Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Envy: én is sajnálom...most mikor veszem meg a Magányos Csillagot??? Nem fogom kibírni
Most már csak a jövőhét nyugtat :(
MIANEVED?!
igen...csak nyugi...
Envy: én is sajnálom...most mikor veszem meg a Magányos Csillagot??? Nem fogom kibírni
én pl kisebb koromban meghackeltem a géportálos oldalakat, majd otthagytam őket xDDD
majd ő is kinövi reméljükEnvy: én is sajnálom...most mikor veszem meg a Magányos Csillagot??? Nem fogom kibírni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nyugi, nem kell komolyan venni.
Gyerek, unatkozik és ide jár játszani
Nekem volt homokozóm, neki miért nincs?
És már csak röhögni tudok az egész marhaságon, megyek és élvezem Dionüszosz ajándékát...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nyugi, nem kell komolyan venni.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-07 12:03:55
(#5221) Komoly dilemmám vagyon...
Minek járok én ide, mikor EGYES EGYÉNEK (nem túl finom utalás baniaa3-ra) mindig elrontják a kedvem? Így semmi értelme az egésznek!
Minek járok én ide, mikor EGYES EGYÉNEK (nem túl finom utalás baniaa3-ra) mindig elrontják a kedvem? Így semmi értelme az egésznek!
És könyörgöm, baniaa3 eszedbe ne jusson reagálni, értve? Különben elkaplak és kicentrifugázlak! Márha ismered a szót. Hiába ez nem befőtt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-07 11:32:49
(#5219) Szintén jó reggelt mindenkinek. Hogy telt a tegnapi napotok; történt valami érdekes míg nem voltam itt?
beküldve: 2008-12-07 11:28:18
(#5218) Jó reggelt mindenkinek!!! x3
Sajnos nem megyek a HC-ra...mind1, majd bepótolom jövő hétvégén
Aki megy HC-ra, attól majd kérünk egy kis beszámolót >w<
Sajnos nem megyek a HC-ra...mind1, majd bepótolom jövő hétvégén
Aki megy HC-ra, attól majd kérünk egy kis beszámolót >w<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Azzi! Merre jársz?
Itt voltam, de inkább nem is szóltam semmi. Nincs ma kedvem baniaa-hoz.
Egy kicsit másnapos vagyok, meg fáradt, de mindjárt indulok el itthonról ebédelni, aztán vetítés, buli, szóval nem lankadhatok
De legalább tegnap sikerült 2 tételt kidolgoznom és ma hajnal 2kor, amikor hazaértem elkezdtem a 3.at. ^^
no pussy, just the dicks
Bitefight:
[Link]
Aizen: Nem úgy van az a bitefight-os szabálykönyvben, hogy fórumra kitenni szabálytalan? Ejejejejejej
baniaa3: Na fiacskám, ennek is sok értelme volt *buksisimi* Ügyes voltál...
Azzi! Merre jársz?
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-07 11:07:38
beküldve: 2008-12-07 10:36:25
(#5213) ,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-07 10:37:38
beküldve: 2008-12-07 09:07:47
(#5212) AnimeKarácsonyra pedig valószínűleg én nem tudok menni. Péceli forgatás, ejj ejj. Bár ha még most megpróbálom lerendezni a csoportvezetővel, talán még esélyes a dolog, de egyáltalán nem valószínű.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ugyan már, a mangák édes illatánál, a poszterek halk susogásánál és a tömeg hömpölygésénél több társaságra nincs is szükség.
Hehh köszi
Na majd jövőhéten...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-07 09:00:35
(#5210) Jéé az tényleg ma van. Sok sikert Nektek, akik mennek!
no pussy, just the dicks