Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-04 22:03:43
(#4999) Középiskolában nekem is volt, egy fiú osztálytársam, akihez nagyon szoros baráti kötelék fűzött, de hülyék voltunk, mert hagytuk, hogy ez tovább fajuljon. Nem érte meg. A barátság jobb volt.
Nálunk az osztlyfelállás:28 fő,abból kettő darab fiú,az egyik valószínű meleg,a másik meg élvezi a helyzetet.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-12-04 22:02:39
Az én ismerőseim, osztály társaim...
...szexista állatok?
Csak vicceltem, nem megsértődni.
Szerk: .., 2008-12-04 21:59:30
Igen és nem XD
Mármint (egyik legjobb) barát és lány, tehát barátnő, de nem jártunk/járunk/fogunk járni, tehát nem barátnő...
Mármint (egyik legjobb) barát és lány, tehát barátnő, de nem jártunk/járunk/fogunk járni, tehát nem barátnő...
Ilyenkor kifejezetten rühellem, hogy a szerető kifejezéshez a köznapi magyarban egy jó adag negatív (vagy még inkább pejoratív) jelentéstartam társult. Pedig az jelentette eredetileg a nem-barát barátnőt, egy csomó félreértést megspórolva nekünk...
De szeretném ha lenne egy olyan barátom (fiú) aki rám mondana ilyent
Az én ismerőseim, osztály társaim...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 21:55:25
(#4995) Értem. Nekem is vannak ilyen "nem járós" barátnőim.
Tényleg olyan rossz, nehéz ezt kifejezni.
Tényleg olyan rossz, nehéz ezt kifejezni.
a 156 centis barátnőm teljesen jól elröhögcsél mellettem. XD
Ismerős...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-04 21:52:45
(#4992) Azt nem tudom engem mennyien néznek hülyének általában. XD Lehet elég sokan.
Tegnap valami különös indíttatás miatt úgy festettem ki a szemem, ahogy L-nek szokott lenni. Épp ülök az egyik teremben mikor bejön egy barátnőm és megszólal:
- Úgy nézel ki mint a gyerek Az Átokból, kicsit ijesztő, de tök aranyos! XD
Tegnap valami különös indíttatás miatt úgy festettem ki a szemem, ahogy L-nek szokott lenni. Épp ülök az egyik teremben mikor bejön egy barátnőm és megszólal:
- Úgy nézel ki mint a gyerek Az Átokból, kicsit ijesztő, de tök aranyos! XD
Szerk: Yumi 2008-12-04 22:03:38
BTW Kiora-csan a barátnőd? Csak azért kérdezem, mert már többször említetted itt és a blogodban is.
Igen és nem XDMármint (egyik legjobb) barát és lány, tehát barátnő, de nem jártunk/járunk/fogunk járni, tehát nem barátnő...
Ilyenkor kifejezetten rühellem, hogy a szerető kifejezéshez a köznapi magyarban egy jó adag negatív (vagy még inkább pejoratív) jelentéstartam társult. Pedig az jelentette eredetileg a nem-barát barátnőt, egy csomó félreértést megspórolva nekünk...
pozitív oldala a művészetis osztálynak:akármit fölvehetsz,ott már nem néznek hülyének.
Na ez igaz lehet csak én volt az osztályból túlontúl kritikus szegény virágmintás gumicsizmához.
Ott van az a szerény ott-már-nem-nézenk-hülyének dolog.Mert Budapesten végig kell ám menni
Én is szoktam kapaszkodót fejelni,főleg 204-es buszon,mert ott bakancsba szoktam lenni,és az a plusz két centi megdob annyira,hogy teljes magabiztossággal nekisétáljak a kapaszkodónak.És a 156 centis barátnőm teljesen jól elröhögcsél mellettem. XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Huhh, megint pörgünk ezerrel... Nektek is ma volt vizsgaidőpont felvétel?
Oh, nekünk még nem lehet... Pécs szokás szerint b@szott megcsinálni az indexeket... még aláíratni sem tudunk...
És ez már tényleg gáz...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Bizony. Az én osztályom jelentős része fan.
BTW Kiora-csan a barátnőd? Csak azért kérdezem, mert már többször említetted itt és a blogodban is.
Szerk: .., 2008-12-04 21:45:02
beküldve: 2008-12-04 21:43:31
(#4987) pozitív oldala a művészetis osztálynak:akármit fölvehetsz,ott már nem néznek hülyének.
Na ez igaz lehet csak én voltam az osztályból túlontúl kritikus szegény virágmintás gumicsizmához.
Szerk: Yumi 2008-12-04 21:44:02
Töriórán épp Szolón törvényeiről tanultunk, hogy a népet hogyan osztotta be vagyon szerint. Haverom utána megszólal:
"A föld lakossága három csoportba osztható:
1. Akiknek a személyi igazolvány számuk osztható 42-vel a legboldogabbak.
2. Akiknek a szem. ig. számuk osztható 42 valamelyik prímtényezőjével, nekik még megvan az esélyük arra, hogy gyerekeik, unokáik vagy esetleg dédunokáik szem. ig. száma osztható lesz 42-vel.
3. Akiknek a szem. ig. számuk nem osztható 42 egy prímtényezőjével sem. Ők boldogtalanok és általában törülközőt sem hordanak magukkal.
"A föld lakossága három csoportba osztható:
1. Akiknek a személyi igazolvány számuk osztható 42-vel a legboldogabbak.
2. Akiknek a szem. ig. számuk osztható 42 valamelyik prímtényezőjével, nekik még megvan az esélyük arra, hogy gyerekeik, unokáik vagy esetleg dédunokáik szem. ig. száma osztható lesz 42-vel.
3. Akiknek a szem. ig. számuk nem osztható 42 egy prímtényezőjével sem. Ők boldogtalanok és általában törülközőt sem hordanak magukkal.
Galaxis Útikalauz rulez