Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tehát most minicilindert hordok,ami viszont folyton beleakad a BKV-kapaszkodókba
Nekem a fejem szokott így járni... XD
LOL
Áhh, a mai délutánomat igen jól leírja az alábbi Murphy-törvény 2. pontja:
"1. Ha viszel esernyőt, nem fog esni az eső.
2. Ha nem viszel esernyőt, esni fog és a sok esernyő ki fogja szúrni a szemedet."
Megnyugodhatsz... nem vagy. Két szekrény tele cipőkkel, s abból nincs két egyforma "funkciójú". Van kényelmes, van koncertes, van színházas, van szenvedős, stb.
Akkor jó x).
Nekem volt barátom akadt ki mindig szerencsétlen lábbeliken. Gyakran mondta: "Még mindig két lábad van, és akárhányszor nézzem mindig másik cipő van rajta." Hát mikor meglengettem előtte a táskákat, mert ugyebár új cipőhöz új táska dukál x).
Nyuff, nem gondoltam volna, hogy ilyen boncolgatható témát dobok fel...
C'egénykém, azért kora reggel üdítő látvány lehetsz, ahogy birkózol velük. ^^
Szerk: miyu 2008-12-04 21:42:40
Tehát most minicilindert hordok,ami viszont folyton beleakad a BKV-kapaszkodókba
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A méltó büntetés: csikizés volt.
Yumi: LOL.
Tehát, akkor a Hungarocomixos topikot nem akarom szétoffolni, ezért ide írom:
Ugye kellett gólyaelőadást csinálnunk és az egyik srác készített egy dobozt, amibe az ötleteket kellett (volna) bedobni. Nos, erre a dobozra ráírt vicces dolgokat.
Legjobb.: "Az ötleteket névvel, vagy a diákigazolvány és a TAJ számuk legkisebb közös többszörösével ellátva dobják be."
Töriórán épp Szolón törvényeiről tanultunk, hogy a népet hogyan osztotta be vagyon szerint. Haverom utána megszólal:
"A föld lakossága három csoportba osztható:
1. Akiknek a személyi igazolvány számuk osztható 42-vel a legboldogabbak.
2. Akiknek a szem. ig. számuk osztható 42 valamelyik prímtényezőjével, nekik még megvan az esélyük arra, hogy gyerekeik, unokáik vagy esetleg dédunokáik szem. ig. száma osztható lesz 42-vel.
3. Akiknek a szem. ig. számuk nem osztható 42 egy prímtényezőjével sem. Ők boldogtalanok és általában törülközőt sem hordanak magukkal.
Yumi: LOL.
Tehát, akkor a Hungarocomixos topikot nem akarom szétoffolni, ezért ide írom:
Ugye kellett gólyaelőadást csinálnunk és az egyik srác készített egy dobozt, amibe az ötleteket kellett (volna) bedobni. Nos, erre a dobozra ráírt vicces dolgokat.
Legjobb.: "Az ötleteket névvel, vagy a diákigazolvány és a TAJ számuk legkisebb közös többszörösével ellátva dobják be."
Töriórán épp Szolón törvényeiről tanultunk, hogy a népet hogyan osztotta be vagyon szerint. Haverom utána megszólal:
"A föld lakossága három csoportba osztható:
1. Akiknek a személyi igazolvány számuk osztható 42-vel a legboldogabbak.
2. Akiknek a szem. ig. számuk osztható 42 valamelyik prímtényezőjével, nekik még megvan az esélyük arra, hogy gyerekeik, unokáik vagy esetleg dédunokáik szem. ig. száma osztható lesz 42-vel.
3. Akiknek a szem. ig. számuk nem osztható 42 egy prímtényezőjével sem. Ők boldogtalanok és általában törülközőt sem hordanak magukkal.
Amúgy mi a baj a gumicsizmával?
Az,hogy lefagy benne az ember lába,így télvíz idején,hacsak nem plüsszoknival hordod,de úgy meg nem jön ki belőle a lábad.XD
Különben nekem igenis van szép gumicsizmám, feket-fehér kárómintás mintás,voltam is benne suliba ám,ez a pozitív oldala a művészetis osztálynak:akármit fölvehetsz,ott már nem néznek hülyének.Tehát most minicilindert hordok,ami viszont folyton beleakad a BKV-kapaszkodókba
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-12-04 21:35:49
(#4978) Huhh, megint pörgünk ezerrel... Nektek is ma volt vizsgaidőpont felvétel?
Biztos valamelyik tinimagazin írta, h az a menő
Meglehet.... Minden esetre, szerintem elég nagy bátorság volt olyanban emberek közé menni. Ezt utólag a fentebb említett illető is megerősítette.
Az övé virágos volt..... (a gumicsizma)
Biztos valamelyik tinimagazin írta, h az a menő
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 21:32:51
(#4976)
Szerk: Yumi 2008-12-04 21:33:32
beküldve: 2008-12-04 21:32:03
(#4974) heh, te szegény Bence.Nálunk két lány hor acélbetkósat,úgy áll rajtunk,mint punk-on a neonrózsaszín szoknya...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-04 21:31:35
(#4973) beküldve: 2008-12-04 21:31:16
(#4972) Mindig legumicsizmázom osztálytársnőim csizmáit, a múltkor meg is kaptam a magamét emiatt.
Egyik osztálytársnőm tavaly tényleg gumicsizmát hordott. XD O.o
Mindig legumicsizmázom osztálytársnőim csizmáit, a múltkor meg is kaptam a magamét emiatt.
Te nagyon... bátor vagy... XD
vagy az a botor?