Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hát,ha a téma beindul,akkor aki tud az tud
na amint felbukkantam, a téma elhalt ....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-06 22:27:15
(#5193) hát,ha a téma beindul,akkor aki tud az tud
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tegnap én meg átléptem a magam szabta határokat és dragda átvezetett a yuri birodalmába.Thank you!
Oh, és micsoda örömmel tettem!
És ahogy ígértem, visszatértem! Komolyan srácok, hogy tudtok ennyit írni alig 12 óra alatt?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-06 22:19:14
beküldve: 2008-12-06 21:59:36
(#5191) Hellóka
20 Ft-ért egy seggrepacsi? Hmm sok kollégámat "feljelenthetném szexuális zaklatásért mert ők csinálják" sőt össze vissza pecsételnek a komoly doktor urak
20 Ft-ért egy seggrepacsi? Hmm sok kollégámat "feljelenthetném szexuális zaklatásért mert ők csinálják" sőt össze vissza pecsételnek a komoly doktor urak
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-12-06 21:55:01
(#5190) megj ez 5-be vagy 6-ban volt,és azért fizetett a srác,meg különben a csaj acélbetkóssal készülődött volna a rántottához
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-06 21:53:36
(#5189) xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-06 21:50:29
(#5186) perverzség csúcsán volt osztájtársnőm áll: tavaly vagy tavaly előtt megengedte egy srácnak,hogy az rácsapjon egyet a seggére,20 ft-ért...
beküldve: 2008-12-06 21:50:10
(#5185) beküldve: 2008-12-06 21:48:38
(#5184) A lányok amúgy csak mondják, hogy perverzek, egyébként nem is azok. ^^
mondod te xD
szerk: Nanao is mellém állt...néha azért rosszabbak vagyunk, mint a fiúk
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-06 21:47:30
beküldve: 2008-12-06 21:46:51
(#5182) Love Hinát és a Lovenistát nagyon szeretem. *-*
A lányok amúgy csak mondják, hogy perverzek, egyébként nem is azok. ^^
A lányok amúgy csak mondják, hogy perverzek, egyébként nem is azok. ^^
beküldve: 2008-12-06 21:34:30