Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-01 14:39:20
(#8486) Kész a regényem folytatása: Joe és erdőpuschy klán beszélegetése.Extra special!
beküldve: 2009-01-01 14:36:56
(#8485) Jó reggelt és boldog új évet mindenkinek! Én hat után értem haza, szóval most keltem fel, viszont nagyon jól éreztem magam tegnap, remélem, hogy mindenkinek olyan jól telt a szilvesztere, mint nekem.
9/28 NEVER FORGET
Szia Most újitom a honlapot de a Manga még csak kb 10.oldalon tart
Melyik a te oldalad, baniaa? (Elküldenéd a címét?, Megnézném.)
Még nem raktam fel mert, még nincs kész
boricsevviktor.mlap.hu
Szia Most újitom a honlapot de a Manga még csak kb 10.oldalon tart
Melyik a te oldalad, baniaa? (Elküldenéd a címét?, Megnézném.)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-01 13:45:04
(#8481) Ahoj!
BUEK!
Most tartok hazafele, valami Königsburgban vagyok egy benzinkutnal. :P
Majd ha hazaerten es ujraraktam a windowst irok egy kis izet. Abban majd kifejtem milyen volt a szilveszterem. Röviden: Ausztriäban volt digiteve es a Budapest TV fergeteges musorat neztuk tarsasozas kozben. Ez a csatorna hihetetlen. Olyan enekeseket turtak ki a kriptabol, akik fele 30 eve nem nezett kamera. De persze voltak friss celebek is, ifju tehetsegek, mint peldaul Bunyos Pisiti a nyockerbol.
Na majd ezt kifejtem bovebben xD.
Mellesleg rajzoltam 2 I.Sz. fanartot, sztem egesz jok lettek, majd otthon feltoltom.
Kaminaga: majd lojj fotot a Shion figurarol!
BUEK!
Most tartok hazafele, valami Königsburgban vagyok egy benzinkutnal. :P
Majd ha hazaerten es ujraraktam a windowst irok egy kis izet. Abban majd kifejtem milyen volt a szilveszterem. Röviden: Ausztriäban volt digiteve es a Budapest TV fergeteges musorat neztuk tarsasozas kozben. Ez a csatorna hihetetlen. Olyan enekeseket turtak ki a kriptabol, akik fele 30 eve nem nezett kamera. De persze voltak friss celebek is, ifju tehetsegek, mint peldaul Bunyos Pisiti a nyockerbol.
Na majd ezt kifejtem bovebben xD.
Mellesleg rajzoltam 2 I.Sz. fanartot, sztem egesz jok lettek, majd otthon feltoltom.
Kaminaga: majd lojj fotot a Shion figurarol!
beküldve: 2009-01-01 12:56:47
(#8480) jó reggelt és boldog új évet!! x3
nagyon jó volt az este, táncszőnyegeztünk ezerrel (kiderült h kedves barátnémnek van otthon táncszőnyege, szal ő már naon jól nyomta xDD), aztán táncoltunk simán, csak úgy, zenére xDD volt Britney Spííírs paródia (főleg általam xDD), meg saját tűzijáték xD megkaptam a Shion figumat és egy véres-baltás fülbevalót x3 (Higurashis volt az év utolsó pillanata is xDD)
nagyon jó volt az este, táncszőnyegeztünk ezerrel (kiderült h kedves barátnémnek van otthon táncszőnyege, szal ő már naon jól nyomta xDD), aztán táncoltunk simán, csak úgy, zenére xDD volt Britney Spííírs paródia (főleg általam xDD), meg saját tűzijáték xD megkaptam a Shion figumat és egy véres-baltás fülbevalót x3 (Higurashis volt az év utolsó pillanata is xDD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-01 12:53:58
(#8479) BUÉK minden kicsi és nagy mangafannak!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-01 12:48:08
(#8478) Jó reggelt mindenkinek és boldog új évet, utólag is!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-01 11:55:09
(#8477) beküldve: 2009-01-01 10:38:06
(#8476) beküldve: 2009-01-01 10:33:55
(#8475) Jó reggelt és egéséggel pénzel békességel sok-sok Anime/Mangát kivánok ebbe az évbe.
beküldve: 2009-01-01 10:14:49
(#8474) Nah,én zártam valszeg a legrosszabb szilvesztert....7 órán át(!) ültem egy helyben,olvastam deathnote-ot és zenét hallgattam...Akkor voltam csak happy,mikor ismerősnővel sms-eztünk...Aztán még a szüleim csesztek le,hogy miért rontom el mások hangulatát a mogorvaságommal...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-01 04:09:52
(#8473) No, a topicban felröppent ötletek alapján én is előszedtem az évek óta porosodó táncszőnyegemet, és legnagyobb csodálkozásomra még működik. :'D Sőt, kompatibilis stepmaniaval, pedig ehhez a típushoz azt írták, hogy "vagy megy vagy nem". Elég régi kiadás a drága.
Shitfuck, a táncszőnyegezés miatt kiamaradt az újabb Hellsing maraton. T_T Ez már 2009-re csúszik.
Omg omg, kaptam két kötet német nyelvű hardcore yaoi mangát a kedves vendégtől. Funfacts: nem vagyok egy nagy yaoi fangirl, nem beszélek németül. Viszont szépek a csávók. Nem tudom miről szól, de úgy nyomják benne a szépfiúk a seggbekukit mint a huzat.
Hellsingben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves fórumlátogatónak.
//update: óh, és hogy a HBO szilveszteri meglepetésfilmje a Borat volt, egyszerűen lol. Iszonyat ez a film. :'D
Shitfuck, a táncszőnyegezés miatt kiamaradt az újabb Hellsing maraton. T_T Ez már 2009-re csúszik.
Omg omg, kaptam két kötet német nyelvű hardcore yaoi mangát a kedves vendégtől. Funfacts: nem vagyok egy nagy yaoi fangirl, nem beszélek németül. Viszont szépek a csávók. Nem tudom miről szól, de úgy nyomják benne a szépfiúk a seggbekukit mint a huzat.
Hellsingben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves fórumlátogatónak.
//update: óh, és hogy a HBO szilveszteri meglepetésfilmje a Borat volt, egyszerűen lol. Iszonyat ez a film. :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-01-01 04:15:38
beküldve: 2009-01-01 02:00:57
(#8472) Minden fórumozónak és családjának B.U.É.K !!
Nálunk is volt hangulat, csak az volt a baj, hogy majd' megfagytunk az utcán ×D Mi is lőttünk tüzijátékokat és ittam pezsgőt
Nálunk is volt hangulat, csak az volt a baj, hogy majd' megfagytunk az utcán ×D Mi is lőttünk tüzijátékokat és ittam pezsgőt
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?