Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-07 08:54:49
(#5209) Ugyan már, a mangák édes illatánál, a poszterek halk susogásánál és a tömeg hömpölygésénél több társaságra nincs is szükség.
Bár azt hiszem egyedül én sem mennék el. Noshát, nekem lassan indulnom kell.
Bár azt hiszem egyedül én sem mennék el. Noshát, nekem lassan indulnom kell.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-07 08:48:27
(#5208)
Szerk: SötétOldal 2008-12-07 08:48:36
beküldve: 2008-12-07 08:22:27
(#5207) Ej az este kissé sokat ittam, de fel a fejjel, most rohanhatok a MiNK vetítést megnyitni...ünnepélyesen. Valószínüleg az is ivásba fog torkollni. Tegnap Absynthe odatette magát. Ma valszeg a házi bodza lesz a sláger.
Pedig ittam már életembe jókat. Többek közt egyszer Alisterékkel
Pedig ittam már életembe jókat. Többek közt egyszer Alisterékkel
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-06 23:49:07
(#5205) Angry Video Gme Nerd. Kb. olyan mint fredyD csak híresebb egy "kicsit"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Scotch Whiskey vagy mézes-barackos mindenképp kell. De nehéz lesz így holnap HungaroComixra menni.
Addig is valami zseniális: [Link] Angol tudás szükségeltetik.
Végigkérdeztem a Hellsing castot, pár énekest, színészt. Az addig oké, hogy tudja SpongyaBobot, de hogy Carmen Sandiego és Cookie Monster is megvan neki hihetelen. Oo
Gyakorolgatom vele Hiranot, hogy kicsit gördülékenyebben menjen (eddig mindig csak 20 felett jött össze), plusz megpróbáltam bevezetni az "Is your character a mangaka?" kérdést.
Óh, és még AVGN-t és Nostalgia Criticet is tudja. ;) He-man, Rayman, etc; nem is tudom kiket/miket kérdeztem már tőle.
Végigkérdeztem a Hellsing castot, pár énekest, színészt. Az addig oké, hogy tudja SpongyaBobot, de hogy Carmen Sandiego és Cookie Monster is megvan neki hihetelen. Oo
Gyakorolgatom vele Hiranot, hogy kicsit gördülékenyebben menjen (eddig mindig csak 20 felett jött össze), plusz megpróbáltam bevezetni az "Is your character a mangaka?" kérdést.
Óh, és még AVGN-t és Nostalgia Criticet is tudja. ;) He-man, Rayman, etc; nem is tudom kiket/miket kérdeztem már tőle.
AVGN-t is tudja? O.o ez aztán a tájékozott masina
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-06 23:31:53
(#5201) Scotch Whiskey vagy mézes-barackos mindenképp kell. De nehéz lesz így holnap HungaroComixra menni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-12-06 23:35:07
beküldve: 2008-12-06 23:30:39
(#5200) ehh ehh...azt hittem ezt már msn-en megbeszéltük ;)
Oh, és micsoda örömmel tettem!
Engem is bevezetnél? LOL
Vagy csak Exiled tud ilyen nay örömet okozni neked?
Bocs, perverzkedés kikapcsolva.
megvan éjfélig maradjunk fent és csapjunk bulit!^^
Jéééj, és ki hozza a piát? beküldve: 2008-12-06 22:59:29
(#5197) megvan éjfélig maradjunk fent és csapjunk bulit!^^
jé,néámá már fél 11 múlt! milyen gyorsan repül az idő...
És mingyá 11! Hova is raktam a konfettit? *körbeles*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-06 22:37:47
(#5195) jé,néámá már fél 11 múlt! milyen gyorsan repül az idő...