Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-01 19:30:33
(#8501) story-ba végigtoltad akkor megkéne adnia. csak mert nekem is megadta
BANKAI:"hihio Zabimaru"
de azt is nézd hogy Gaara egy kicsit cheater karakter mert én úgy nekiesek az elenfélnek vele hogy meg se bír mozdulni
Egyértelmű..bár azon gondolkozom hogyan lehet megszerezni a Yondaime-ot,,,na meg asszem a Sasukét kiskorában!Nekem két character hiányzik!!!
beküldve: 2009-01-01 19:26:58
(#8499) de azt is nézd hogy Gaara egy kicsit cheater karakter mert én úgy nekiesek az elenfélnek vele hogy meg se bír mozdulni
ja meg homokfelhővel felrepülsz az égbe és fentről írtod az elenséget
ja meg homokfelhővel felrepülsz az égbe és fentről írtod az elenséget
Szerk: shino-kun 2009-01-01 19:27:53
Jaja főleg az amikor 98-szor kaptam ki ps-2-őn.
Egyébként jó volt mert sokat baromkodtunk igaz light.
az igaság odaát van
igen de a pittbul is odaát van
Nyilván...Mikor Gaara-val kaptad a homokfalat!Pedig mennyit gyakoroltál a Leevel!
beküldve: 2009-01-01 19:22:37
(#8497) ááá accel 2 az királyság az egyik legjobb naruto-s game
beküldve: 2009-01-01 19:15:32
(#8496) Jaja főleg az amikor 98-szor kaptam ki ps-2-őn.
az igaság odaát van
igen de a pittbul is odaát van
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-01-01 19:20:48
ez volt szilveszterkor:
Egész este-éjszaka ps2-őn Naruto Shippuuden Accel 2!
Na meg Cod 2!
Nyilván BUÉK. mindenkinek!!!
Na meg Cod 2!
én is narutóztam, csak én az ultimate ninja3-ak, meg az uzumaki chronichles 2-vel játszottam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-01 18:55:44
(#8494) ez volt szilveszterkor:
Egész este-éjszaka ps2-őn Naruto Shippuuden Accel 2!
Na meg Cod 2!
Na meg Cod 2!
beküldve: 2009-01-01 18:42:04
(#8493) sziasztok...
bpcsi de most nem jön a vidám Nolee mert ugyanis nem emlékszik rá h az éjjel mit csinált csak annyit tud hogy a leépcsőházba aludt még 7 emberrel
bpcsi de most nem jön a vidám Nolee mert ugyanis nem emlékszik rá h az éjjel mit csinált csak annyit tud hogy a leépcsőházba aludt még 7 emberrel
×.musz.musz.×
beküldve: 2009-01-01 18:40:33
(#8492) Hyakkot néztem, nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-01 18:40:53
beküldve: 2009-01-01 18:01:48
(#8491) BUÉK mindenkinek
ps2 vel szétkockultam az agyam
ps2 vel szétkockultam az agyam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-01 18:05:39
Kaminaga: majd lojj fotot a Shion figurarol!
neked is BUÉK!!!! :3
Rendben....majd hnapra meglesz...asszem x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Jó reggelt, Zurelily.
Nekem jól telt a szilveszterem, megnéztem az Irigy Hónaljmirigy-et, a James Bond-os rész volt. Este már olyan fáradt voltam, hogy megnéztem a Mirigyet azt aludtam, de szinte egyből. Na, de mind1, azért jó volt a szilveszterem.
Nekem jól telt a szilveszterem, megnéztem az Irigy Hónaljmirigy-et, a James Bond-os rész volt. Este már olyan fáradt voltam, hogy megnéztem a Mirigyet azt aludtam, de szinte egyből. Na, de mind1, azért jó volt a szilveszterem.
Nem baj, néha ilyen is kell.
Elvégre erre van a szilveszter. Tesóm még mindig ismerősénél van.
,,Hitler fején ugrálok!"
Jó reggelt, Zurelily.
Legalább kialudtad magad. Én meg kitáncoltam magam a következő évtizedre kb. Nem baj, néha ilyen is kell.
9/28 NEVER FORGET
Jó reggelt és boldog új évet mindenkinek! Én hat után értem haza, szóval most keltem fel, viszont nagyon jól éreztem magam tegnap, remélem, hogy mindenkinek olyan jól telt a szilvesztere, mint nekem.
Jó reggelt, Zurelily.
Baniaa: Mingyárt felnézek...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-01 14:43:08