Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Envy, remélem megkomolyodik az osztályod parasztabbik fele.
Nincs rá sok esély...
Azért köszi
Nézem is sebtiben!
"...Tanulj meg fiacskám komédiázni...mert minden-minden csak komédia..."
Please,akinek van egy kis ideje,vegyen fel smn-re,szóljon oszt átnyomom a könyvet,hogy hallajk kis építő jellegű kritikát)
Én is felveszlek majd MSN-re, és átnyomhatod a könyvedet.
Igen, azt mondják a kettő kábé hasonló. Amúgy közben meglettem a rendszerben szóval fogalmam sincs mi lehetett délelőtt...(Vagyis hát tippem azért van.) Igazából annyira nem érdekel, a lényeg, hogy megvannak a tárgyaim és mostmár pár vizsga is.
Indexem még nekem sincs, fel kéne venni. Remélem, nem derül ki közben, hogy nálunk sincs.
Alister: ez duuuurva. Nagyon. És ebben az a gáz, hogy nem lehet kivédeni. (Ma délelőtt én sem tudtam pontosan, hogy akkor mi lesz most velem.)
Amúgy mindenkinek jó mikulásozást ...vagyis kevés virgácsot és inkább csokit hozzon a Mikulás (bácsi).
na, asszem ma sem alszom semmit .....
Please,akinek van egy kis ideje,vegyen fel smn-re,szóljon oszt átnyomom a könyvet,hogy hallajk kis építő jellegű kritikát)
gomen, én csak azért nem vállalom el, mert a bnőmnek ugyan ez van, múltkor áttolta a 700oldalas regényét, és én még mindig csak a 120. oldalnál tartok
Legfeljebb jól megkritizállak, és vért fogsz izzadni közben! muhaha
Lábbeli témához: akinek se bakancs, se sportcipő, se szandál, annak marad a jó öreg bevált fapapucs.
Envy, remélem megkomolyodik az osztályod parasztabbik fele.
hát igen, lehet h az...
van egy olyan érzésem h baniaa lesz a XXI. sz. nyelvújítója...lehet h csak én vok hülye, de befőttül mondani vmit...hát..ilyet még én nem hallottam xD
Szomóru.
van egy olyan érzésem h baniaa lesz a XXI. sz. nyelvújítója...lehet h csak én vok hülye, de befőttül mondani vmit...hát..ilyet még én nem hallottam xD
Joe és a Pokol Kutya találkozása.(Most kihagytam a komédiát mert, most horrosra csináltam meg)
Most csak egy kérdést tennék fel:hogy lehet valamit befőttesen mondani? XD
"-Arpenhusy is serege gyözött, simán-mondta befötesen"
Persze ennyi erővel beidézgethetném a regényt,de ez akkor sem hagy nyugodni
Hányinger arc,szomorú arc a befötre vonatkozik.