Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Aztanemjóját! Medveanyám, el ne hagyj! Istenek az égben és a földben...
Ez nagyon durva! Nekem csak egy vizsgámat nyelte le egyszer a rendszer (ami miatt mondjuk csúsztam egy-egy évet három tárggyal). Mondjuk legalább itt világosan látszik, hogy nem te voltál a béna, hanem a rendszer használhatatlan...
Ez nagyon durva! Nekem csak egy vizsgámat nyelte le egyszer a rendszer (ami miatt mondjuk csúsztam egy-egy évet három tárggyal). Mondjuk legalább itt világosan látszik, hogy nem te voltál a béna, hanem a rendszer használhatatlan...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gondolom nálatok is most vezették be az új rendszert. Nálunk is volt olyan, hogy valakinek "ellopták" a tárgyait, de azért nem mindet. Ez durva. Az új Neptun meg egy kalap szamócát sem ér, csak a gondja van vele mindenkinek. Már a tanárok is ki vannak idegileg. vagy inkább:
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nah... ma délelőtt kisebb(?) infarktust kaptam... nem tudom még élek-e. Mától lehet ugyebár vizsgát felvenni nálunk. (Tehát egyből érthető a dolog... )
Úgy néz ki, nem vagyok benne a rendszerben amit életnek (de titokban Neptunnak) hívnak
Nem tudom, járt már így valaki?
Aktív a félévem, rajta vagyok a tanárok órai listáján (ami ugye Neptunról jön) és járok órákra is, mire ma kiderül, hogy vizsgát nem tudok felvenni, de még a felvett tantárgyaim is eltűntek a rendszerből. Mivel hazajöttem, ügyintézés marad hétfőre. Így legalább "nem kell" agyalnom, hogy milyen időpontban és KIHEZ!!! mennék vizsgázni, mert majd ami jut...
Nagyon boldog vagyok és szeretek élni! Mondtam már?
Úgy néz ki, nem vagyok benne a rendszerben amit életnek (de titokban Neptunnak) hívnak
Aktív a félévem, rajta vagyok a tanárok órai listáján (ami ugye Neptunról jön) és járok órákra is, mire ma kiderül, hogy vizsgát nem tudok felvenni, de még a felvett tantárgyaim is eltűntek a rendszerből. Mivel hazajöttem, ügyintézés marad hétfőre. Így legalább "nem kell" agyalnom, hogy milyen időpontban és KIHEZ!!! mennék vizsgázni, mert majd ami jut...
Nyugi, nekünk még az indexek sem jöttek meg a kedves, aranyos, csodálatos Pécsről... Tehát vizsgázni úgy fogunk, hogy nincs index...Jah, és még vizsgát se lehet felvenni... lehet szidni az ETR-t is....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-05 10:53:21
(#5041) Nah... ma délelőtt kisebb(?) infarktust kaptam... nem tudom még élek-e. Mától lehet ugyebár vizsgát felvenni nálunk. (Tehát egyből érthető a dolog... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Valami másodfokú egyenlet megoldóképletével szórakoztunk.
ikszegykettőegyenlő minuszbé pluszminusz gyökalatt ászorcé per ászorkettő?
Valójában... *nagy levegőt vesz*
...ikszegyettő egyenlőzárójelben mínuszbé pluszmínusz négyzetgyökalatt bénégyzett mínusznégyácé zárójelbezárva perkétá
Szerk: alister 2008-12-05 00:20:49
Valami másodfokú egyenlet megoldóképletével szórakoztunk.
ikszegykettőegyenlő minuszbé pluszminusz gyökalatt ászorcé per ászorkettő? Most írtunk belőle TZ-t
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Én nem panaszkodhatok. A legeslegjobb barátom egy fiú, általános iskolai osztálytársam. Szó szerint bármit megbeszélhetünk, mindig számíthatok rá. Nem cserélném el semmiért és senkiért. Ezzel valószínűleg Ő is így van.
Becsüld meg jól.
Aranyat ér.
Eltüntek :(
LOST
*sikítozva rohangál körbe-körbe a szobában* Ez most nagyon fájt! Könyörgöm éjjel 11 múlt!
MIANEVED?!
A kulturált oltás Művészet, ami nagy műveltséget, fürge észjárást és gonosz, cinikus humorérzéket kíván...
Szívemből szólott kedves Alister ;)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Eltüntek :(
LOST
*sikítozva rohangál körbe-körbe a szobában* Ez most nagyon fájt! Könyörgöm éjjel 11 múlt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-04 23:01:11
(#5033) beküldve: 2008-12-04 22:58:08
(#5032) Na? Hölgyek és Urak! Pang az élet!
Sok sikert!
Szerintem holnap én is rászánom magam a mai mateklecke megírására. Valami másodfokú egyenlet megoldóképletével szórakoztunk.
Szerintem holnap én is rászánom magam a mai mateklecke megírására. Valami másodfokú egyenlet megoldóképletével szórakoztunk.
És ezekkel Ön, drága Alister-mester rendelkezik is, amint észrevehettük...
Jaj, még elpirulok... *jólesik neki*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."