fejből, akkor az Yachiru. Az volt az 1 animerajzom, de az tökéletes lett.
,,Hitler fején ugrálok!"
Mangarajzolást nem vállalok. Csak néha egy-két fanartot.
Várjál, előbb még feltöltöm.
Várjál, előbb még feltöltöm.
Én 31-én nem tudtam mit rajzolni, szal akkor gondoltam rajzolok Joe-ról egy képet és annyira megtetszett, hogy rajzoltam mégegy I.Sz.-eset. Majd még fogok többet is. Ja és ha igényt tartasz rá, majd kiteheted az oldaladra.
Kössünk szerződést, te rajzolod a mangát én csak a karaktereket megmutatom És kiteszem milyen nevet használjam Bence?
Én 31-én nem tudtam mit rajzolni, szal akkor gondoltam rajzolok Joe-ról egy képet és annyira megtetszett, hogy rajzoltam mégegy I.Sz.-eset. Majd még fogok többet is. Ja és ha igényt tartasz rá, majd kiteheted az oldaladra.
Szerk.: Ja és gratulálok, hogy "megszállódtál". És mellesleg nagyon sokat változtál az első regisztrálásod óta, pozitív irányban! *vállveregetés*
Szerk.: Ja és gratulálok, hogy "megszállódtál". És mellesleg nagyon sokat változtál az első regisztrálásod óta, pozitív irányban! *vállveregetés*
Szerk: .., 2009-01-01 20:33:30
Kész a honlap újutása.Enyi ideig csináltam és az egyről nem haladtam a kettöre
Én a mangát várom már nagyon.
Mellesleg mint már említettem rajzoltam két I.Sz. fanartot. Mindjárt fel is töltöm, majd belinkelem.
Nagyon rosszul rajzolok de jan6ra kész kell lenie.
A rajz nem az én műtárgyam
Kész a honlap újutása.Enyi ideig csináltam és az egyről nem haladtam a kettöre
Én a mangát várom már nagyon.
Mellesleg mint már említettem rajzoltam két I.Sz. fanartot. Mindjárt fel is töltöm, majd belinkelem.
beküldve: 2009-01-01 20:15:06
(#8505) Kész a honlap újutása.Enyi ideig csináltam és az egyről nem haladtam a kettöre
Szerk: baniaa3 2009-01-01 20:18:45
story-ba végigtoltad akkor megkéne adnia. csak mert nekem is megadta
őő ezek szerint nem vitted végig a sztorit?? igaz kicsit nehéz mert hát én se tok japánul
Egyébként végigvittem--megmentettem Garaa-t,legyőztem Sasukét elmenekült...ennél tovább nincsen semmi úgy emlékszem!
story-ba végigtoltad akkor megkéne adnia. csak mert nekem is megadta
őő ezek szerint nem vitted végig a sztorit?? igaz kicsit nehéz mert hát én se tok japánul
BANKAI:"hihio Zabimaru"