Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tegnap én meg átléptem a magam szabta határokat és dragda átvezetett a yuri birodalmába.Thank you!
LOL
áhh,Love hina,Ichigo 100%,shura to otome, Lovenista, Royal seventeen és társai után, a yuri az semmi
Meg Green Green GRANTZ
nah betöltöttem ma a 15öt végre:)
Boldog születésnapot! Nekem még több mint fél évet kell várnom, hogy 15 lehessek.
beküldve: 2008-12-06 21:31:23
(#5176) beküldve: 2008-12-06 21:30:33
(#5175) áhh,Love hina,Ichigo 100%,shura to otome, Lovenista, Royal seventeen és társai után, a yuri az semmi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
LOL xDDD
ejnye...ilyen fiatalon...ebből strigula lesz xD
*akkor már neki is járna pár*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-06 21:21:40
(#5173) Happy birthday to you nanao!
perverz téma: Mindaddig jó nekünk,hogy a lányok perverzebbek,amíg el nem jutnak a korbácsolásig
perverz téma: Mindaddig jó nekünk,hogy a lányok perverzebbek,amíg el nem jutnak a korbácsolásig
Tegnap én meg átléptem a magam szabta határokat és dragda átvezetett a yuri birodalmába.Thank you!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-06 21:24:27
Nagyon boldog szülinapot!
shino-kun: Jaja, én is itt leszek azt hiszem még egy darabig, a kor nem akadály.
shino-kun: Jaja, én is itt leszek azt hiszem még egy darabig, a kor nem akadály.
Szerk: Yumi 2008-12-06 21:01:09
beküldve: 2008-12-06 20:25:26
(#5171)
Szerk: .., 2008-12-06 20:25:19
hát igen...ez így van
Zsolti: ejnye...mit keres itt egy ilyen vénember? x3
*saját tapasztalat a yaoi-olvasós, és a fiúöltözőbe-belesős fejével*
Zsolti: ejnye...mit keres itt egy ilyen vénember? x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Boldog szülinapot kívánok!
BTW az utóbbi fél évben megbizonyosodtam arról, hogy a lányok a legperverzebbek.
BTW az utóbbi fél évben megbizonyosodtam arról, hogy a lányok a legperverzebbek.
az nem baj
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Boldog szülinapot kívánok!
beküldve: 2008-12-06 20:20:02
(#5166) beküldve: 2008-12-06 20:19:38
(#5165)